Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:30 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Скорпион
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
2



 Годишен хороскоп – 2018 година - Скорпион

Добрата новина при вас е, че завършвате няколкогодишен муден цикъл, който сякаш ви „дърпаше” назад и не ви позволяваше да правите каквито и да е било действия. Е, всичко това вече е минало. Подгответе се за един по-благоприятен етап от живота си. Сатурн се движи в Козирог, а Юпитер е на гости във вашия знак. Каква по-добра комбинация? Време е да разширите контактите си, да се обадите на старите познати в тефтерчето си и да започнете отначало един по-активен обществен живот. Късметът ви е гарантиран, стига да не предприемате прекалено рискови действия. Бъдете последователни, стъпвайте полека, но уверено и всичко ще си дойде на мястото.

Любов и лично щастие. Единственото предупреждение през новата година е да не бъдете прекалено обсебващи и грижовни към своите близки до степен да ги задушите с вниманието си. Всъщност, склонни сте да ги занимавате изключително със своята особа и с всички промени, които се случват в живота ви. Не ги превръщайте в основна публика. Просто споделяйте с тях. Личният ви живот ще добие една съвсем друга страна с присъствието на Юпитер в Скорпион. Време е да погледнете на себе си от различна гледна точка. Да се видите в друга тема. Променете външния си вид, сменете маниер на поведение. Така ще привлечете много нови приятели и хора в живота си. А сега се нуждаете от обновление.

Кариера. Имате късмет, ще го кажа за пореден път. Тази година ви помага да подобрите доходите си и да растете нагоре в служебната йерархия. В служебния живот ще поемете риск, който си заслужава. В друг случай не бихте го предприели, но сега чувствате подкрепата на съдбата. Окрилени сте, а и в последно време се сдобихте с огромно количество знания и умения. Наблегнете на начина си на общуване с околните. Забележете контактите, които притежавате. Време е за започване на частен бизнес, който ще ви носи успех, пари и признание.

Здраве. През тази година сте бодри, жизнени и борещи се всяка една болка в тялото си. Всъщност, физическите болки няма да представляват проблем, защото те ще отшумяват бързо. Гледайте душата ви да не бъде наранена, тъй като това би ви сринало и причинило загуби. Погрижете се за външния си вид. Отслабнете, ако е нужно. Променете прическата си. Започнете да живеете по-здравословно. Посещавайте спорт, разхождайте се по-често на чист въздух. Релаксирайте, заобиколени в компания.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890426
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930