Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 08:57 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Рак
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Годишен хороскоп – 2018 година - Рак

Започнете годината си с тефтерче, в което да пишете поетапно всеки един план, който имате за вършене. Очаква ви изпитателна година, която ще ви учи на дисциплина и упоритост. В годината на Луната, вашия господар, вие сте изключително чувствителни, а условията наоколо са сурови и никак не бихте се справили само с чувственост. Затова залагайте повече на здравия си разум. Сатурн заема място в противоположния на вашия знак – Козирог. Той там е на своя трон, в явна опозиция на вашите схващания за живота. Така ще е и в ежедневието ви. Все ще ви се случва нещо, което противоречи на вашите принципи. Ето защо е толкова важно да се научите на приспособяване и приобщаване. Юпитер с движението си в Скорпион, знак, сходен на вашия по елемент, е причина да чувствате вътрешно удовлетворение от всяка една житейска победа. И те няма да са малко. Очакват ви борби, но и доста печеливши битки през новата 2018-а година.

Любов и лично щастие. Вие сте чувствителни натури. В годината на Луната вашата емоция нараства на пълнолуние. На новолуние пък ставате прекалено слаби до степен да зарежете всичко онова, за което се борите. Вземете се в ръце. Годината ви е подготвила както много трудности на пътя, така и вратички да ги преодолеете с лекота и финес. В сферата на любовта, брака и личните взаимоотношения ще преживеете катарзис, но след него връзките ви ще са още по-истински и силни. Юпитер ви помага да разпускате с приятели в компания на по чашка. Там вие изпушвате излишните емоции и се чувствате щастливи. Не обсебвайте прекалено много семейството, близките и приятелите си.

Кариера. През 2018-а често ще искате да сменяте работата си, защото няма да намирате друг начин за справяне с трудните ситуации. Трябва да признаете, че това е проява на слабост, от която не се нуждаете. Заемете се по-сериозно с целите си. Вземете си тефтерче и си поставяйте крайни срокове за изпълнение на задачите. Дръжте се „в напрежение” и не се отпускайте. Сатурн, движейки се през Козирог, ще ви отправя непрестанни провокации. Бъдете благодарни на уроците, които той ви преподава, защото преодолявайки трудностите, вие трупате ценен опит. Уран навлиза в Телец от пролетта на 2018-а година и до голяма степен ще ви облекчи. Предизвикателствата не спират, но правете промени и завои в професионалната си кариера само ако е прекалено належащо.

 

Здраве. Вие сте чувствителни натури и точно заради силните ви емоции се отключват всякакви здравословни проблеми и болежки. Да не говорим, че често четете в интернет и си внушавате различни болести – нещо, с което не бива да си губите времето през 2018-а. Погрижете се за здравето си, излизайте повече сред хора, намерете си приятели, на които да споделяте проблемите си. И почивайте. Давайте си нужната почивка, за да сте здрави и във форма.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891432
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930