Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2016 08:10 - Седмичен хороскоп - 24 - 30 юни 2016 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 657 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 24 - 30 юни

Здраве: В последната юнска седмица емоциите ще диктуват здравословното ни състояние. Днес бъдете внимателни с кръвообращението, особено ако страдате от разширени вени. Жегите могат да доведат до оттичане на крайниците и чувство за подутост. През уикенда се постарайте да се чувствате в хармония със себе си, за да запазите непокътнато своето здраве. В понеделник и вторник пазете очите. Носете слънчеви очила и диоптрични такива, ако имате очни проблеми. Не прекарвайте толкова време пред компютъра. В сряда и четвъртък пазете гърлото. Времето е горещо и студените напитки са особено разхлаждащи. Но при хората с хронични оплаквания в гърлото и сливиците могат да донесат поредната лятна ифнекция.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си днес и в дните от понеделник до четвъртък. Заради фазата на Луната растежът се забавя, а косъмът се заздравява. През уикенда ограничете процедурите на косата, както и епилацията с топла коламаска. Може да доведе до обриви и зачервяване. В понеделник и вторник можете да направите подхранваща маска на лицето.

Хранене и диета: Намираме се в период, благоприятен за диети и отслабване. Можете да стартирате своя дългосрочен хранителен режим в понеделник или вторник. Резултатите ще бъдат трайни и повече от добри. Лунната диета стартира в понеделник точно в 21.18 часа и продължава до вторник в същия час. Ако няма да сте на диета, просто намалете количеството на порциите, увеличете приема на вода и неподсладени със захар течности.

Основни звездни аспекти: Движението на Луната тази седмица е във Водолей, Риби, Овен и Телец. Философски схващания, бурни вътрешни трансформации и в крайна сметка рязка промяна в мисленето – това са валидните опорни точки за тази седмица. Да внимават всички, родени във Водолей, Риби, Овен и Телец. За тях тази седмица поставя много въпроси, на които е време да си дадат отговор. И да променят посоката на движение след това, разбира се.

Като цяло, предстои ни една по-спокойна седмица от месец юни. Можете да си отдъхнете и да се отдадете на приятни преживявания сред високите температури. Вълнуващ в личен план ще бъде уикендът за мнозина. Любовта сериозно потропва на вратата на онези, които са забравили да й обърнат внимание в последните месеци. В понеделник Венера и Нептун се срещат, за да ни направят чувствителни и вдъхновени. Стартираме работната седмица с лекота и усмивка. Меркурий и Уран също са в хармоничен аспект, за да подпомогнат положителното мислене и иновативните идеи. Сътворете нещо ново, заемете се с нетрадиционна работа или обърнете повече внимание на хобито си. Така ще се чувствате в прекрасна кондиция и заредени с енергия през последната седмица от юни.

 

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Новото навлиза в живота ви

Предстоящите седем дни ще ви призоват да бъдете малко по-сдържани и постоянни в решенията си, за да избегнете евентуални сблъсъци и пропуски. Това ще бъде етап на израстване – и нравствено, и материално. Предпоставки за благоприятното ви развитие са уважението на колегите и разбирането на бизнеспартньорите. От друга страна, в службата ще сте подчинени на странични обстоятелства и там нещата няма да вървят гладко. Ето оттук ще ви идват повечето нерви и това ще се отрази негативно на личния ви живот. Въпреки всичко обаче новото ви влече и навлиза в живота ви. Ще му обърнете достатъчно внимание.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Не си струва залитането

През този период, в който силно активна е Венера, вашата планета-управител, ще обърнете малко повече внимание на семейството и най-близките си хора, на любовта, партньорските взаимоотношения и като цяло – на сферата, която отговаря за общуването в живота ви. Говорите с лекота и намирате общи приказки с всички около себе си. Но внимавайте. Опирайте се на морала и своите устои, дори да сте привлечени от необятно ново начало в любовта, окрилени от новите си контакти. Ще е за кратко и не си струва, ако към този момент имате сериозна връзка до себе си.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Търсите похвали

Приключвате една доста драматична седмица, в която нервите и напрежението бяха водещи в ежедневието. Можете да се успокоите. Сега предстои малко по-тих етап. Нервите се нормализират, ураганите утихват. Обърнете повече внимание на личния си живот и сферата на общуване. Подберете хората, които ви карат да се чувствате добре, в кондиция и с положителна нагласа. Говорете с тях. Имате нужда някой да ви повдигне настроението и самочувствието. Към този момент е почти невъзможно да го сторите сами. Затова всяка похвала ще ви дойде добре.

РАК

(21.06 – 22.07)

Внимание в личен план

Предстои ви по-благоприятен период. Напрежението, което беше характерно за миналата седмица, бавно и постепенно стихва, но все пак се усеща. Ще се запалите по идеи за справедливост и спечелване на лична независимост. Обръщате повече внимание на личния си живот – нещо, което е хубаво в хороскопа ви. Наблегнете и на обществените взаимоотношения, тъй като напоследък там нещата не се развиват така, както искате. Попадате в изолация без да се стремите. Потискайте гнева си, ако усещате, че сте неразбрани.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не изменяйте посоката

През този период ще се радвате на позитивни преживявания, обществена популярност и добри взаимоотношения с хората около себе си. Чувствате спокойствие и малко по малко успявате да подредите мислите си. Заради фазата на Луната, обвързана и с вашия управител Слънцето, не ви съветвам да стартирате нищо ново, колкото и да бъдете привлечени към определени промени. Сега не му е времето да сменяте рязко посоката. Вървете във вече предприетата. В личен план ви чака стабилизация и хармонизиране на взаимоотношенията.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Внимавайте с парите

Предстои ви благоприятна седмица, като изключим темата за парите, защото там се очакват недоразумения и опасности от загуби. Вие можете да контролирате нещата, като не вземате никакви заеми или не раздавате пари на приятели назаем. В личен план седмицата е с променлив характер. От емоционални депресии до сълзи от щастие, но такива сте си вие. Въпреки предупреждението за финансови нередности, мнозина от зодията ще получат сума пари още днес или най-късно в понеделник.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

В добро настроение

През тази седмица вашата планета-управител Венера е благоприятно разположена към всички хора на земята, разбира се – и към вас. Намирате се в началото на нов дългосрочен период. Можете да направите планове за бъдещето. Мечтайте си за постижими неща и стъпвайте с малки крачки напред. През тази седмица няма да ви липсва сила и енергия. Топлото време ви действа благодатно, защото събужда страстта на лятото. Предстоят почивки и отпуски. Ето какво повдига още повече вашето настроение.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вие сте си виновни

Бъдете внимателни, защото прибързаността само ще ви носи проблеми. Цялата седмица ще е напрегната, защото отново искате да диктувате събитията в живота на хората около себе си. Можете да поправите партньорските взаимоотношения, стига самите вие да се вгледате в себе си и да осъзнаете, че за повечето пречки в комуникацията другите не са виновни. Пазете здравето и се хранете с продукти и храни, които ви понасят в жегите. Не преяждайте и ако е възможно в понеделник стартирайте диета.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Добри новини

През последната седмица имахте и напрегнати, и спокойни моменти. Все пак пълнолунието, което беше във вашия знак, ви направи доста нервни  и чувствителни. Отпуснете се. Предстои ви по-тиха седмица, като още през уикенда усещате благоприятните вибрации на планетите върху себе си. Работната седмица ще започне добре. Очаква се оживление в службата – нови контакти, промени и запознанства. Дори трудностите ще са за ваше добро. Друга хубава новина е, че финансовото ви състояние ще се стабилизира.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Очаквайте постижения

Очаква ви важна седмица. Вие вече изградихте основите на нов проект, върху който работите. Сега ще продължите успешно напред. Пред вас се изправят малки трудности и пречки, които ще разрешите без проблем, стига да не ги оставяте все за после. Горещините не са най-комфортното време за живот при вас, но ако в службата помещенията са добре климатизирани, ще работите със сърце и душа. Последната седмица на юни е значима. Очакват се постижения.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Летни страсти и любов по сметка

За да запазите финансовото си състояние през тази седмица, просто не приемайте предложенията, които ви отправят – може би това е опорното предупреждение в хороскопа ви. Ще се радвате на подкрепа отстрана на близките, роднините и най-вече – на половинката. Предстоят ви благоприятни промени в любовта, а самотните дори имат шанса да срещнат подходящ човек. Твърде вероятно е да търсите в него пари и власт, с която да ви дари. Връзка по сметка ще укрепи положението на онези, които желаят по-бързо и лесно замогване.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Отпуснете се

Предстои ви важен период. През уикенда Луната гостува в знака ви. Ще подчертае вашата чувствителност. Ставате една идея по-решителни. Вярвате в успеха. Направете всичко възможно, за да стабилизирате взаимоотношенията в семейството и с половинката. Сферата на общуването е силно застъпена и тя трябва да протича хармонично при вас. Освободете се от напрежението, разпуснете душите и позволете на положителните емоции, предизвикани и от горещото време, да ви облеят изцяло.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

24 юни. Родени сте на прекрасен ден не само заради датата 24-и, а и заради това, че днес е Еньовден. Малцина от вас оценяват възможностите, които Съдбата им предоставя. Понякога това е за добро. Имате шанса да се реализирате по неповторим начин в сферата на бизнеса. Сигурно сте разбрали, че ако поставите парите в началото на всички идеи, ако те са вашата заветна цел, нещата не се получават. Когато искате да изкарате пари, защото ви трябват, не става. Когато не се стремите към тях, те сами идват. Това е така, защото за вас те трябва да са средство, а не цел. Така че, щом харесвате скъпите неща, уюта и удобствата, не се стремете на всяка цена да си ги предоставите. В един момент от живота, когато най-малко очаквате, всичките ви материални мечти ще бъдат сбъднати.

От сега до идния ви рожден ден предстои прекрасна година на позитивни вибрации и много щастие. Ще видите, как нещата в живота ви ще се оправят и вашето настроение ще става все по-добро. Бъдете оптимисти и вярвайте в успеха си, за да го постигнете. Това е година на пътувания, срещи, контакти, премествания и нови перспективи. Не ги пропускайте.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако я изживеете с хора, в чиято среда се чувствате спокойни и обичани.

25 юни. Вие, родените на 25 юни, сте хора – задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си човешко обкръжение. Често се тровите с чуждите болки. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен, защото е почерпен от богатия ви житейски опит. Каквато и да е вашата възраст, все гледате да се поучите и от своите грешки, и от грешките на чуждите хора. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум, на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Притежавате много стар дух, преживял голям брой прераждания на нашата планета. Патили сте си доста през годините и сега имате за цел да се научите на предпазливост. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

За вас предстои една малко по-трудна година. Налага се да борите прегради, да рушите стени и всичко това със собствени усилия. Бъдете смели, решителни и не се отказвайте, видите ли трудност на пътя си. Тя е изникнала, за да я преодолеете.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

26 юни. Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 26 юни, и тя е причината за всички трудности по пътя ви. Въпреки че те ви правят силни и издръжливи, ви тежат и забавят. На всичкото отгоре сте добродушни и жертвоготовни. Не ви стига това, че с мъка вършите собствените си задължения, ами не можете да отказвате, когато сте повикани за помощ. Уморително е ежедневието ви, ако жонглирате между собствени и чужди задължения. Научете се да бъдете твърди, за да отказвате лесно, когато някой ви помогне да свършите и неговата работа. Не ставате за съдружници, защото правите постоянни компромиси и вредите на себе си. Реализирате ли собствен едноличен бизнес, ще успеете.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Това е най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на Съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

 

 

  



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rubsy - добре дошъл отново;))
24.06.2016 22:32
къде се загуби? Винаги чета с интерес хороскопите ти;))
Поздрави ,Руми
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890425
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930