Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:53 - Годишен хороскоп - СКОРПИОН 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 3028 Коментари: 0 Гласове:
1



 Годишен хороскоп – 2015 година - Скорпион

Ако си спомняте, още в хороскопа ви за 2013-а година поставих акцент на една групичка от години, които са особено важни за вас – 2013, 2014, 2015 и 2016. Това са годините, в които вие градите нещо, което ще реализирате изцяло и напълно през 2017-а. Ето защо, следва да сте много последователни и отговорно да подходите към делата си през този период.

2015-а попада в периода и това е годината, в която за първи път ще бъдете доволни от доходите си, спечелени с труда от предходните години. Нещата започват малко по малко да се нареждат.

Любов и лично щастие. В последната една година вие си направихте сериозна преоценка на всички лични връзки, взаимоотношения и хора, които са влезли и излезли в живота ви в последно време. През 2015-а сте готови да започнете начисто в тази област. Годината ви носи дълбоки емоции на съпреживяване болките и нуждите на другите хора, затова много внимавайте, с кого имате вземане-даване. В семейството ви чакат по-добри времена, защото и доходите ви се покачват. Въпреки всичко, вие често ще отсъствате от семейните сбирки не поради това, че не желаете да присъствате на тях, а защото ще бъдете заети с дейността, с която се занимавате. Самотните имат възможност да срещнат човек, който да остави трайна следа в сърцата им. Внимавайте, в кого се влюбвате, защото той ще бъде винаги в мислите ви. За всички, които вече имат дълготрайна връзка, годината на Сатурн предлага възможност да я узаконят и да заживеят още по-щастливо заедно.

Кариера. Що се отнася до кариерата, през тази година градите стабилно камъче по камъче пътя към успеха. Мнозина вече са постигнали част от успехите си, но все още има, какво да се очаква. Ще работите много, но и ще имате работа. Не отказвайте ангажименти, защото това би оронило репутацията ви и ако го сторите, в края на годината ще се молите някой да ви наеме и да работите. Използвайте знанията и уменията, придобити в последно време. Целите ви са високи, и те са част от програмата, обхващаща годините между 2013-а и 2016-а. Вие сте амбициозни и знаете, как да постигнете тези цели.  

Здраве. През тази година заради липса на време, вие няма да си обръщате достатъчно внимание на здравето и по този начин ще прекарвате настинките на крак, а това не се препоръчва, защото неизлекуваните болести могат да прераснат в хронични такива за идните години.

Януари

През по-голямата част от месеца заставате в отбранителна позиция, сякаш някой иска да ви навреди нарочно, без вие да сте го провокирали преди това. Общувайте по-свободно с хората около себе си, без да ги обвинявате за своите собствени грешки. Прекарвайте повече време вкъщи, където наистина се чувствате на сигурно място и защитени от всякакви вредни обстоятелства. През втората част от януари, когато Меркурий обръща движението си в ретроградно, избягвайте споровете вкъщи. Налага се да обмислите постъпките през отминалите месеци, да си направите анализ на събитията и да си съставите изводи за тях.

Февруари

Като изключим проблемите от чисто битов характер, които ви причинява ретроградният Меркурий, месецът е един от благоприятните ви за тази година. В бита и работата често техниката не работи, дефектира или ви създава излишно напрежение, защото вие самите осъзнавате, колко сте зависими от уредите около себе си. След 12 февруари всичко си идва на мястото, дори ще имате средства и желание да обновите с нови онези електроуреди, които проявиха дефект. В служебен план това е месец на промени и раздвижвания, за щастие – благоприятни за вас. Ако сте в състояние да им влияете, отново ще ви посъветвам да ги насрочите за периода 13 – 20 февруари, когато са най-силните ви дни. Не забравяйте и датата 8 февруари – тя е щастлива за личния ви живот, защото ще ви донесе една радост.

Март

Март е труден месец за вас, но все пак можете да разчитате на подкрепата и закрилата на съдбата за много от действията си. Пазете финансовото си състояние в първата седмица от месеца и не харчете без мярка. Семейните проблеми са нещо съвсем нормално и те се трансформират от материални в междуличностни, именно поради липсата на достатъчно средства. Не сменяйте работата си, дори и на настоящата да изкарвате недостатъчно пари. Моментът не е подходящ. Лунното затъмнение на 20 март е причина да видите себе си и живота си от друга гледна точка. Желаете промени, но те не могат да се случат наведнъж, бързо и без да е минало необходимото време. В последната десетдневка от месеца, около 24-о число ще осъществите една своя цел и това е моментът, в който се чувствате най-щастливи през март.

Април

Месецът определено стартира напрегнато за вас. Още в първите му дни сте поставени на изпитание и мнозина ви държат отговорни за собствените си грешки или житейски недоразумения. Слънчевото затъмнение на 4 октомври изисква да държите семейството и личния си живот изолирано от чуждите погледи, от сплетни, клюки и интриги. Там, в личен план също стартират трансформации и промени, предизвикани от чисто материален характер. Не позволявайте парите да стоят на пиедестал, пред любовта. Втората половина от месеца е далеч по-спокойна и приятна. Очакват ви повече приходи и шансове да заздравите материалното си състояние. Трябва да помислите обаче и за едно сигурно заздравяване в емоционален аспект, още повече след като от 17 април Плутон, вашият управител тръгва ретроградно по своята орбита. Просто не допускайте никой да ви се меси в личните дела, чувства и емоции.

Май

Очаква ви труден месец, чието проявление ще е най-вече в материалния ви живот – финанси, дом и онова, което считате за свое. Следват трансформации и преоценка на собственическото ви чувство. Слънцето се движи в Телец, противоположния знак на вашия, отправя ви провокации, но и шансове. Тяхното проявление е главно в дните от 1-во до 20-о число. Контактни сте, особено в първите две седмици от месеца. След 15 май, виждайки колко много успяват другите, а вие сте в застой, таите известен гняв в себе си. Потискате го и затова никой освен вас няма да разбере за него. Внимавайте в дните след 19 май, когато Меркурий е ретрограден и ви провокира да харчите излишно парите си за вещи, които са ви ненужни. Със закупуването на вещи и задоволяването на капризи давите неудовлетворението си, че се намирате в известен професионален застой.

Юни

След трудностите, които преживяхте през май, сега, през юни идва възможност със собствените си усилия да дръпнете малко напред и да скъсате оковите някои обстоятелства, които ви задържат и възпират. До 12 юни Меркурий е ретрограден по своята орбита и ви предупреждава, че финансовите дела не вървят. Избягвайте да слагате подписа си върху документи, касаещи парични суми. След тази дата вече можете да предприемете действията, които сте запланували за месеца. Не желаете да привличате вниманието върху себе си. Напротив, стремежът ви е да работите самостоятелно и независимо. През втората половина от месеца Сатурн отново се връща във вашия знак и ви създава допълнителни трудности, но и отворени пътища след като преодолеете затрудненията, да се сдобиете с желано признание. Пътят за възхода ви е предначертан, но все пак няма да минете без усилия от ваша страна.

Юли

През юли ви очаква едно цялостно утвърждаване. Хората могат да ви се доверят и затова често ще ви използват като отдушници за своите болки. Пътувайте и се разнообразявайте. Имате нужда от силни усещания и ако е възможно, вземете си отпуск и посетете любимото си място, на което отпочивате изцяло. През първата половина от месеца общувате свободно с всички около себе си. Искате да им покажете своята гледна точка и го правите по възможно най-подходящия начин. Втората половина от месеца е подчинена на вашето желание да промените средата си на живот и да намерите по-интересни хора, от които да научите нещо ново. Внимавайте, защото след 25-о число, когато Венера е ретроградна по своята орбита, чувствате известно напрежение и нестабилност във взаимоотношенията вкъщи. Това може да доведе до някои излишни спорове и кавги, които можете да предотвратите в зародиш.

Август

Предстои ви важен професионален месец и ако сте планирали почивка, по-добре я насрочете за първите десет дни. След това ангажиментите в службата стават все по-интензивни, а и ще трябва да замествате колегите си, вършейки част от тяхната неотложна работа. Сатурн отново е във вашият знак и от този месец пак е в директното си движение. Ще се освободите от задръжки, които сте имали в последните три години. Август е много важен именно в това отношение. Той ви действа освобождаващо, подновяващо и след него ще се чувствате като нови хора. Междувременно, не забравяйте да вършите ангажиментите си така, както го изискват от вас. В лично отношение месецът е труден, защото сте прекалено заети с кариерата си, а за любов и внимание към най-близките хора почти не ви остава време. Излизайте по-често с тях вечер, разхождайте се в парка или вечеряйте навън.

Септември

През септември много от плановете ви могат да станат реалност, стига да сте последователни в действията си и да бъдете достатъчно търпеливи, за да позволите на всички усилия да дадат плодовете си. Очакват ви финансови поощрения и шансове да подобрите доходите си. През първата седмица от септември не губете надежда, ако видите, че не всичко върви по предварителните ви сметки. Силни са дните между 6 и 18 септември. Тогава нещата на работното място потръгват, а оттам – и взаимоотношенията ви в личен план. Просто се успокоявате, че сте ценени в службата работници и това удовлетворение се пренася и в личния свят. След 18 септември Меркурий обръща движението си в ретроградно. Бягайте от неподходящите контакти, от хората, които ви товарят със своите проблеми. Не предприемайте големи начинания, за да си спестите бъдещи проблеми.

Октомври

След като Сатурн напусна вашия зодиакален знак окончателно, вие се чувствате обновени и променени. До 10-о число трудно се ориентирате в обстановката. Ретроградният Меркурий блокира всякакви възможности за печеливши ходове, ако искате да правите промени или да започвате нещо ново. Впрочем, целият месец забранява новите начинания, защото те биха ви довели до провал. Пуснете се по течението или довършете някои дела, които не сте завършили в последните две години. Това е много време и все има нещо изостанало. Дошъл е моментът да го приключите. В обществените взаимоотношения говорите добре, слушани сте, но не проявявайте агресия. Не бива да налагате мнението си на всяка цена.

Ноември

През месец ноември около вас се случват събития, които ви навяват на мисълта, че е време да поемете по един нов път. Месецът носи ново начало и неслучайно в предходните месеци съветът беше да приключите с всичко старо. Използвайте дните между 3 и 21 ноември, когато Меркурий се движи във вашия знак, зарежда ви с мисловна енергия, интелектуален потенциал и здрав разум. Не критикувайте другите хора, а бъдете по-критични към себе си и към своите собствени действия. Ще видите, че идват времена, в които шансовете за реализация преобладават. И в личен, и в професионален аспект този месец ви показва посоките, по които можете да поемете оттук насетне.

Декември

Декември е щастлив месец за вас. От една страна, никой няма да ви закача за важни дела на работното място, а напротив – освободени сте от отговорности и можете да се отдадете на планова дейност за идната 2016-а година. От друга страна, Венера още в началото на месеца навлиза във вашия знак, за да ви дари с пълната си подкрепа и в личен, и в професионален аспект. Декември ви носи шансове за стабилизация на доходите, допълнителни приходи и много щастливо посрещане на Коледните и Новогодишни празници. Пожелайте си нещо хубаво и то ще се случи през новата 2016-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891398
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930