Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:57 - Годишен хороскоп - ВОДОЛЕЙ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2589 Коментари: 0 Гласове:
1



 Годишен хороскоп – 2015 година - Водолей

През 2014-а вие бяхте чувствителни хора. Съпреживявахте мъките на другите, искахте да им помогнете, но невинаги се получаваше и отново го изживявахте драматично. През 2015-а обаче нещата стоят по съвсем друг начин. Ще имате доста повече поводи за усмивки и щастие, а и ще можете да промените средата си на живот с такива хора, на които нямате причина да съчувствате, защото и те ще бъдат също толкова щастливи и успяващи, колкото сте вие.

Любов и лично щастие. Това е важен принцип през 2015-а година – да се обградите с хора, които не ви влияят негативно. Освободете се от лицемерите, защото вие самите не сте лицемери и подобен тип поведение не съществува в ценностната ви система. В семейството си осигурете достатъчно доходи, за да можете да си позволявате различните малки луксове, от които имате нужда. Не давайте пари назаем никому, защото не знаете, колко от тях ще ви ги върнат в срок. Самотните представители имат възможност да се влюбят, но проблемът идва от това, че не е сигурно дали ще го направят във верния човек. Въпреки всичко, струва си да изживеете миговете, които ви правят щастливи, ако възприемете целият този процес като една авантюра, а през идната година ще си покаже дали сте срещнали точния партньор, или не. Вече обвързаните нека поддържат хармонията във взаимоотношенията си. Срещайте се с повече семейни двойки, с които имате общи интереси, ходете си взаимно на гости и така разнообразявайте ежедневието.

Кариера. Що се отнася до кариерата, през тази година ще пречупвате всичко през материалната призма. Преди да се захванете с каквато и да е било работа, ще се интересувате за доходите, които би ви донесла тя. Питайте и за друго, дали те се изплащат регулярно, тъй като сте застрашени да попаднете на работодатели, които обещават големи заплати, но ги забавят във времето или плащат само дребни аванси, колкото да ви задържат като служители. На настоящата си работа реализирайте целите си, имате възможност да се развиете, особено ако се занимавате с право, журналистика или професии, изискващи боравене със слово, такт и дипломация.

Здраве. За да сте здрави, много е важно да живеете в среда, която вие одобрявате и с хора, които не ви товарят със своите проблеми. Здравето ви може да е в прекрасна форма, защото няма да се преуморявате, а и веднага когато усетите проблем, ще вземате своевременни мерки.

Януари

Силното струпване на планети във вашия знак през този месец ви прави изключително нервни и често нетърпеливи събитията да се случват мигновено. Емоционалното ви състояние е разклатено и от други фактори. Трудности, причинени не от вас, а от хората, с които работите и от които зависите, са главната причина за краткия застой на работното място или деловата арена. От друга страна, обаче, любовта и личният ви живот са в разцвет. Едното компенсира другото. Меркурий е ретрограден във вашия знак след 21 януари. Изисква да се погледнете отстрани, осъзнавайки най-честите грешки, които допускате и от които зависи вашия личен и делови просперитет.

Февруари

Основното ви желание през този месец е за раздвижване или поне нещо да се промени, за да ви потръгне в права посока. И това ще стане, но се налага да изчакате. Първата половина от месеца е подвластна на ретроградното движение на Меркурий във вашия знак. Използвайте периода, за да си дадете сметка за собственото си поведение, както и за поведението на някои хора, които ви се пишат за приятели, но всъщност са чисти лицемери, поддържащи мястото в сърцето ви чрез ласкателство. След 12-о число можете да започнете начисто, чакат ви добри възможности за промени и ново начало – както в личен план, така и в делови. След 20 февруари ще бъдете изненадани и от контактите, които навлизат във вашето ежедневие. Те са благоприятни и ще ви помогнт с нещо в бъдеще.

Март

Месец март ви дарява със стабилност, от една страна, но и с много и различни поводи за напрежение, от друга. Стабилността е главно в личен план, където семейството и вашите близки ви разбират изцяло и напълно. Напрежението обаче е предизвикано от недоброжелателни и нападателни хора, които към този момент са ви нарочили и желаят да подбудят конфликт с вас по определени въпроси. Вие сте лесна плячка за тях, защото когато видите несправедливост или нечестност, не си мълчите, а защитавате докрай. Предизвикани или не, съветът ми е да се владеете. Лунното затъмнение на 20 март предупреждава за евентуални проблеми от финансов характер. Около тази дата си правете сметка за всеки разходван лев, за да не си причините проблеми в бъдеще.

Април

Силното струпване на планети в Овен през април е причината да се чувствате заредени за срещи с различни хора, с различни интереси и разбирания. За щастие, противно на случващото се в месец март, сега, през април вие няма да се конфронтирате с тях. Напротив, ще ги привлечете към своите собствени каузи и така ще си създадете още повече съмишленици. Слънчевото затъмнение в първите дни от месеца ви помага да направите реформи вкъщи, ремонт, закупуване на вещ или имущество. До 15-о число сте особено общителни, а и на работното място сте доста добре ориентирани във всички новости. Прекрасни служители сте. След 15-а дата го давате малко по-спокойно, обръщате повече внимание на рутината в службата. В личен план след тази дата рутината обаче не присъства в прогнозата. Напротив, там се заформят доста интересни срещи, най-вече за необвързаните представители.

Май

В месеца на напрежение и битки за успех вие се чувствате прекрасно. Действате умело, с ясна и разбираема концепция. В първите дни сте настроени авантюристично и ви съветвам да си направите мини-ваканция в почивните дни, за да „заредите” батериите за идните напрегнати седмици до края на месеца. На 12 май Марс навлиза в Близнаци ви прави дейни, силни и амбициозни. Можете да осъществите от дълго време отлагани промени. Променя се и начинът ви на мислене, разбира се, към по-добро. Внимавайте в последната десетдневка от месеца, когато Меркурий е ретрограден. Може да ви създаде много проблеми, ако сте импулсивни, ако говорите, без да мислите или действията ви не са обмислени докрай.

Юни

През този месец емоциите ви идват в повече. Трудно вземате каквито и да е било решения и това се отразява доста негативно на начина, по който хората ви възприемат. Завършете вече поетите задачи, без да предприемате новости. До 12 юни ретроградното движение на Меркурий е причина около вас да се случват непредвидени промени, които разрушават стабилността, градена до момента. Бъдете адаптивни, нещата трябва да се случат по този начин. В последната седмица от месеца раздвижването е факт и вие ще скъсате оковите на стария си начин на мислене, за да прегърнете с желание новите перспективи пред себе си. Очаквайте раздвижване в личен план, а самотните могат дори да срещнат подходящата половинка, с която да останат дълго време щастливи и доволни.

Юли

Очаква ви важен месец, защото точно през юли вашата планета-управител Уран стартира своето ретроградно движение, което ще продължи до края на годината. Мисълта ви, че можете да се пуснете по течението и че е време да лежите на стари лаври, е напълно погрешна. Вземете се в ръце и направете важни промени, от които зависите не само вие, а и обществото, в което живеете. Налага се да работите здраво през този месец, да не пропускате нито една щукнала ви идея в ума, както и с много разум да правите реформите, от които имате нужда. Месецът е на успешно ново начало и именно това ново начало ще се развива през идните шест месеца, до края на 2015-а година. Не подценявайте казаното, а се отнесете сериозно и отговорно към него, защото точно сега ковете своето бъдеще.

Август

И при вас се наблюдава известно освобождаване, което ще стартира още в началото на месеца. Август е доста хармоничен и ви дарява със силна енергия в сферата на семейството и личния живот. В делово отношение отново се изявявате като хора, на които може да се разчита. Освободете се от задръжките и комплексите, които сте имали до този момент. Ще осъзнаете някои свои скрити заложби, които сте притежавали и преди, но едва сега е дошъл моментът да изявите. Става въпрос за лидерските ви качества и талантът ви да предвиждате нещата в перспектива. Всичко това е свързано с интуицията и усетът ви. Притежавате ги и е време да ги котирате. В личен план внимавайте, защото сте прекалено чувствителни и можете лесно да повярвате на сплетни и клюки, а по този начин да развалите взаимоотношенията си вкъщи, в брака или във връзката.

Септември

Това е месец, през който, от една страна, ще бъдете обсипани с нови запознанства и контакти, а от друга, няма да ви се общува с никого и желанието ви е да бъдете оставени насаме със себе си, необезпокоявани от когото и да е било. В делови план дръпвате силно напред в следствие на предходни ваши действия. Обирате лаври и постигате добри резултати. Добри са шансовете и в любовта и семейството, защото хармонията там също е заложена в хороскопа ви за септември. Внимавайте в периода 18 – 30 септември заради ретроградния Меркурий. Той ви предупреждава да сте особено предпазливи при всякакъв вид кореспонденция, най-вече с хора, които не познавате. Възможни са загуби на писма или важна информация. При пътувания и срещи също имайте едно наум и си предвиждайте по няколко минути закъснения.

Октомври

Трудностите през този месец не са никак малко. През първите десет дни Меркурий е ретрограден и поведението ви е неадекватно, когато сте сред много хора. Говорите, без да мислите, правите обещания и се нагърбвате със задачи, които са непосилни за вас към този момент. След 10-о число Венера навлиза в Дева и ще ви помогне да стабилизирате доходите си, но в същото време Марс ви подтиква да харчите безмерно, необмислено и агресивно. Всичко, което получите като допълнително заплащане, рискувате да изхарчите още на мига. Внимавайте, защото това може да е повод да загубите подкрепата на семейството и близките си.

Ноември

Подложени сте на промени, които се оказват доста подходящи за това време от годината при вас. Смело може да се каже, че желанията ви се сбъдват. Имате нужда от малко подкрепа отстрана на близките си, но едва ли ще я получите в този момент. На работното място не се отпускайте, ами действайте настъпателно. Това ще ви помогне да се докажете в още по-добра светлина пред ръководството и колегите. В периода 3 – 21 ноември очаквайте служебно предложение. То ще очертае възможностите и перспективите пред вас за новата 2016-а година. Време е да планирате, да се заемете сериозно с бъдещето си и да предначертаете успехите.

Декември

През декември ще стабилизирате всичко, което сте постигнали в 2015-а година. Доволни сте от себе си, въпреки немалкото перипетии, през които преминахте. Оказва се, че мнозина от вас вече са поставили и нови цели за 2016-а година. Амбицията е съвсем предвидима през декември. Залети от коледното настроение, което цари навън, украсете дома и офиса още в началото на месеца. Всичко това ви зарежда с положителна енергия. Уран, вашата планета-управителка, отново тръгва в директно движение по Коледа, като вещае краят на декември да бъде незабравим за вас и вашето семейство. Очаквайте извънредни доходи, с които да посрещнете новата 2016-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890468
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930