Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:49 - Годишен хороскоп - ТЕЛЕЦ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2018 Коментари: 0 Гласове:
0



 Годишен хороскоп – 2015 година - Телец

За вас 2014-а не беше от най-лесните ви години. От една страна, имахте за задача да учите и да се преквалифицирате, а от друга – да задържите стремежа си към по-високи позиции на работното място. Преодоляхте много трудности, създадени от външни фактори и сега сте доста по-силни, по-смели и по-решителни.

Вашата 2015-а година е благоприятна, защото ви носи промени, шансове и надежди.

Любов и лично щастие. В сферата на личния ви живот предстоят промени, които няма как да не наречете позитивни .още от края на миналата година стартирахте с подобно раздвижване. Време е да преодолеете консерватизма си и да продължите напред без големи задръжки. Комуникацията и общуването с всички хора, които са близки до вас, ще е хармонична. С думите си ще привличате привърженици на своя страна. През първата половина от годината проблемите в личен план могат да се коренят главно заради по-ниските ви доходи. Не се надценявайте, защото ако поемете повече ангажименти, парите няма да компенсират отсъствието ви от вкъщи и липсата на внимание към семейството и половинката. Самотните имат шанса през тази година да се влюбят или да изживеят авантюрата на една изпълнена със страст връзка.

Кариера. Успехът ви през 2015-а година се корени в способността ви да съвместявате много задачи в едно. Внимавайте, толкова сте добри в тази дейност, че на моменти вършенето на няколко ангажимента наведнъж може да ви изпива енергията и вие да се преуморявате, без да го забелязвате. Ще ви се удава да говорите и да привличате привърженици на своя страна. Не забравяйте, какво обещавате и не го обещавайте, ако нямате възможност да го изпълните. Ще успяват всички, занимаващи се с литература, журналистика, творческо слово, адвокати. Мисълта ви се лее като вода. Внимавайте през месеците август и септември, когато е възможно да поемете непосилен за своите умения ангажимент в делово отношение. Съобразете се и с периодите на ретрограден Меркурий, за да се предпазите от евентуални грешки в кариерата си.

Здраве. През тази година няма да сте лишени от работа, но непрекъснато странстващата ви натура е причина да не си обръщате достатъчно внимание и по този начин – да занемарите своето здраве. Възможно е да боледувате бързо, на крак, без дори да усетите. Съветвам ви при всяка вирусна инфекция да си оставате поне два дни вкъщи, защото при вас всичко винаги започва със зачервено гърло и завършва с проблеми в дихателните пътища, белите дробове и бронхите. Не пренебрегвайте знаците, които тялото ви дава.

Януари

През първия месец от годината сте в стабилна позиция и можете да запланувате доста от нещата, които искате да свършите през 2015-а. Предстои ви да вземете някои важни решения относно личния си живот, защото специално там се нуждаете от коренна промяна на някои маниери, порядки и най-вече на разбиранията си. Разкрепостете се. Имате шанс за среща на подходящата половинка, ако не сте го направили досега. През по-голямата част от месеца Венера се движи във Водолей и активира професионалните ви качества на в максимална степен. Избягвайте пререканията и споровете, както и критиките, които често отправяте към колегите, ако те не се справят толкова добре, колкото вие. Интуитивни сте и разчитайте на вътрешния си глас.

Февруари

В началото на месеца си правите много изводи за неща, които са ви се случили или ви се случват напоследък. Пазете се от измами, от хора, които желаят да ви обсебят на всяка цена. В желанието си да помагате на другите не отсявате онези, които наистина имат нужда от вашата помощ. През първата половина от месеца Меркурий е ретрограден и блокира повечето намерения в службата. Работният късмет ще се отключи след 15-о число. На 21 февруари Венера навлиза в Овен и оттам ще ви зарежда с ментална енергия, от една страна, но и ще ви праща различни любовни безпокойства. Разбира се, последните сами си ги превръщате в драми. Съвсем скоро нещата в личен план ще се стабилизират, иска се време и преосмисляне.

Март

Месец март може да бъде разделен на няколко части. В първата седмица късметът е с вас, ако сте достатъчно настойчиви и не се отказвате при среща с трудности. Пътят ви няма да бъде чист от препятствия, а на работното място проблемите никак няма да липсват. На 14 март Меркурий навлиза в Риби, където активира вашата социална същност. Ще успеете да уговорите някои изостанали във времето обстоятелства около проект, задача, нещо, с което сте се заели в миналото. Нови хора навлизат в живота ви. Лунното затъмнение на 20 март е причина да прозрете много истини за средата, в която движите и общувате. Малко преди това, на 18 март Венера навлиза във вашия знак, където се чувства прекрасно, а и ви дарява с жизнена енергия и потенциал. Използвайте този потенциал и действайте активно в последната десетдневка на март.

Април

Очаква ви чисто емоционален месец, който в първата си част ще изживеете доста благоприятно и щастливо. Бликащите емоции идват след 12-о число, когато Венера навлезе в Близнаци. Тогава колебанията ви ще са огромни, трудно ще вземате решения, а и в желанието си да се консултирате с хиляди хора около себе си съвсем ще загубите своето лично мнение. Не забравяйте, че се намирате в Сатурнова дупка и тя също замъглява начина ви на мислене. На 4 април е слънчевото затъмнение, предупреждаващо ви да действате с особено внимание през този месец. Вътрешни трансформации, мисли, че се отклонявате от правата пътека – това са съвсем нормални съпътстващи фактори на затъмнението през април. Скоро всичко ще се избистри, а вие, за да не допускате грешки, по-добре не вземайте решения. Вършете активно своите вече предприети задачи.

Май

През този месец се чувствате уверени и непоклатими, каквито всъщност никак не сте. На практика сте прекалено уязвими и вашата самоувереност руши всякакви пътечки да се озовете в правилната посока. Отново съзнанието ви е замъглено. През първата седмица от месеца, когато Венера се движи в Близнаци, сте решени да се запознаете с кого ли не, само и само да му покажете своята отворена душа и добро финансово състояние. Пазете се от завистници. След 10-о число обстановката рязко се променя, а заплахата да загубите големи суми пари е огромна. От вас зависи дали ще го направите, или не. В последната десетдневка от месеца Меркурий е ретрограден в Близнаци и ви помага да осъзнаете някои грешки в общуването, от една страна, но и да изхарчите пари за нещо непотребно, от друга. Внимавайте, за да не си дадете спестяванията напразно.

Юни

По-голямата част от юни съдържа благоприятни дни за вас. Венера ви подкрепя и сключва хармонични аспекти с другите планети. В първите дни на месеца сте прекалено самоуверени, нещо, което се пренася от предходния месец май. Налага се да обърнете повече внимание на детайлите в действията си, за да не търпите негативи в последствие от някои нехайно допуснати грешки. На 6 юни Венера навлиза в Рак, където ще постави акцент върху семейните ви задължения. Налага се да ги съвместите с професионалните. До 12 юни Меркурий все още е ретрограден, не правете никакви финансови постъпки, ако не желаете да си създадете главоболия и проблеми. През втората половина от месеца е важно да обърнете внимание на някои наскоро създали се междуличностни проблеми в общуването. Търсейки вината само в отсрещната страна няма как да намерите решение на въпросите. Бъдете по-обективни.

Юли

през първата половина от месеца вие сте в добро настроение, отзивчиви и всеотдайни. Венера се движи в Лъв и ви дарява с положителна енергия, шансове да правите промени и с лекота да усвоявате новостите около себе си. Движението на Слънцето, Меркурий и Марс в Рак ви прави отворени към средата, в която се движите. Безрезервно давате и получавате любов. От 19 юли Венера навлиза в Дева и ви очаква среща с повече отговорности. Налага се да бъдете по-активни и ако сте насрочили почивката си за след тази дата, определено ще се наложи да я отложите. Внимавайте в последната седмица от юли, защото Венера обръща движението си в ретроградно. Изявявате остро несъгласие с всяко чуждо мнение без значение дали то е правилно, или не. Остри сте с всички хора около себе си и това може да ви създаде доста проблеми.

Август

Предстои ви труден месец. От една страна, отпуските на всички ваши колеги и хора, с които работите, ви връзват в службата, но от друга, и да отидете да почивате, едва ли ще отморите подобаващо. Ето защо ви съветвам през този месец да се заловите с належащите дела. Не позволявайте на никой да влияе в семейството ви. Възможно е да се появят хора, които със слухове и сплетни да рушат домашната хармония. Венера, управителката на вашия знак, ретроградно влиза отново в Лъв в началото на август, за да възбуди отминали и вече позабравени проблеми в дома. Отново трябва да сте внимателни, защото отшумялата буря може отново да се изрази с пълна сила. Меркурий също ви е подготвил изненади, които следва да приемете като леки закачки от негова страна в периода 8 – 28 август. В тези дни също можете да се натъкнете и на важна информация, която е от голямо значение за развитието ви до края на годината.

Септември

След като преодоляхте трудностите през месец август, сега заслужено ви се дава време за почивка и глътка въздух. През първата седмица от септември все още усещате запори пред себе си, но те окончателно ще отпаднат след 7-о число. Венера отново е в директното си движение в знака Лъв и оттам ви помага да поправите някои грешки, които допуснахте в последните месец и половина във взаимоотношенията си с любимите хора. Слънцето се движи в Дева и отключва и най-малките затворени врати. Можете да направите промени в поведението, начина си на мислене, манталитета с цел да подобрите всичко това и да се впишете в обществото, в което живеете. Много внимавайте с инвестициите след 18 септември. Сатурн навлиза в Стрелец и ви съветва в следващите две до три години да сте внимателни с финансите – вземане на кредит, даване на заеми и прочее.

Октомври

Въпреки нестабилността, която ви носи ретроградния Меркурий в службата в началото на месеца, октомври няма да е лош. Той поставя началото на един тримесечен стабилизационен период, през който ще имате възможност да обърнете повече внимание на взаимоотношенията в семейството, на междуличностните връзки, а също така и на работните си планове. На 9 октомври Венера навлиза в Дева, където не е на най-удобното си място. Неудобно ще се чувствате и вие. Извадени сте извън зоната на личния комфорт и трябва да търсите алтернативи, за да се наредят нещата изцяло. Ето какво ще ви помогне да тръгнете напред и да направите изцяло нови планове за идните три месеца, за да се стабилизирате напълно.

Ноември

Ноември е месец на анализ и самооценка. Още в първите дни сте озарени от съвпада Марс-Венера, който при вас нови шансове за промени  и начинания, но само ако сте ги премислили преди това. Силен късмет ви носят и двете планети, възползвайте се. Движението на Венера във Везни спомага през целия месец да се трудите усърдно и неуморно, а и да обръщате внимание на външния си вид. Започнете диета в деня на пълнолуние 26 ноември. Ще се почувствате прекрасно, а и ще отслабнете лесно, без излишни усилия, добивайки все повече и повече самочувствие.

Декември

През декември парите са ви в кърпа вързани, защото месецът носи финансово благополучие и материална стабилизация. Отново търсите ниша за реализация, въпреки че почивните дни чукат на вратата, а коледното настроение е обсебило вече всички хора, с които работите. Активността ви е висока и тя е насочена главно към финансовите ви дела, приключвате годината на плюс и това е добър знак, защото ще стартирате новата 2016-а много по-спокойни и уверени в силите си. По Коледа пътувайте и заведете семейството си на място, което не сте посещавали до този момент. Ще ви хареса на всички.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890346
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930