Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:54 - Годишен хороскоп - СТРЕЛЕЦ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2075 Коментари: 0 Гласове:
0



 Годишен хороскоп – 2015 година - Стрелец

Изпращате една доста активна година, в която трябваше да си поставите дългосрочни и изпълними цели, за да ги следвате в следващите няколко години. Надявам се да сте го сторили, защото 2015-а изисква продължение на поставените вече начала. Сега не е подходящо да правите промени и да тръгвате по нов път, а по-скоро да вървите бавно и постепенно по вече поетата посока.

Любов и лично щастие. В лично отношение ви чака една емоционална година. От една страна, желаете цялото внимание върху себе си, но от друга, заради бликащата емоция, не знаете точно как да го задържите за дълго време. Близките ви ще проявяват разбиране и проблеми с тях не се очакват. Повече проблеми ще имате в междуличностните отношения с колегите и приятелите, тъй като с тях сте в пълни разногласия. Намирате се пред един период на трансформации, през койот трябва да си дадете сметка за собствените си грешки и недостатъците в поведението. Не го ли сторите, вие със сигурност ще отблъснете всички и отново няма да търсите вината в себе си. Самотните ще се пуснат по течението и срещата на подходящ партньор ще бъде по-скоро случайност. Случайност, която е щастлива и ще промени живота им. При всички останали, които са обвързани, водещо трябва да бъде търпението.

Кариера. Очаква ви трудна година в сферата на професионалната реализация. Съветът ми е да не правите промени, още повече ако те са на случаен принцип, без да сте ги обмислили дълго преди това. В работата ще се затруднявате с вършенето на ангажиментите и трябва да полагате малко повече усилия. Не се ядосвайте, такива са обстоятелствата. Няма да ви посъветвам да сменяте работата си през тази година, освен ако не е прекалено наложително. Не е гаранция, че новото работно място ще ви удовлетворява в дългосрочен аспект.  

Здраве. Емоцията ви идва в повече през 2015-а година и тя руши здравето ви. Подвластни сте на крайности в поведението си. Често ще преяждате в дадени моменти, в други ще гладувате изцяло. Сами рушите храносмилателните принципи на своя организъм и можете да си създадете сериозни проблеми с корема. Избягвайте нервното напрежение, почивайте си повече и всичко ще бъде наред.

Януари

Годината започва не особено леко за вас, но въпреки всичко тя е обещаваща и вие ще успеете да постигнете целите си, стига да ги набележите ясно и конкретно още от сега. Януари е месец, през който се налага да вземате важни финансови решения, важни решения относно общите пари, които касаят вас, вашите бизнес партньори, шефове, както и домакинството, което споделяте с близките си. Предстоят финансови реформи и е най-важно на първо време да направите разчет за разходите си. Около вас се навъртат много на брой и различни по характер „съветници”, чиято цел е да ви отклонят от вярната посока. Предполагам, че ще ги познаете, особено в дните след 21 януари, когато Меркурий става ретрограден и именно те ще свалят маските си. Или просто ще ги видите в друга светлина.

Февруари

През февруари ще се наложи да се трудите повече, отколкото сте свикнали, за да бъдете във форма и да смогвате с ангажиментите. До 12-о число, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита, ви се налага да се срещате с хора, не особено лицеприятни за вас самите. Трудно се примирявате с услугите, които се налага да им вършите, но нямате друг избор. Някъде назад във времето сте им задлъжнели с нещо и в момента те търсят възмездяване. След 12 февруари ви очаква подем в социален аспект със съвсем други контакти, които са благоприятни. Не забравяйте семейството, особено към края на месеца, защото точно тогава липсата на внимание към най-близките ви хора може да доведе до тяхното внезапно отдръпване и охладняване към вас. 

Март

За вас месец март е месец на промените, но и на объркванията. Още в първата седмица сте привлечени от някакви нови идеи, които обаче не сте сигурни дали можете да превърнете в реалност. Преценете възможностите си. Мнозина от вас ще се чувстват по-добре вкъщи, отколкото навън и затова ги съветвам да прекарват повече време в домашния уют, където наистина изпитват наслада. Около 10-о число сте енергични, силни и можещи, но не се подмамвайте по цели, които са непосилни към този момент за вас самите. Лунното затъмнение на 20 март изисква да си отговорите на много въпроси, които сте си задавали в отминалите шест месеца, но сте изоставяли. Това е време за вътрешна трансформация и търсене на отговор във вас самите. Последната десетдневка на месеца е благоприятна, активна, но отново ви предупреждаван да не вярвате на ласкателства, защото много хора ще искат да ви подмамят именно чрез благи думи по ваш адрес.

Април

Април е доста хубав и важен месец за вас. От една страна, изисква да стабилизирате положението си, да си стъпите на краката и да тръгнете напред в една права, некриволичаща посока. От друга страна, Юпитер, вашият управител, тръгва директно по своята орбита и ви освобождава от множество задържащи ви фактори, които в последно време действаха като „спирачки” за много инициативи. И любовта, и службата ще се изпълнят с успех и просперитет, стига вие самите да подходите правилно и в двата аспекта. Слънчевото затъмнение в началото на месеца въздейства главно върху психиката ви, като поражда комплекс от страхове за бъдещето. Те ще бъдат разсеяни още през втората седмица от месеца, а до края на април ще си докажете сами на себе си, че няма от какво да се боите.

Май

За вас месец май е месец на стабилност и желание да дарявате хората около себе си с любов в максимална степен. Не забравяйте, че по този начи сами предизвиквате да бъдете заобиколени от хора, а често ще ви се иска да бъдете оставяни насаме със себе си. На работнтото място сте активни и готови да откликнете на всяка заявка, защото я приемате като свой дълг. Големи шансове за намиране на работа в първите дни от месеца имат безработните представители. Нека те не забравят, че в периода 19-31 май Меркурий е ретрограден и не е желателно тогава да подписват своите трудови договори. Нека го сторят в по-ранна дата. В сферата на любовта месец май осигурява стабилност, особено при вече обвързаните Стрелци, за които семейството и домът са крепост. Не изневерявайте.

Юни

И през юни вие ще работите доста уверено и ще крачите стъпка по стъпка към успеха си. На 6 юни с навлизането на Венера в Лъв желанието ви да се запознаете с нови хора, да обновите средата си на живот и да пътувате, става все по-голямо. Внимавайте, защото безразборните контакти, от една страна могат да доведат до нежелани познанства, а от друга ще предизвикат ревността на близките и семейството ви, особено в периода 6 – 12 юни. Това са дните, в които трябва да обръщате най-голямо внимание на семейството и половинката, ако не желаете да си имате междуличностни проблеми. След 12 юни, когато Меркурий вече не е ретрограден по своята орбита, ви чакат повече шансове за разгръщане. Усмивката ви става все по-честа, в службата също ви възприемат по-сериозно. Очаквайте финансово предложение в последната седмица от месеца – между 25-о и 30-о число.

Юли

През този месец сте прекалено емоционални и това може да генерира излишна негативна енергия в личния и социалния ви живот. Привлечени сте от хора, които целят да ви омаят с приказки, думи и ласкателства. Внимавайте, ако някой ви направи и предложение за общ бизнес, проект, работа. Гледайте под лупа всички клаузи, които ви се предлагат. През първата половина от юли поведението ви в личен план е по-освободено. Възможно е да предизвикате ревността на половинката. Втората половина от месеца е подчинена на работата и кариерата. Започва етап от около 60 дни, в който трябва да се докажете като добри и далновидни работници, на които може да се има доверие. Проблемите в последната седмица от юли, създадени на работното място, са в следствие на ваши минали действия. Направете си задължителния анализ.

Август

През август ще ви се случат събития, които имат за цел да ви помогнат в избора ви на тактика за действие в следващите два до три месеца. Сега вече вие сте наясно със себе си, със своите планове и цели. Сатурн е в директно движение и отново се е запътил към вашия знак, за да ви преоткрие още по-силни и готови за неговото влияние. В служебно отношение не се плашете от наличието на ангажименти. Радвайте се, че имате работа. Меркурий се движи в Дева в периода 8 – 28 август и с всичка сила е активирал сферата на вашата кариера – нови ангажименти, предложения за работа и преместване от едно работно място на друго. Всичко е възможно и постижимо. Не забравяйте и социалните си контакти, защото тяхното значение в този месец също е голямо.

Септември

През септември ще се реализирате подобаващо. Доволни сте от себе си и работите със замах – нещо, което няма как да се отрече и личи още от първата десетдневка на месеца. През този месец Стрелец окончателно навлиза във вашия знак, където ще остане в следващите две години. Вече сте подготвени за неговата мощна енергия. Използвайте я смело, защото през тази година именно Сатурновата енергия е съзидателна и помага да преодолеем много негативи в характера, действията и маниерите си. Не забравяйте, че в периода 18 – 30 септември Меркурий е ретрограден по своята орбита и това може да ви навлече много проблеми, ако говорите, без да мислите и ако осъществявате безразборни контакти с хора, които не сте сигурни дали са подходящи, или не в живота ви.

Октомври

През първите десет дни от месеца, когато Меркурий все още е ретрограден във Везни, внимавайте при воденето на разговори. Прекалено нервни сте, мисълта ви изпреварва речта и често бивате неразбрани. Това е важен месец за професионалното ви развитие. Проявявате ли агресия в службата, ще бъдете отхвърлени и избягвани за в бъдеще. Бъдете по-толерантни и ще видите, че всичко това ще ви донесе нужните дивиденти. Венера навлиза в Дева след 9 октомври и активира шансът да израснете в кариерата, да си намерите нова работа или просто да докажете способностите си в настоящата. Разбира се, това се случва постепенно и напред във времето. Ако успехите ви са мигновени, то те ще изгаснат също толкова бързо, колкото са пламнали. Залагайте на дългосрочните си стъпки.

Ноември

През ноември е важно да работите активно, за да постигнете всичките набелязани цели за тази година. Не отлагайте нищо за декември, защото така и може да си остане недовършено. Месецът изисква да бъдете самостоятелни в действията си, без да разчитате постоянно на подкрепата от други хора. В периода 3 – 21 ноември можете да попаднете на неподходящи контакти, контакти, които в бъдеще да се окажат вредни за вас. Направете си сметка и избягвайте запознанствата. Последната седмица от ноември е особено щастлива, защото ви дарява с шансове за подем във всяко едно отношение. Намирате се в период на Сатурнова дупка, който всъщност изисква от вас да направите анализ на изминаващата година и да осъзнаете грешките си.

Декември

През декември сте активни и търсите одобрение за всичко, с което се занимавате. Вашите желания са да подобрите взаимоотношенията с хората около себе си, както и да им подарите най-хубавия празничен месец. Слънцето се движи във вашия знак и ви зарежда с енергия и сили. Имате нужда от малко повече разбиране понякога, защото сте прекалено емоционални и избухвате, без да има причина. Венера навлиза в Козирог още в началото на месеца и ви гарантира добри доходи и стабилна материална база, която ще ви помогне да организирате подобаващо и рождените си дни, които празнувате през декември, и Коледните празници със семейството.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890391
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930