Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 08:39 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Овен
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
0



Годишен хороскоп – 2018 година - Овен

2018-а, подвластна на Луната, за вас ще е година, в която не бива да си поставяте прекалено големи цели. Напротив, набележете няколко неща, но ги свършете качествено и така че да се гордеете със себе си. Вървете с малките стъпки напред, защото това е вярната посока. Посрещнете Сатурн в дома на кариерното си развитие и очаквайте в следващите две години явни и сериозни предизвикателства във вашия професионален живот. Юпитер подкрепя финансите ви и през 2018 година трудно ще си докарате загуби, освен ако самите вие не се стремите към такива.

Любов и лично щастие. Не можете да очаквате прекалено много от тази година, но в сферата на любовта ще запазите спокойствието и благоденствието. Нещо, от което трябва сериозно да се пазите, е силно развитото ви лидерско чувство, което ако не успеете да изявите в службата, то непременно ще внедрите в личните взаимоотношения. Трудностите са наяве тогава, когато партньорът ви е с по-остър от вашия характер. Споровете и кавгите няма да са рядкост. Бъдете особено внимателни в периода 26 юни – 27 август, когато Марс, вашият управител, е ретрограден. Все ще си го изкарвате на близките и все те ще са виновни за вашите неуспехи...

Кариера. Както стана дума малко по-горе, за да успявате в кариерата, вие не бива да очаквате големи и грандиозни триумфи, а ще трябва да се задоволите с малките, ежедневни завоевания, с които да запълните своя професионален път. Навлизането на Сатурн в дома на кариерата ви ще ви направи отявлени лидери и водачи, от една страна, но от друга, ще посее през следващите две години семена на изпитания и трудности, с които трябва да се справите сами и без чужда помощ. Бъдете внимателни, редовно посещавайте обученията, за да сте в час с новостите и спецификите на работата си. Сменете своята работа само ако сте убедени, че на новото място ще бъдете по-добре заплатени и за по-дълго време. Сигурността при избора ви е от особена важност.

Здраве. Не забравяйте почивката. Това е най-важният съвет, който може да закрепи здравето ви стабилно. Не си ли давате нужната почивка, преуморявате ли се, вие ще се обречете на неефективност в делата си и на здравословни проблеми заради недоспиване и умора. Хранете се разумно, умерено и здравословно, за да си спестите проблемите със стомаха и храносмилането. Но като цяло, вие ще сте едни от късметлиите в зодиака, които се радват на крепко и добро физическо състояние през 2018-а година!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890460
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930