Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 08:51 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Близнаци
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Годишен хороскоп – 2018 година - Близнаци

Ако до този момент вие бяхте общителни, закачливи, изпълвахте центъра на вниманието и се превръщахте в душата на компанията, то от 2018-а година навлизате в един по-задълбочен двугодишен период. Период, през който ще бъдете по-вглъбени от всякога в себе си. Ще четете мислите на другите хора, но няма да ги споделяте на глас. Ще сте наясно с желанията им, но няма да им давате знак за това ваше знание. Сатурн навлиза в Козирог и оттам ви отправя особени забрани за всякакви инвестиции и капиталовложения, които могат да се окажат особено рисковеи и да ви доведат до сериозни финансови загуби и безпаричие в следващите години. Задоволете се с това, което имате и не се опитвайте да го множите. Ефектът ще бъде обратен. Бъдете по-консервативни в сферата на служебната си кариера и не поемайте рискове. Изграждайте се като личности и професионалисти, трупайте опит и стаж, за да можете точно след две години и половина да заемете върхова позиция и да се изстреляте на светлинни години напред.

Любов и лично щастие. Отстрани изглежда през тази година, че личният ви живот се върти главно около всички примитивни за вас неща – дома, семейството, трапезата, гозбите, чистотата и тнт. Всъщност, отдадеността на семейния живот е начин да запазите статуквото си в социалните среди, защото точно сега не ви се общува толкова много и не ви се живее в постоянно заобиколени от приятели. Хитро. Никой няма да ви се разсърди, ако си имате оправдание, че сте заети с домашни ангажименти. Грижете се повече за външния си вид и здравето както на себе си, така и на близките си. Не се лишавайте от итнимност с половинката, като сексът през тази година е особено важен за вашето щастие. Насладете му се.

Кариера. В кариерно отношение не ви очаква застой, а израстване и утвърждаване. Не точно това искахте да чуете, защото вие обичате нещата около вас да са подвижни и раздвижени. Е, през тази година те са статични. Обърнете повече внимание на трудовия си опит, трупайте стаж и знания в сферата, в която се развивате. Сменете работата си само ако наистина ви е належащо. Възможно е при една такава смяна да започнете дори на по-ниска заплата, но не се притеснявайте. По-добре малко, отколкото нищо. Важно е да се задържите. Увеличението на доходите ще дойде с времето.

Здраве. Грижете се за здравето си през тази година. Хранете се здравословно и дори се подлагайте по-често на диети и хранителни режими, за да се чувствате добре. Започнете да посещавате спорт, който да ви разведрява и ободрява. Имайте предвид, че се намирате в година на емоционален застой и единствено физическата активност ще ви носи онова усещане за промени и радост, от което се нуждаете. Депресията гонете чрез аеробика, йога и фитнес.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891416
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930