Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:36 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Стрелец
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2018 година - Стрелец

За вас 2018-а е година на освобождаване. Ще се освободите от страховете, трупани в последните няколко години. Ще намерите нови пътища и цели, за които да живеете. Вие сте хора-оптимисти. Дишате, за да гледате напред и да виждате положителното около себе си. През тази година ще можете да го правите все по-свободно и по-свободно. Не си мислете обаче, че годината ще е безгрижна и ще липсват сериозни отговорности. Напротив, вие ще бъдете затрупани с работа и задачи. Няма да сте толкова добре възнаградени за усилията си, но трябва да минете и през този етап. Това е етап на духовно и интелектуално усъвършенстване. В никакъв случай не ви очаква безпаричие. Точно обратното. Ще работите много и ще печелите добре, но доходите ви ще се вдигат бавно и постепенно с времето.

Любов и лично щастие. През тази година си осигурете множество пътувания и срещи с хора, с които  имате сериозна емоционална връзка. Оставете настрана контактите, правени по задължение. Във всеки човек ще търсите и намирате нещото, което да ви дава ново знание, впечатление, мисъл... Личният ви живот ще се разнообразява откъм интелектуална гледна точка. В любовта ясно ще си дадете сметка, какво представлявате вие като хора, кои сте и какво да очаквате като отношение към вас самите. Годината изисква да сте с партньор, който ви разбира, обича и подкрепя. Който е в близък до вас от духовно гледище. Ако няма такъв човек до вас, е по-добре да прекарате годината в самота. Така ще се фокусирате върху себе си.

Кариера. Както стана дума по-горе, работа ще имате през тази година, но очаквайте повишение на доходите си напред във времето. И все пак, парите ще ви стигат и ще можете да си погасявате нуждите. Гледайте да посягате по-рядко към спестяванията си и да не правите големи капиталовложения и инвестиции. И все пак, годината ще е щастлива и плодородна за вас. не се страхувайте да поемате нови задачи или ангажименти, които до този момент не сте вършили. Те ще ви дадат и ново знание. Ще се сдобиете с нови умения и таланти. Четете повече, образовайте се и се развивайте в професионалната кариера.

Здраве. Вашите здравословни проблеми през тази година ще са на емоционална основа. Често сте обидчиви, докачливи, защото възприемате всяка казана насреща дума прекалено лично. Освободете се от предразсъдъците си. Това го можете доста добре. Поработете малко повече върху някои духовни практики. Започнете да посещавате йога, която да ви отърва от стреса. Ако тя ви е прекалено бавна и мудна, сменете я с аеробика, зумба. Но разнообразявайте дните си с колективни спортове. Ще ви се отрази прекрасно.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891472
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930