Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 22:45 - Месечен хороскоп - февруари 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 3170 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прогноза за месец февруари, 2015 година

Лунна диета през февруари: В дните от 4 до 18 февруари Луната е намаляваща. Организмът се освобождава лесно от излишните килограми. Подходящи дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета са 4, 13 и 14 февруари. В дните от 19 до 28 февруари Луната е нарастваща. Гладуването и диетите не дават желаните резултати. В този период хапвайте по малко и начесто, за да задвижите метаболизма. Подходящите дни за лунна диета този месец са 4 февруари – фаза пълнолуние, 12 февруари – фаза последна четвърт, 19 февруари – фаза новолуние и 25 февруари – фаза първа четвърт. На 4 или 6 февруари можете да стартирате Житния режим на Петър Дънов, който традиционно се прави през този месец.

Грижа за косата: Благоприятни за подстригване на косите са датите 6, 7, 8 и 9 февруари, ако искате косите ви да растат по-бавно. За да ускорите растежа им, подстрижете се на 2, 3, 23 и 24 февруари. Неблагоприятни дни за посещение при фризьора са 1, 10, 11, 12, 19, 20, 27 и 28 февруари.

Важни звездни аспекти през месеца: На 1 февруари, събота Венера и Нептун са в съвпад и стимулират интуитивните ни способности. Мечтаем, живеем в свой си свят, в който всичко е красиво. Добрата новина е, че денят е почивен и не ни позволява да извършим грешки в службата. Да внимават самотните, които могат точно на първа дата от месеца да се влюбят в неправилната половинка.

На 2 февруари заради секстила между Слънцето и Уран небето насърчава всякакви експерименти. Тръгнете на работа по нов път, променете нещо в работната си среда, разместете предмети вкъщи. Всичко това ще ви зареди с енергия и чувство за щастие.

На 5 февруари, стига да работите прецизно и отговорно, ще реализирате идеите си. Меркурий и Сатурн са в хармоничен аспект. Ако сте безработни и си търсите работа, насрочете интервюто си за този ден. Денят е благоприятен за отмятане на трудна работа, за вземане на изпити и решаване на трудни задачи. Не подписвайте договори, а ги отложете за дата след 12 февруари.

На 6 февруари внимавайте и не надскачайте възможностите си. Това е ден, в който не бива да се вземат важни решения.

В края на втората работна седмица, на 12 февруари, Меркурий завършва своята първа ретроградна фаза за 2015-а година. От тази дата той тръгва директно по своята орбита. Можете спокойно да насрочите подписването на договорите, които отлагахте от 22 януари до сега. Купете си и желаната техника, периодът вече е благоприятен.

На 18-и срещу 19-и февруари, само 4 минути преди да навлезе в Риби, Слънцето среща Луната за да образува второто новолуние за 2015-а година, което отново е във Водолей. Нощта е крайно напрегната за хората с гузна съвест. Ако съжалявате за изречени думи, за свършени дела, за непостигнати цели, през тази нощ си дайте сметка за това. Опитайте се да поправите нещата и още на 19 февруари ще се събудите с нови цели пред себе си.

На 20 февруари Марс навлиза в Овен, където е на своя трон. Очаква ни активен период до края на месеца. Имаме енергия да се справим с купища изостанали задачи, както и да реализираме новите си идеи.

На 22 февруари, когато Марс и Венера са в съвпад, се пазете от любовни драми. Избягвайте пререканията с половинката, а ако ви липсва страст – просто си я набавете с любимото същество. Не изневерявайте.

Последната работна седмица от февруари – в дните между 23-о и 28-о число – е доста натоварена. Още на 23 февруари Слънцето и Сатурн са в квадратура. Аспектът ни засипва с ангажименти, наред с изостряне на напрежението в политическата обстановка в страната. Обещания, хвърляне на прах в очите във вторник и четвъртък, съответно на 24 и 26 февруари са на път да ядосат обществото. Не обръщайте внимание на шума, а следете собствените си ангажименти да не изостанат. 24 и 26 февруари са дати, в които срещаме интересни хора, някои от които не сме виждали от години. В следващите месеци точно тези хора могат да ни подадат ръка или да ни помолят за помощ.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Ново начало в третата седмица от месеца

Можете да наречете месец февруари като месец на новото начало, но ако го предприемете в първите му две седмици, началото ще бъде по-скоро неблагоприятно за вас. Не забравяйте, че Меркурий все още е ретрограден и до 11-о число не бива да предприемате каквото и да е било. Слънцето се движи във вашия щастлив сектор от звездната ви карта и изпраща много любов и разбирателство с всички хора наоколо. В професионален вече предприетите проекти вървят гладко. В дните след 15-о число ентусиазмът вие доста по-голям. На 20 февруари Марс навлиза във вашия знак, зареждащ ви с енергия, хъс и желание за силна борба на арената на живота. Внимавайте през последната седмица от месеца, когато сте прекалено агресивни, за да не развалите много взаимоотношения около себе си.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Размествания в личен план

В началото на месеца си правите много изводи за неща, които са ви се случили или ви се случват напоследък. Пазете се от измами, от хора, които желаят да ви обсебят на всяка цена. В желанието си да помагате на другите не отсявате онези, които наистина имат нужда от вашата помощ. През първата половина от месеца Меркурий е ретрограден и блокира повечето намерения в службата. Работният късмет ще се отключи след 15-о число. На 21 февруари Венера навлиза в Овен и оттам ще ви зарежда с ментална енергия, от една страна, но и ще ви праща различни любовни безпокойства. Разбира се, последните сами си ги превръщате в драми. Съвсем скоро нещата в личен план ще се стабилизират, иска се време и преосмисляне.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Вие си правите месеца труден

Очаква ви един месец, в който по-скоро ще критикувате другите, отколкото да погледнете самите себе си, осъзнавайки своите собствени грешки. В първата му половина, когато Меркурий е ретрограден във Водолей около вас кръжат различни хора и вие не спестявате да им натякнете и най-малката грешка. В същия момент не виждате, колко много пропуски имате зад гърба си. Във втората половина от месеца пожелавате да изгладите взаимоотношенията с всички онези, с които влязохте в пререкания напоследък. Няма да ви се получи, без да се извините, така че ще се наложи да го сторите. Целият месец е добър за работа, активен и благополучен, но вие си го правите труден, защото все гледате в чуждата чиния, без да се съобразявате със своята.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не давайте заеми

През февруари сте податливи на чужди влияния. От една страна, в първите две седмици от месеца ретроградният Меркурий ви кара да раздавате пари и на хора, които сте сигурни, че няма да ви ги върнат. Възможно е и да изтеглите кредит в този период, което би било пагубно за бъдещето ви. От друга страна, вие самите не си осъзнавате грешките, защото не сте в състояние да отказвате. Съветът ми е да бъдете малко по-твърди. През втората половина от месеца ви чака сериозно раздвижване в професионален план. Нови контакти, нови перспективи и шансове за реализация. Ако не ги приемете, ако не сте активни, със сигурност ще загубите по точки, а можете и да останете без работа в следващите месеци.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Съдбата ви закриля

В първата половина от февруари сте решени да направите сериозни реформи с бизнеса, с който се занимавате. Деловите промени не са съобразени с периода на ретрограден Меркурий и със сигурност ще си донесете много разочарования, ако ги сторите в интервала 1 – 12 февруари. След това можете да правите, каквото си решите, стига то отново да е съобразено с желанията и целите на хората около вас. Добрата новина е, че през целия месец съдбата е зад гърба ви и ви закриля. Ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. Ако нещо не ви отредено, колкото и усилия да влагате в него, нещата няма да потръгнат. За ваше добро е. В личен план след 20-о число, когато Венера навлиза в Овен, ви чакат нови запознанства, интригуващи контакти. Това се отнася както за несемейните, така и за семейните. Вторите нека внимават.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Приходи след 20-о число

И през февруари работата ви спори с пълна сила. Справяте се добре с ангажиментите си, стига да не поемате нови във времето, когато вашата планета-управител Меркурий е ретроградна, тоест до 12-о число. След това деловите рокади, инициативи и намерения са позволени. В първите две седмици от месеца сте активни, но работете по вече предприетите задачи. Завършете стари ангажименти или се замете с традиционната по това време на годината работа. В дните след 20-и февруари пред вас стоят нови възможности от финансов тип. Вие сте педантични хора и никога няма да изберете губеща позиция, ако се налага да теглите кредит или да давате пари на някого. През последната десетдневка от месеца ще имате и повече приходи.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Преценете възможностите си

Подмамени от лудия късмет, който ви гонеше през януари, в началото на месец февруари можете да направите някои грешки поради самоувереност или самонадеяност. Внимавайте, не поемайте инициативи, за които не сте достатъчно подготвени. Надскочите ли възможностите си, ще се изложите, особено ако това се случи в периода 1 – 12 февруари. През целия месец желанието ви за усамотение е подчертано. Имате нужда да анализирате нечии действия, да си дадете сметка за хора, които са влезли внезапно в живота ви, но е дошло време просто да се разделите с тях. Само чрез тази чистка ще можете да „дишате” свободно в средата, в която се движите. След 20 февруари сериозно се заемате с разчистването на приятелите си.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Проблеми с електроуредите

Като изключим проблемите от чисто битов характер, които ви причинява ретроградният Меркурий, месецът е един от благоприятните ви за тази година. В бита и работата често техниката не работи, дефектира или ви създава излишно напрежение, защото вие самите осъзнавате, колко сте зависими от уредите около себе си. След 12 февруари всичко си идва на мястото, дори ще имате средства и желание да обновите с нови онези електроуреди, които проявиха дефект. В служебен план това е месец на промени и раздвижвания, за щастие – благоприятни за вас. Ако сте в състояние да им влияете, отново ще ви посъветвам да ги насрочите за периода 13 – 20 февруари, когато са най-силните ви дни. Не забравяйте и датата 8 февруари – тя е щастлива за личния ви живот, защото ще ви донесе една радост.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Странни и неприятни контакти

През февруари ще се наложи да се трудите повече, отколкото сте свикнали, за да бъдете във форма и да смогвате с ангажиментите. До 12-о число, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита, ви се налага да се срещате с хора, не особено лицеприятни за вас самите. Трудно се примирявате с услугите, които се налага да им вършите, но нямате друг избор. Някъде назад във времето сте им задлъжнели с нещо и в момента те търсят възмездяване. След 12 февруари ви очаква подем в социален аспект със съвсем други контакти, които са благоприятни. Не забравяйте семейството, особено към края на месеца, защото точно тогава липсата на внимание към най-близките ви хора може да доведе до тяхното внезапно отдръпване и охладняване към вас. 

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Емоцията ви е в повече

Още в миналия месец ви предупредих да внимавате с ретроградния Меркурий и да не предприемате каквито и да е било финансови действия. Предупреждението важи в пълна сила и през първата половина от февруари – до 12-о число. Избягвайте всякакво вземане или даване на заеми, подписване на документи, споразумения, трудови договори. В периода 13 – 20 февруари можете да сложите подпис на всички отложени документи и така ще сте сигурни, че сте постъпили правилно. Времето ще покаже, че клаузите са ясни, издържани и стабилността ви е гарантирана. През целия месец проявявате агресивност в личен план, която не може да се обясни с нищо, защото не сте провокирани към такава. Опитайте да се владеете, за да не вгорчите взаимоотношенията си, особено след 20-о число на месеца.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Отстранете ласкателите

Основното ви желание през този месец е за раздвижване или поне нещо да се промени, за да ви потръгне в права посока. И това ще стане, но се налага да изчакате. Първата половина от месеца е подвластна на ретроградното движение на Меркурий във вашия знак. Използвайте периода, за да си дадете сметка за собственото си поведение, както и за поведението на някои хора, които ви се пишат за приятели, но всъщност са чисти лицемери, поддържащи мястото в сърцето ви чрез ласкателство. След 12-о число можете да започнете начисто, чакат ви добри възможности за промени и ново начало – както в личен план, така и в делови. След 20 февруари ще бъдете изненадани и от контактите, които навлизат във вашето ежедневие. Те са благоприятни и ще ви помогнт с нещо в бъдеще.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Мислите ви са ретроградни

Това е месец за равносметка, в който трудно вземате решения, трудно общувате, а и искате да бъдете оставени насаме, необезпокоявани от никого. До 12 февруари, когато Меркурий е ретрограден, мислите ви също са ретроградни. Връщате определени моменти от живота си отново и отново, търсите обяснения, ровите се в детайли. Честно казано, губите си времето и с това много от текущите ви ангажименти във всички сфери на живота ви изостават. Повече сила добивате след 20-о число, когато ви чакат и новите предложения, проекти и шансове за 2015-а година. Обърнете им внимание. През целия месец поддържате изрядно външния си вид, което въздейства като магнит за противоположния пол. За съжаление, през този месец не ви е до любов, особено ако сте необвързани.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Като представители на знака Водолей, още повече – родени на 30 число – от вас се очаква да бъдете много контактни, отворени към света и отдадени на обществото хора. Невинаги обаче сте такива, а напротив – често обичате да се затваряте в себе си, за да преживявате мигове на самота, вглъбеност в себе си и различни анализи. Носите велика духовност в себе си, натрупана през предходните прераждания. Парили сте се от хората и от тяхната склонност да ви предават. Така се е случвало, защото сте били доста доверчиви. Сега обаче рядко се доверявате и го правите единствено на своите най-близки. Понякога сте трудно контактни и предпочитате да си стоите сами. В компания ви трябва малко повече време, за да се отпуснете и да започнете нормален разговор.

Навлизате в година на силни контакти, промяна средата на живот и всичко това може да ви донесе много усмивки, радост и пълнота във взаимоотношенията. Преценявайте добре всеки нов човек, който навлиза във вашето ежедневие. Избягайте от хората, които ви товарят.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако я изживеете в приятна компания и сред хора, които ви обичат и подкрепят искрено.

Избрали сте си кармична разплата, която трябва да понесете през този живот, щом сте родени на 31 януари. Тази кармична разплата се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни.

Навлизате в рутинна година от живота си, която има за цел да ви срещне с преодолими трудности и да ви научи на издръжливост. Затова с много хъс и амбиция изживейте всеки миг на затруднение, за да докажете че с труд и упоритост, макар и по криволичещата стръмна пътечка, вие ще достигнете върха.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Ако празнувате рожден ден на 1 февруари, това е ден, който е отреден за хора-водачи. Ето защо вашето желание е да бъдете лидери навсякъде, където можете. Понякога прекалявате с тази своя мания за величие, но именно това ви прави толкова симпатични и обичани. Често показвате високо самочувствие. Постарайте се с времето да добиете и по-голямо покритие за тази своя черта. И вие, както всички хора, допускате грешки, но никога не признавате за тях и имате таланта да изкарвате другите виновни. Трупате излишна карма така. По-добре е да излезете смело и да признаете прегрешенията си. В любовта сте прекалено прибързани, ревниви и избухливи. Но и доста обичливи и умеете да направите човека до себе си щастлив.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, през която ще бъде добре, ако не противодействате на съдбата си, а се съобразите с нейните желания. Оставете се на течението, защото само то ще ви отведе в най-правилната посока. Промените, които ще се случат с вас, без да ги предизвиквате, са за добро. Онези, които сами предизвикате, ще са за лошо, така че ги ограничете.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

Станислав Климентов

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887614
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031