Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:15 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Дева
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1850 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Годишен хороскоп – 2018 година - Дева

Завършвате доста добре своята 2017-а година. Вие сте доволни от себе си и въпреки че не го показвате, сте доволни и от хората, които са били във вашия живот през последните няколко месеца. 2018-а ви поставя на кръстопът. Можете да изберете, накъде да тръгнете, как да вървите и колко бързо да стигнете до целта си. Всъщност, дългосрочната прогноза е благодатна. Сатурн, който вече е на трона си в Козирог, ви подкрепя изцяло и ви дава вдъхновение за изява – личностна и професионална. Юпитер е в основата на успеха ви в общуването, връзките и комуникацията. Може би ще се разбирате по-добре с другите от преди. Може би ще се пречупите и малко по малко ще промените мисленето си. Нужно е, за да се влеете през глава в промените, които ви предстоят.

Любов и лично щастие. Както вече стана дума по-горе, вие ще сте силни в сферата на взаимоотношенията и връзките. Какво по-хубаво от това? Разбира се, важно е да искате хармонията в семейството и любовта и да не се вглеждате само в грешките и кусурите на своите близки. Уран сменя знака си и навлиза в Телец, откъдето ще ви помогне да намерите своето дългоочаквано щастие, ако към момента сте самотни и необвързани, или просто искате промяна в личната сфера. Пътувайте повече, отдайте времето си на нови преживявания и изследвайте чужди култури и държави. Това ще ви зареди с енергия и огромен потенциал.

Кариера. Няма как да работите ефективно, без да сте достатъчно квалифицирани за труда, който полагате. Това е в основата на успешната професионална 2018-а година. Помислете за преквалификация, курсове за допълнително усъвършенстване... Посещавайте семинарни събития и се срещайте с хора. Имате нужда да общувате, обменяте опит и култура. Парите тази година при вас са в сферата на деловите взаимоотношения, където можете да срещнете и мечтания партньор, ако до този момент не сте го намерили. Не отказвайте пътуванията и командировките, а отпуските си прекарвайте отново на колела. Стационарното положение ще ви създава доста грижи и главоболия.

Здраве. Вие сте хора, които мислят за своето здраве повече отколкото е необходимо. Правите го не като ходите на лекар за щяло или нещяло, а като поддържате тялото си с различни добавки, спортувате и се храните здравословно. Не очаквайте големи здравословни проблеми, ако през годината пътувате достатъчно и се наслаждавате на позитивните емоции в живота. Проблемите идват, ако сте на едно място и не оползотворявате почивките си правилно. Имате нужда от релакс и не е престъпление да си го доставите. През тази година започнете да посещавате групово занимание по спорт и намерете там много нови приятели.

  



Гласувай:
1



1. barin - Добре ми изглежда, доно се сбъдне. ...
20.12.2017 08:21
Добре ми изглежда, доно се сбъдне.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891406
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930