Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2017 08:15 - Дневен хороскоп - 25.07.2017 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
2



 Дневен хороскоп

Прогноза за 25 юли, вторник

Луната преминава от Лъв в Дева в 13.32 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и в 8.26 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: До 13.32 ч. остават нежелани операциите в областта на сърцето и сърдечно-съдовата система. След този час - операциите на органите на коремната кухина, а апендиксът да се оперира само при спешност. Тъканите трудно заздравяват. Денят е благоприятен за профилактика и лечение на високо кръвно налягане, аритмия, стомашно-чревни проблеми.  

Красота и външен вид: Отидете на фризьор. Ако подстрижете косите си, ще растат бързо след това и ще придобият желаната форма. Денят е добър за боядисване, сухо къдрене. Кожните манипулации и процедури също протичат добре.

Хранене и диета: Нека закуската е само от плодове, за да ви даде свежест и енергичен старт на деня. На обяд хапнете обилна салата от пресни зеленчуци, сирене, кашкавал или месо на скара. Вечерята трябва да бъде лека и необилна, от лесни за храносмилане ястия. Не прекалявайте с количеството на порциите, защото преяждането ще се отрази зле на съня ви.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 8.26 часа.

Номерологичен хороскоп: Научете нещо ново днес. Бъдете готови за знания и придобиване на опитност. Правете си изводи от малките неща, които преживявате в деня си. Заредете се с положителна енергия.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни активен предиобед, в който Луната все още се движи в Лъв, образува съвпад с Меркурий и тригон с Уран. Лесно вземаме решения, гъвкави сме при направата на избори. Разговаряйте, срещайте се с партньори, уредете важни въпроси. В следобеда Луната навлиза в Дева. Помага ни да свършим така наречената канцеларска работа. Работа, която изисква повече задълбочаване и не толкова гъвкавост при изпълнението й.

ОВЕН

Не бягайте от срещи с приятели

Не планирате нищо ново за този ден, а смело се заемате със задачите, които вече сте започнали неотдавна. Очаква ви успех и спорен вторник. Обърнете внимание на идеите си. Не се лишавайте от срещи с приятели в обедната почивка. Обядът с някой, с който можете да говорите откровено, ще ви се отрази доста добре.

ТЕЛЕЦ

Вдъхновени сте

Във вторник сте в добро настроение, въпреки че нямате нагласата да осъществявате контакти или да се запознавате с нови хора. Общувате в тесен кръг и споделяте идеите си с много доверени до вас приятели. В следобеда се радвате на прилив на жизнена енергия. Вдъхновени сте и съвсем скоро ще покажете нещо ново от себе си.

БЛИЗНАЦИ

Ново начало

Във вторник реагирате съвсем адекватно на всички ситуации, в които попадате. Чувствате увереност в себе си. Имате сили да се справите с предизвикателствата, които стоят пред вас. Освободете съзнанието си от страхове и ще поемете по един по-лек и безгрижен път. Денят ви носи едно малко, дребно, но съвсем истинско ново начало.

РАК

Бъдете по-активни

Успехът е на ваша страна, но съдбата иска да ви види активни, дейни и борещи се. Днес дайте всичко от себе си, ако сте на работното място. Възможностите сами ще кацнат в скута ви в момента, в който се поинтересувате за тях. Не пропускайте в следобедните часове кафето с колеги и партньори. Ще научите нещо ново и интригуващо от тях.

ЛЪВ

Търсени сте

Очаква ви пореден активен ден в обществения и професионалния ви живот. Търсени сте и телефонът ви не престава да звъни. Имате усещането, че сте център на вниманието и всеки иска да се свърже с вас, особено в часовете преди обяд. В следобеда чувствате повече спокойствие. Отдайте се на рутинните си дела тогава.

ДЕВА

Мързеливо ви е

Очаква ви напрегнат предиобед, запълнен с много задачи. За съжаление, трудно ви се удава възможността да отметнете всичките. Просто недоглеждате нещата. Нямате нагласата да се задълбочите. Пуснете се по течението. Не предприемайте инициативи. Имате нуждата да останете насаме със себе си.

ВЕЗНИ

Добра вест

Предстои ви изключително благоприятен ден, който ще започнете с усмивка и добро настроение. В службата не обръщайте внимание на дребните разпри и не превръщайте в драма безотговорността на другите към служебните ангажименти. Вършете своите собствени задачи. Вечерта ви очаква добра вест в личен план.

СКОРПИОН

Благоприятен следобед

Време е за промяна, която идва първо на емоционално и след това – на физическо ниво при вас. Отпускате се, сякаш плувате в свои собствени води. Въпреки напрежението в сутрешните часове, следобедът се оказва особено благоприятен. Активизирайте се, за да върви и работата ви, без да изостава. Не ви трябва да я довършвате утре.

СТРЕЛЕЦ

Туширайте напрежението

В сутрешните часове агресивният ви подход ще е причина за честите сблъсъци и конфликти. В следобедните часове напрежението малко по малко ще се хармонизира и тушира. Тогава ще започне да влияе благоприятната част от деня, която е наситена с добри преживявания. Насладете й се изцяло.

КОЗИРОГ

Сменяте посоката

Вторник обещава да бъде ползотворен и продуктивен ден. Налага се малко по малко да пренасочите усилията си от една сфера към друга. Сменяте плавно посоката на движение, но вървите към по-богати и топли брегове. Вечерта не пропускайте да споделите с приятели или хора, сред които се чувствате подкрепяни и обичани.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте новите начала

Луната преминава в земен знак и ви подтиква да поставите ново и необмислено начало в деловата област. Такова действие е напълно излишно. На работното място се опитайте да не помагате на колегите и всички около себе си. Това че някой е в отпуск не бива да значи, че сте длъжни да вършите и неговата работа, без да сте молени.

РИБИ

Не бъдете прекалено доверчиви

Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението и хората, с които общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. При други предложението е за делово партньорство или общ бизнес. Поразпитайте, преди да кажете своето „да”. Интересувайте се за хората, които ви предлагат такова нещо.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте хора, от които може да се взема пример, как да живеем своя живот. Мъдри, уравновесени и добри, сякаш обичате всеки човек на тази планета и не таите зло в себе си. Това е, защото притежавате дух, преживял множество прераждания. Мисията ви в този живот е да бъдете духовни водачи. Ето защо, често давате съвети на близките си и на хората от своето семейство. За да бъдете слушани обаче, е добре да давате съветите си по начин, който не е никак натрапчив. Понеже сте Лъвове и обичате да ръководите, като замахвате с пръст, често претърпявате неуспех в съветването. Това е, защото трябва да го правите тихо, ненатрапчиво и тогава, когато отсрещната страна е готова да се съветва с вас. Иначе сте надарени личности и трябва да учите в този живот, за да се чувствате напълно удовлетворени и щастливи.     

Навлизате в година на стабилизация, любов и вътрешно духовно успокоение. Това е година на по-бавно темпо, но на стабилност и увереност. За онези, които са пред брачната дилема, следващите дванайсет месеца са най-подходящи за сключване на брак или среща на подходящата половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, чести настинки и грипове през зимата.

Станислав Климентов

 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890565
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930