Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:52 - Годишен хороскоп - ВЕЗНИ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2479 Коментари: 0 Гласове:
0



 Годишен хороскоп – 2015 година - Везни

Ще запомните 2014-а година с големия кардинален кръст от планети, които ви въздействаха продължително както на психическо, така и на физическо равнище. Можете да им благодарите, защото изпитанията, които те ви изпратиха, ви направиха далеч по-силни и издръжливи.

През 2015-а година ви чакат силни, радикални промени, които смело можете да стартирате още в първия месец, за да задвижите колелото и успехът да ви достигне по-бързо.

Любов и лично щастие. През тази година се стремете да бъдете гъвкави и адаптивни. Ще видите, че тя е по-лека от миналата, въпреки да е година на Сатурн. Сатурн е планетата на ограниченията, но през идните дванайсет месеца тя е благосклонно настроена към вас. Финансите ви ще започнат да се стабилизират малко по малко, а взаимоотношенията ви с околните – да стават все по-хармонични. Разбира се, за да се получи второто, вие трябва също да положите усилия. Свикнали сте винаги да имате полза от връзките с хората около себе си. Е, през 2015-а година се налага първо вие да им носите полза, а чак след това да очаквате те да са ви полезни с нещо. Научете се да давате и ще видите, колко много можете да получите в замяна. През тази година Венера, вашата планета-управителка нито веднъж няма да бъде в ретроградно движение, затова и бариерите пред вас са вдигнати. Самотните могат да прекалят с авантюрите и да започнат няколко връзки паралелно, от което няма да останат очаровани. Нека внимават и обвързаните, за да не се налага да приключват дълготрайна връзка заради забежка или залитане встрани.

Кариера. Очаквате работата, с която се занимавате, винаги да ви носи сериозна сума пари, престиж и сигурност. На днешни времена е трудно да се намери подобна работа, това е и причината мнозина от вас все още да са безработни. През 2015-а година започнете с малките стъпки напред и не очаквайте на въдицата ви да се хване огромният улов, който да ви направи доволни. Намерете си работа, която да ви носи постоянни доходи и ще видите, че напред във времето те ще порастват малко по малко. Обърнете внимание на кариерното развитие. През отминалата 2014-а година имахте възможност да учите и да се преквалифицирате, за да сте още по-уверени и полезни сега. Използвайте знанията си и един ден ще бъдете оценени.

Здраве. Тази година е доста по-спокойна и на физическо, и на психическо равнище. Здравето ви ще се задържи стабилно, стига вие самите да не си причините някоя болест с нехайно отношение към вас самите. Пушачите имат възможност да спрат цигарите, стига да искат. Воля няма да им липсва, а и годината е прекрасна за това начинание. Възползвайте се.

Януари

Това е един доста благоприятен месец за вас. Чувствате се в кондиция, със силни амбиции и можете да се озовете на водещи позиции. Лесно правите промени и реформи, което е в синхрон с изискването на месеца към всички зодиакални знаци. В семейството настъпва период на новости и вие самите ще предизвикате някои от тях. Мнозина ще заживеят самостоятелно, далече от родителите и семейния си кръг. Съветвам ви това да се случи до 21 януари, защото след 22-о число Меркурий обръща движението си в ретроградно и може да ви създаде някои проблеми при общуването, комуникацията и работата. В любовта през целия месец ще ви върви.

Февруари

Подмамени от лудия късмет, който ви гонеше през януари, в началото на месец февруари можете да направите някои грешки поради самоувереност или самонадеяност. Внимавайте, не поемайте инициативи, за които не сте достатъчно подготвени. Надскочите ли възможностите си, ще се изложите, особено ако това се случи в периода 1 – 12 февруари. През целия месец желанието ви за усамотение е подчертано. Имате нужда да анализирате нечии действия, да си дадете сметка за хора, които са влезли внезапно в живота ви, но е дошло време просто да се разделите с тях. Само чрез тази чистка ще можете да „дишате” свободно в средата, в която се движите. След 20 февруари сериозно се заемате с разчистването на приятелите си.

Март

Чака ви не особено лек месец. От една страна, ще се наложи да бъдете максимално активни, за да свършите цялата изостанала работа, която натрупахте от януари до ден-днешен. От друга страна, физически и психически не успявате да се настроите за толкова голям обем от задължения. През първата десетдневка от месеца сте изключително напрегнати, защото искате да осъществите промени в живота си, но обстоятелствата не ви го позволяват. Налага се да изчакате. В дните след 15-о число ви чакат повече успехи, но трябва да се съобразите с едно важно обстоятелство – да не харчите повече, отколкото имате в джоба си. Венера се движи в Телец, тласка ви към силно желание да разхищавате и да си позволявате повече, отколкото имате. Луксът и скъпите вещи ви привличат, но е по-добре, ако си ги забраните.

Април

През април ще трябва да сте особено внимателни с всичко, което подемате. От една страна, решителността ви е висока, но от друга, трудно преценявате с какво да се заемете и дали то е по силите ви. В първите дни от месеца, провокирани от слънчевото затъмнение, ще направите една по-дългосрочна сметка на финансите си. Не е никак зле да планирате бюджета за месеци напред. Мнозина ще осъзнаят нуждата да сменят работата си за по-добре платена. Нека се съобразят с обстановката в страната по това време, за да не предприемат прекалено голям риск. В любовта този месец е далеч по-ведър, стига да потискате ревността си към половинката. Ревнувате на всяка крачка, с повод и без повод. Всичко това се отразява на взаимоотношенията ви и може да акумулира бъдеща нестабилност.

Май

Май е месец на ново начало при вас, но ще го осъществите доста трудно заради нежеланието си да се разделяте със старото си мислене, със стария си начин на живот и като цяло – заради невъзможността да затворите страниците, които сте написали до момент и да започнете нещо ново. Венера в периода 8 – 31 май се движи в сектора на вашата кариера и подкрепя действията на работното място. Меркурий е в Близнаци и ви зарежда с енергия, желание да общувате и да се сприятелявате с нови хора. От 19 юни Меркурий е ретрограден по своята орбита. Бъдете внимателни с контактите. Правите впечатление на лековерни хора и другите си мислят, че могат да ви измамят лесно. Не подписвайте никакви споразумения, договори или финансови документи през третата десетдневка на май, дори и да имате тази възможност. Просто отложете.

Юни

Очаква ви месец, през който съдбата с цялата си подкрепа ще ви помага да вървите напред, без да правите грешки. Разбира се, последното се сбъдва само ако сте разумни и отговорни. До 12 юни Меркурий все още е ретрограден по своята орбита и ви показва консуматорите около вас, които искат, но не дават нищо. Време е да се освободите, за да могат други, по-благоприятни контакти да заемат тяхното място в живота ви. През по-голямата част от месеца Венера, вашата планета-управител, се движи в Лъв – едно прекрасно положение, което ви дава освобождаване от вредните навици, повече щастие и късмет, както в личен, така и в професионален план. Радвайте се на един наистина хармоничен месец, през който с разум и добри постъпки ще крачите уверено по пътя си напред.

Юли

Очаква ви щастлив месец, през който невинаги обаче се отнасяте с нужната отговорност присъща за задачите и работата ви. Ето какво акумулира бъдещи проблеми и те ще избухнат съвсем скоро. Тогава ще обвинявате всички останали, само не и себе си. Вземете си поука и бъдете по-концентрирани. Винаги, когато ви предстои да свършите нещо, го правете с будно и пълно съзнание. През последната десетдневка не месеца, когато Венера навлиза в Дева, вие ще имате нужда да се усамотите. Предстои по-труден етап, защото осъзнавате, че светът не е толкова розов, за колкото сте си го представяли. След 25 юли се налага да си направите лична преоценка на всички събития, които наскоро са ви направили впечатление.

Август

Август няма да е сред най-лесните ви месеци от тази година. От една страна, налага се да си направите вътрешна преоценка на всички събития, които са ви впечатлили от началото на годината – процес, стартирал от юли и продължаващ сега. От друга страна, ретроградното движение на вашата планета-управител Венера в Лъв е причина да се видите отстрани и никак да не се харесате – нито като начин на поведение, нито като положение в обществото. Чувствате се некомфортно, но именно това е силата на месец август – да ви предостави огледало в цял ръст и да осъзнаете негативите си. Във вашите ръце е и шансът да ги преодолеете и превърнете в позитиви. Не вярвайте на ласкатели, защото те винаги ще ви подкрепят лицемерно. Вашият вътрешен глас няма да ви излъже никога.

Септември

През септември е време да тръгнете напред с всичките си краткосрочни планове и цели до края на годината. Очакват ви промени, които ще се окажат благоприятни за развитието ви. Венера е в директно движение и ви дава възможност да се изявите отново по най-блестящия начин, след като през предходните месеци се видяхте отстрани и отсяхте грешките си. Внимавайте, защото Меркурий отново обръща движението си в ретроградно след 18 септември. Чака ви изпит, дали сте си научили урока, дали сте си осъзнали грешките си и дали сте готови да се приемете такива, каквито сте. В периода 18 – 30 септември избягвайте да вземате големи решения, да подписвате договори, както и да предприемате важни инициативи, за да се предпазите от евентуални грешки и провали за в бъдеще.

Октомври

Октомври е благоприятен месец за всички, които вече са стартирали с действията и просто чакат резултати. Не е подходящ за подемане на инициативи и за осъществяване на промени тепърва. Гледайте позитивно на нещата. До 10 октомври Меркурий е ретрограден във вашия знак и чувствате забавяне. Сякаш събитията се провлачват с години. Усещането спира след 10-о число, но до края на месеца Венера се движи в Дева, съседния на вашия знак и ви предупреждава отново да не правите грандиозни промени. Не му е времето сега. Моментът е подходящ за стабилизация, за обстоен поглед назад във времето. Осъзнайте грешките си, гледайте отстрани и не участвайте активно в процесите, които се случват около вас. Дните около 23 октомври са щастливи и тогава ще получите надежда за бъдещите си проекти.

Ноември

През ноември сте доста предпазливи и преценявате добре всяко едно обстоятелство. Венера се движи в знака ви и отпраща шансове и възможности. Още в началото на месеца ще научите нещо, което може да се окаже важно за вашето бъдеще. Налага се да реорганизирате плановете си в по-добра насока. Въпреки всичко, бъдете особено предпазливи относно предложенията, които получавате в периода 3 – 21 октомври, за да не се обвържете с договори или да направите финансови уговорки, които са във ваш ущърб. В личен план месец ноември е благоприятен. Единственото предупреждение в сферата на любовта и взаимоотношенията е да не се налагате над другите, а търпеливо и без излишни нерви да се съобразите с чуждото мнение, с мнението на своите близки и хората, с които живеете и общувате.

Декември

През декември сте доволни от доходите, които сте пости нали през тази година. Малко по малко приходите ви започнаха да нарастват и това ви прави щастливи. Месецът е богат на полезни контакти. Слънцето се движи в Стрелец и ви зарежда с ентусиазъм, сила и положителна енергия. На 11 декември Меркурий навлиза в Козирог и е възможно да наложи запор на някои ваши емоции. Липсата на силна емоционалност, от една страна, е доста добър повод да погледнете по-трезво на живота и да планирате месеците през идната 2016-а година. Коледа и Нова година е добре да посрещнете в тесен семеен кръг. Пожелайте си нещо хубаво за новонастъпващата година.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887597
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031