Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2014 08:17 - Седмичен хороскоп: 12 – 18 декември
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 12 – 18 декември

Здраве: Днес и през уикенда, когато Луната се движи в Дева, внимавайте с хапването. Възможно е да чувствате подут стомах от храни, които не ви понасят. В понеделник, вторник и сряда Луната е във Везни. Организмът задържа течности. Не прекалявайте с приема на вода. Пазете бъбреците. В края на другата работна седмица, след сряда и четвъртък се пазете от настинки, които най-вече започват с остра хрема.

Красота и външен вид: Дните от днес, 12 декември до сряда, 17 декември, в късния следобед са подходящи за посещение при фризьора. Подстрижете се, сменете цвета на косите си, изправете или накъдрете прическата си. Подгответе се за предстоящите празници. В сряда вечерта, както и в четвъртък периодът е неблагоприятен за подстригване на косите, за коламаска, както и за пилинг масажи или маски с пилинг ефект върху кожата. Като цяло силовите масажи са забранени на 15, 16 и 17 декември, защото организмът задържа вода и съществува вероятност от травми.

Хранене и диета: Лунната диета тази седмица стартира в неделя, 14 декември, точно в 4.07 часа сутринта. Ако няма да спазвате лунния пост на билкови чайове, мед и лимон, можете да си поставите за цел разтоварваща диета с плодове, чай и мед в неделята. Луната е намаляваща и спомага отслабването.

Грижа за дома и градината: Днес и през уикенда подредете гардероба си. Старите и ненужни дрехи изхвърлете на боклука или предайте в благотворителни центрове. Нови дрехи можете да си купите през работната седмица като предколеден подарък. В четвъртък полейте цветята и растенията обилно с чиста вода.

Основни звездни аспекти:  Движението на Луната тази седмица в знаците Дева, Везни и Скорпион ни идва в помощ при подреждане на мислите и идеите за предстоящите празници. Краят на тази работна седмица е в събота и съветът е да оползотворите този работен ден, защото в него са залегнали много шансове. Да внимават всички, родени в Дева, Везни и Скорпион. За тях предстои важна седмица на реформи и вземане на решения.

Краят на поредната за тази година шестдневна работна седмица е благоприятен. Като основна действаща планета се очертава да бъде Юпитер със своята експанзивна сила, съпътствана с онова усещане, което наричаме оптимизъм. Разбира се, този път и разумът се намесва, веднъж защото Юпитер е ретрограден от началото на седмицата, и втори път, заради влиянието на Нептун в комбинация с Венера в неделя. Цялата тази обстановка очертава един благоприятен уикенд, в който работата и почивката са 50 на 50, в събота работим, а в неделя почиваме. Прекарайте неделя с хора, с които се чувствате добре. Разпуснете емоционално.

В понеделник отново се връщаме на работа, училище и тръгваме по рутинните задачи. Стартира новата седмица, белязана от квадратурата Уран-Плутон в понеделник. Това е аспектът, напомнящ ни, че човечеството изживява нова епоха в своето развитие и следва да променим мисленето си. Спрем ли да гледаме назад, какво е било и как е било по-добре, ние по-лесно ще заживеем в новото време, с новите вече променени разбирания. Не въздишайте по старото, то няма да се върне, а погледнете към новото, което стои пред вас – ето и посланието на третата работна седмица от декември.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Разнопосочни настроения

На фона на социално-обществения ви живот, който е характерен за месец декември заради движението на Марс във Водолей, вие тази седмица ще бъдете в променливи настроения. От една страна, озарени от небивал оптимизъм и заразени от ентусиазма на новите идеи, но от друга често ще се страхувате да проявите новаторското си мислене и още повече, да го обсъждате на всеослушание. Седмицата е добра за финансовите ви постъпления, но гледайте да не харчите прекомерно. Не давайте и пари назаем. В личните отношения бъдете малко по-сговорчиви.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Реализирате се добре

За вас продължителната работна седмица е проблем, още повече защото имате, какво да вършите и пред кого да се доказвате. Действайте според целите си и събота не си вземайте почивен ден, а бъдете отново в службата. Уикендът е доста благоприятно време за постигане на цели и от професионално, и от лично естество. Внимавайте, новата работна седмица стартира напрегнато, но и успешно. Разполагате с пълния набор от качества, умения и знания, за да се реализирате подобаващо.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Вие диктувате нещата

Очаква ви щастлива седмица, която ви дава шанс да подобрите своите социални качества, да общувате по-свободно и да направите нужните промени около себе си, че да харесате света, в който живеете. Гледайте позитивно на всичко, което ви се случва. Финансови приходи са валидни за някои, срещи с добри приятели – за други. Най-важното послание на седмицата е, че вие ковете съдбата си и държите отговорността за всичко, което ви се случва. Не си стойте вкъщи, а излизайте през вечерите, срещайки се с приятна компания.

РАК

(21.06 – 22.07)

Пазете си парите

Очаква ви благоприятен период, който се свързва с финансови придобивки и материална стабилност. Оптимизмът, залял ви в началото на периода, се дължи на добре свършената ви работа и една важна похвала от партньорите, с които работите. В семейството също цари хармония, стига през новата работна седмица да не извършите глупава покупка, с която да разбиете и натрупаната вече материална стабилност, и хармонията във взаимоотношенията.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не се страхувайте

Седмицата ще бъде и успешна, и напрегната за вас. Успехът се дължи на слънчевия тригон с Юпитер, което е гаранция, че около вас в този миг се случват прекрасни събития, даващи ви поводи за усмивки и задоволство. Ако това не е така, то просто не оценявате малките неща. В началото на новата работна седмица пред вас стоят някои дилеми в личен и професионален план. Това създава напрежение, породено от нестабилност в мисленето и плановете ви. Не се страхувайте от нищо, сега съдбата е с вас и ви закриля.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Стабилност и шансове

И за вас седмицата ще бъде доста щастлива заради участието на вашата планета-управител Меркурий в щастлив аспект със Слънцето и Юпитер. Използвайте мощната енергия на тези планети, за да затвърдите позициите си и в службата, и в любовта. Очаква ви финансова стабилност, породена от извънредни приходи. Венера навлезе в сродния по стихия Козирог, което веднага ви поставя в условията на реални промени и шансове за развитие оттук до края на годината. Възползвайте се и въпреки напрежението през новата седмица, действайте с размах.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Щастие

Седмица на анализ, преоценка и поглед напред в бъдещето, а също така и на важни трансформации в мисленето ще е тази. Вие сте едни от най-големите щастливци в зодиака, защото позитивния тригон между Слънцето, Меркурий и Юпитер рефлектира директно върху вас. Усещате подкрепата на тези планети под формата на шансове за реализация и ускорение при всички задачи, които поемате към този момент. Не мързелувайте, а действайте, сега имате възможността да постигнете много добри резултати. В любовта сте настроени авантюристично и така можете да си спечелите ревността на половинката.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Планирайте празниците

Очаква ви прекрасен период, в който освен че можете да анализирате вече допуснати грешки, вие ще бъдете в състояния и да ги поправите, своевременно. На работното място събитията протичат ритмично и бавно. Движението на Марс във Водолей успокоява топката, а и ви помага да обърнете повече внимание на семейните нужди, да планирате празниците от финансова и практическа гледна точка – меню, украса и подаръци. Бягайте от излишни спорове вкъщи през новата работна седмица, защото такива няма да липсват.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

С положителна нагласа сте

Юпитер вече се движи ретроградно по своята орбита и по този начин естествено забавя ритъма ви на живот, за да усетите важните, малки неща, за които си заслужава наистина да се усмихнете и да живеете. В прекрасна позиция сте отново заради тази планета. Радвате се на оптимизъм, добро настроение и увереност, че всяка една ситуация, която ви се случва, ще е с благоприятен край. През новата работна седмица се пазете от хора с лошо настроение, от напрегнати такива, които с излъчването си могат да развалят вашата положителна нагласа.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Осъвременете мисленето си

Чака ви седмица, която ще бъде разнообразна посвоему. От една страна, Венера се движи във вашия знак и в дългосрочен план, за едни месец напред, ви дарява с повече възможности и шансове за развитие. От друга, острата квадратура между Уран и Плутон е причина вие за пореден път да получите плесница от съдбата, за да осъзнаете, че ретроградното ви мислене не е съвременно и следва да бъде променено изцяло. Свикнете с промените и правете планове спрямо новите изисквания на епохата, в която живеем. Спазите ли това изискване и в служебен, и в личен план седмицата ви ще е подемна.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Действайте според обстановката

Напрегната ще бъде седмицата и за вас заради квадратурата Уран-Плутон, която ви ангажира пряко. Налага се да действате според обстановката и според желанието на другите хора. Въпреки това, седмицата може да носи и друг, по-мек и благ полъх, вятър на оптимизма и доброто настроение. Приемайте предизвикателствата с отворени обятия, не оставяйте работа за утре, а я вършете своевременно и това ще ви помогне да се реализирате по най-добрия начин. Планирайте празниците и приготовленията за тях.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Поддържайте доброто си настроение

Очаква ви напрегната, но успешна седмица. Време е да си поставите дългосрочни цели. Мнозина ще се отделят от обществения поглед и ще останат за малко сами, за да анализират предходните няколко месеца или цялата 2014-а година. При всички положения тази седмица ви носи и много позитивни импулси, които не бива да пропускате, усамотявайки се в някое тихо ъгълче. Съчетавайте нещата. Грижете се и за доброто си настроение, защото поддържате ли го такова, всичко в живота ви ще протича благополучно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Дори и да сте отворени, открити и дружелюбни Стрелци, вие често сте резервирани към новите запознанства и хората, които тепърва навлизат във вашия живот. Родили сте се на 12-а дата, а тя се свързва с щастливи вибрации на кармична отплата – съдбата ви се отплаща, че сте били добри в някой от миналите си животи. Имате обаче мисия и тя е да се научите, че живеем в свят, където хората невинаги са искрени и често имат лоши помисли. Ето от какво идва и резервираният ви характер. Вие трудно се доверявате, защото вече сте си патили – от приятели, чиято цел е да ви превърнат в трамплин за постигането на свои цели. С две думи – да ви използват. Не го позволявайте. Усмихвайте се и дружете с най-близките си хора, а с останалите – поддържайте дистанция. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Годината, в която навлизате, ще ви накара да преодолеете някои логични житейски трудности. Няма от какво да се плашите, защото бариерите ще ви направят по-силни и издръжливи. Важно е да ги отстраните сами, за да сте горди със себе си. За мнозина това ще е поредната рутинна година.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Родили сте се на 13 декември - число на кармична разплата. В някое свое минало прераждане сте натрупали някои грешки и сега е дошъл моментът да си ги откупите. Това ви е научило да бъдете Стрелци, които обичат да изпипват докрай работата си. Заложено ви е по Съдба да вършите така делата, че както вие, така и другите да са доволни от крайния резултат. Бъдете целенасочени и се стремете винаги към една-единствена цел в своя живот. Само тогава ще я постигнете без проблем. Заложено ви е също и да станете ръководители, но тази част от хороскопа ви ще се случи едва след като сте се потрудили достатъчно, за да заемете този висок пост. Разчитате ли на късмета си, без да полагате усилия, всичко постигнато ще се срине тогава, когато сте натрупали достатъчно, че да ви заболи загубата.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Това е най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на Съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Щастливци сте, ако празнувате рождения си ден в събота, на 14 декември. Първо, защото сте се родили под знака на Стрелеца и второ, защото ви се е паднало 14-о число за ваш рожден ден. Тази дата не сте си я избрали сами, а тя е съдбовен жребий, който се оказва успешен. Разнообразните страни на вашия характер ви помагат да сте желани събеседници и добри разказвачи. За съжаление, не сте и идеалните слушатели, защото обичате вие да държите думата. Като Стрелци, обичате да променяте всичко около себе си и еднообразието често ви кара да се чувствате като в клетка. Обичате да пътувате. Това е един от начините, чрез които си доставяте нужните импулси в живота. В любовта не сте постоянни и често сменяте партньорите. Трябва обаче да бъдете моногамни, ако желаете да създадете семейство и сигурен дом.

Годината, която предстои, ще ви помогне да стабилизирате своя живот. Това е годината на любовта и хармонията, през която ще се стремите към добри отношения и блага дума. Периодът е прекрасен за брак.

Здраве: Възможни са по-чести настинки. Приемайте повече витамини.

Станислав Климентов

 

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887571
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031