Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2015 08:15 - Седмичен хороскоп за периода 13 - 19 февруари 2015 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1496 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 13 – 19 февруари

Здраве: Плановите операции са нежелани днес и в събота. В неделя и понеделник се погрижете за усмивката си. Почистете зъбния камък, премахнете кариес. Във вторник и сряда пазете очите. Главоболието винаги идва от там, не се претоварвайте. На 19 февруари, четвъртък, потискайте емоциите, за да не изригне вулкан от нерви, носещ след себе си безпокойство, сърцебиене, високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: В петък и събота можете да направите масаж на лицето, както и овлажняваща маска, която ще освежи кожата. В неделя и понеделник подстрижете косите си. Заради положението на Луната в Козирог прическата ще ви хареса и ще се запази дълго време в тази си форма. През тези дни не режете ноктите си, отложете маникюра и педикюра. Във вторник и сряда не пробивайте ушите си за поставяне на обеци. Татуирането на кожата също е нежелано. В четвъртък отложете всички козметични процедури.

Хранене и диета: И тази седмица Луната е намаляваща до фаза новолуние, което настъпва на 19 февруари, четвъртък точно в 1.47 часа. Това е и моментът за започване на лунна диета. Можете да отслабнете с до 3 килограма, както и да отчистите организма си от излишни токсини. Ако няма да спазвате лунната диета, просто хапвайте начесто и в по-малки количества. Днес стартирайте дълготраен хранителен режим, който ще спазвате дълго време.

Основни звездни аспекти: Това е първата седмица от директното движение на Меркурий, през която всички ще почувстваме известно облекчение и потръгване напред. Луната гостува в Стрелец, Козирог, Водолей и Риби, а Слънцето навлиза в Риби малко след полунощ на 19 февруари. Очаква ни една наистина бурна седмица, седмица за бързо свършване на някои задачи, които отлагахме в последните дни. Меркурий вече е в „права” посока и няма какво да ни пречи (или поне с какво да се оправдаваме, че ни пречи). Спокойно включете всички електроуреди в употреба. Купете си мечтаните вещи и подпишете договорите, отлагани от 22 януари насам. Периодът е благоприятен за подобни начинания. Дните до новолунието на 19 февруари са благоприятни за приключване с всякакви дела. Ако искате да поставите успешно ново начало, направете го непременно в четвъртък, за да е съпроводено и с мощната енергия на новия лунен месец.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Време за действия в бизнеса

Седмицата е богата на възможности. От една страна, Меркурий тръгва директно по своята орбита, с което ще отключи някои здраво залостени врати в сферата на обществената ви дейност. Отваря се шанс да комуникирате свободно с хората около себе си, да ги накарате да ви слушат. От друга, новолунието във Водолей е идеалното време за поставяне на дългосрочни цели и идеи за бизнес, работа и различни дейности, от които скоро може да излезе нещо неочаквано добро. В сферата на любовта обаче все още се чувствате самотни и недооценени.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Сменете работата

И за вас седмицата ще бъде благоприятна. Заради Меркурий имахте доста противоречия в службата, а ангажиментите ви вървяха бавно и тромаво. Сега сякаш някой отпуска напрежението и чувствате лекота и при най-тежката работа. Тази седмица е чудесна за действане. Не пропускайте възможностите, защото те няма да са никак малко. Новолунието във Водолей в края на периода е знак, че е време да промените маниера си на действие. Някои дори ще сменят работното място с ново, по-добро. Е, вече имате възможност да подписвате и договори.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Любовна промяна

След едноседмичния период на застой, който беше валиден за вас заради Меркурий, сега малко по малко започвате да чувствате раздвижване. Директната му фаза вече започна и набирайки скорост по своята орбита ще ви изпраща силна енергия. Превърнете я в мотивация за действия. Сега имате нужда от сериозни промени в личния си живот. Можете да ги извършите смело и безпроблемно. Новолунието във Водолей отново потвърждава тезата, че нещо в любовта и личен план ще бъде променено. Посейте семенцата, за да покълнат и поникнат за следващите месеци.

РАК

(21.06 – 22.07)

Нуждаете се от пространство за себе си

Добре е, ако сте направили разчет на парите си в последно време, защото имахте някои финансови проблеми. Ще ги разрешите в много близко бъдеще. Директното движение на Меркурий е важен за вас момент. От една страна, внася яснота в паричните ви дела както в личен, така и в бизнес план. От друга, настъпват някои малки промени в общуването ви с близките, като те са за добро. За кратък период от време ще спазвате дистанция с тях, защото се нуждаете от лично пространство. През периода на изолация си правите изводи и планове. Този период ще продължи до края на февруари.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Поглед назад

Самоувереността, която проявявахте в последните няколко дни, малко по малко започва да отшумява. Вие правите крачка назад и успявате да осъзнаете грешките си. За това спомага и директното движение на Меркурий. Сега можете да се огледате, изследвайки взаимоотношенията си с половинката и деловите партньори. Поправете грешките, извинете се, ако напоследък без да искате сте обидили някого. Предстоят прекрасни дни оттук нататък и е добре да си направите планове за тях.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Промени в службата

Идват доста обещаващи дни за вас. Меркурий, вашият управител, отново тръгна директно по своята орбита. Набирайки скорост, той ви дава мотивация за действие. Работата ви започва да спори. Ако напоследък сте имали известни недоразумения, пречки, бариери, то сега те малко по малко започват да изчезват от самосебе си. Новолунието във Водолей, което е насрочено за 19 февруари, е силен миг за поставяне на едно ново начало. Във вашия случай сферата отново е професионалната, но и здравословната. Работете здравословно, а и започнете хранителен режим, който да е съобразен с нуждите на организма ви.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Време за промени

Очаква ви една хубава седмица, поставяща акцент върху проблемите ви в личен план. Можете да ги разрешите, стига да сте в хармония със себе си. Меркурий отново е директен и ви помага да направите онези промени, от които се нуждаете към този момент. Ще видите доста отключени врати пред себе си. Врати, на които тропахте в последно време, но бяха залостени. Новолунието в четвъртък е време, подходящо за вземане на важно и дългосрочно решение в личен план. Използвайте този момент, за да положите основите на едно ново начало.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Освобождавате се от проблеми

Чакат ви благоприятни дни. На първо време, успявате да стабилизирате моментното си финансово състояние, което е повод за радост. Меркурий тръгва отново директно по своята орбита и чувствате освобождаване от някои проблеми на подсъзнателно ниво. Вкъщи също взаимоотношенията се нареждат според вашите критерии. Новолунието в четвъртък е момент, важен за семейния ви живот. Там ви чакат решения, промени и шансове да хармонизирате още повече взаимоотношенията си.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не се предоверявайте

След една доста напрегната седмица, сега сте поставени в ситуация, която ви дава възможност да се отпуснете поне малко. Директното движение на Меркурий ще ви помогне в търсенето на подходяща партия за бъдещи общи действия. Ако е за бизнес – ще имате общи професионални възгледи. Ако е в личен план – ще ви свързва обща гледна житейска точка. Като цяло, сферата на общуването е свободна от затруднения и вие няма как да не се възползвате от това. Новолунието в четвъртък все пак ви подканя през цялата седмица да внимавате с контактите, за да не се натъкнете на врагове. Не се предоверявайте.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Пълна звездна подкрепа

Предстои ви една доста благоприятна седмица, породена от три важни аспекта. Първият е директното движение на Меркурий през сектора от вашата звездна карта, отговарящ за финансите. Ако сте имали някакви затруднения в тази област, сега можете да го разрешите безпроблемно. Вторият важен фактор за хороскопа ви е новолунието във Водолей. Очаква ви решение, което можете да вземете с дългосрочен характер. То отново касае финансовата област, бизнеса и домашния уют. Можете да инвестирате пари, или да си закупите някаква нужна вещ. Третият аспект е хармонията между Меркурий и Сатурн. Имате подкрепата на влиятелни хора за проектите си.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Започнете начисто

Това е важна седмица за вас поради две причини. От една страна, Меркурий тръгва директно по своята орбита и това се случва именно във вашия знак. Сега можете да повлияете благоприятно на имиджа си, на начина, по който хората ви възприемат. Ще получите тяхното одобрение. А и ще вземате добре издържани, разумни решения. От друга страна, новолунието в четвъртък отново е в знака ви. Това е второто новолуние за годината във вашия знак и отново ви дава шанс за промени. Имате нужда от такива, имате нужда нещо около вас да се раздвижи. Не изпускайте момента и в четвъртък наистина започнете нещо начисто.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Наясно със себе си

През тази седмица вие няма да сте особено активни на обществения фронт, защото преживявате период на вътрешни трансформации. Това е и причината да бъдете малко по-сдържани, не толкова общителни. Затворени сте в себе си не защото имате нещо против другите хора, а защото в главата ви текат важни мисловни процеси. Движението на директния Меркурий във Водолей е причина да видите някои аспекти от живота си от друга гледна точка, по-обективна. Новолунието в четвъртък е момент на философски размисли. Достигнали сте онази точка, в която сте наясно със себе си, знаете как да действате и бавно се устремявате към реализация. Нея обаче ще стартирате през втората половина от февруари.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Избрали сте си кармична разплата за този живот, което означава, че вие самите сте пожелали да се родите на 13 февруари, за да се срещнете с точно определени трудности и така да изчистите натрупалата се в изминали прераждания карма. Вие се стремите към водещи позиции в живота, към върховете на властта, но понякога се предоверявате, не проверявате нещата докрай и това ви нанася удари. Имате възможност да сбъднете мечтите си, ако сте по-постепенни в своите действия. Ще побеждавате всяка една трудност, ако отделяте повече време за стратегията на нейното преодоляване.

Дори и да празнувате рожден ден на Петък 13-и, това не е лоша поличба! Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Предстои ви най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Празнувате рожден ден днес, на 14 февруари, Свети Валентин. Ето защо и цветът на вашия живот е червеният. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.

Годината, която предстои, ще ви помогне да стабилизирате своя живот. Това е годината на любовта и хармонията, през която ще се стремите към добри отношения и блага дума. Периодът е прекрасен за брак.

Здраве: Възможни са по-чести настинки. Приемайте повече витамини.

Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие, родените на 15 февруари, сте хора, които обичат да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно ставате техни приятели и любимци. Мисията във вашия живот е да създадете семейство и да се грижите за него, наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.

Навлизате в година на анализ и поглед назад в изминалите години. Потърсете прошка за грешките, които сте допуснали пред любимите хора. Простете и на онези, наранили ви през времето. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890396
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930