Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:58 - Годишен хороскоп - РИБИ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 4084 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2015 година - Риби

2014-а година за вас беше особено важна, защото ви носеше промени, новости и сериозни реформи в живота ви. Разбира се, всичко това не е дошло от самосебе си и вие е трябвало да задвижите целия този процес.

През 2015-а година ще се чувствате щастливи, защото се чувствате здраво стъпили на земята, без излишни колебания и знаещи, какво точно искате да ви се случи.

Любов и лично щастие. Ако трябва да сме честни, през тази година ще вадите с памук душите на хората, с които живеете, движите и общувате. Сякаш четете вътре в тях и знаете, какво точно си мислят. Вашата усмивка им действа успокояващо и те са готови да направят всичко, което им кажете. Не използвайте това качество за злонамерени цели, а само за добронамерени. Понякога ще критикувате прекалено много, с което си създавате ситуации за конфликти, но и те минават бързо, защото знаете, как да балансирате нещата. Самотните имате шанса да срещнат половинката, с която да остареят през тази година, а обвързаните не бива да чакат и нека узаконят брака си, ако все още не са го сторили.

Кариера. В работата не ви чакат кой знае какви промени. Всъщност, промените ви се случиха през 2014-а година и сега вие вървите по вече утъпканите пътища на онова, което подехте през миналата година. Ще се утвърждавате и не подценявайте именно процеса на утвърждаване. Той е много важен, защото е част от израстването, заложено в хороскопа ви за тази 2015-а година. Безработните разполагат с шанс да си намерят работа, стига да не искат работа с много доходи, която да вършат с малко усилия. Мисля, че през 2015-а година няма да има такава. Това е година на Сатурн, планетата на ограниченията и отговорностите и всяка една изкарана стотинка трябва да бъде заслужена с труд и усърдие. Не критикувайте прекалено много колегите, ръководителите или подчинените си, ако сте на ръководен пост. Намерете начин чрез благ тон да им кажете онова, което не ви харесва в начина им на работа.

Здраве. Ключова дума през тази година е думата „стабилност”. Ако я имате, и здравето ви ще бъде в границите на нормалното. Настинките и гриповете вие винаги изкарвате на крак, защото имате естествен имунитет срещу тях. В момента, в който сте преуморени от работа, вземете си отпуск и така установете баланс в организма си. Не прекалявайте с приема на лекарства без причина, както и с похапването на трапезата, за да не си натрупате излишни килограми, които да ви тежат в идните години.

Януари

Това е месец, през който сте изключително интуитивни, но и емоционални. Опитвате се да се харесате на всички хора около вас, без да си давате сметка, че това няма как да се случи. Нужна е коренна промяна в начина, по който общувате и с хората, които обуславят вашата ежедневна среда на живот. Венера през по-голямата част от месеца се движи във Водолей и засяга вашия вътрешен свят. В любовта нещата вървят гладко, стига да сте с мечтаната половинка или с половинката, която духовно ви подхожда. На работното място внимавайте в последната десетдневка от месеца. Ретроградното движение на Меркурий е причина за много грешки, направени по невнимание.

Февруари

Това е месец за равносметка, в който трудно вземате решения, трудно общувате, а и искате да бъдете оставени насаме, необезпокоявани от никого. До 12 февруари, когато Меркурий е ретрограден, мислите ви също са ретроградни. Връщате определени моменти от живота си отново и отново, търсите обяснения, ровите се в детайли. Честно казано, губите си времето и с това много от текущите ви ангажименти във всички сфери на живота ви изостават. Повече сила добивате след 20-о число, когато ви чакат и новите предложения, проекти и шансове за 2015-а година. Обърнете им внимание. През целия месец поддържате изрядно външния си вид, което въздейства като магнит за противоположния пол. За съжаление, през този месец не ви е до любов, особено ако сте необвързани.

Март

Това е доста важен месец от годината за вас, защото сега вие предначертавате годишната си програма, можете да направите плановете и ако те са по силите ви, да ги изпълните до декември. Слънцето се движи във вашия знак до 21 март и ви позволява да промените нещо във външния си вид и така да се сдобиете със самочувствие и малко повече увереност. По отношение на харчовете сте доста агресивни. Лесно давате пари за щяло и нещяло, без да си правите предварителната сметка. До 20-о число пари ще имате, дори и да харчите безмерно, но след това е възможно внезапно да стигнете до нулата. Лунното затъмнение на 20 март се случва във вашия знак. Прави ви емоционално уязвими, доста напрегнати и чувствителни. Ако е възможно около тази дата, както и през третата десетдневка от месеца, отложете всякакви срещи и ограничете контактите с хора, освен ако не са от най-близкото ви обкръжение.

Април

Предстои ви доста благоприятен месец, който е зареден с енергията на нови запознанства, на шансове за пътуване или уреждане на условията по лятната почивка. Правете онова, което ви доставя удоволствие, но винаги редом с важните ангажименти в ежедневието си. През първата половина от месеца внимавайте, за какво си харчите парите. Втората половина ще премине доста по-динамично и щастливо за вас. Тя е заредена с позитивна енергия, добри очаквания и шансове за развитие. Активността ви нараства. Вложете я в проекти, които са ви по силите. Залагайте на домашния уют, на срещи с хора от близкото обкръжение, които ви обичат и са с чисти мисли към вас.

Май

Месецът е напрегнат за вас, но съдбата ви закриля изцяло и ако й се доверявате, определено няма да имате проблеми. Често сте подвластни на обстоятелства, създадени от други хора, с които просто трябва да се съобразите. В периода 1 – 20 май около вас гъмжи от контакти и не преценявате, с кого да спазвате дистанция. Съчувствате на чуждите болки, искате да помогнете, дори и да не сте помолени за това. В периода 19 – 31 май, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита, ще си получите съответните наказания за това, че сте правили непожелано добро. Това е и периодът, в който не бива да предприемате каквито и да е било действия, за да се предпазите от бъдещи неуспехи. В любовта месецът ви носи раздвижване и шансове да подобрите като цяло обстановката вкъщи, да заздравите отношенията си с половинката или да се влюбите, ако все още сте самотни.

Юни

В желанието си винаги да помагате на другите хора вие забравяте своите собствени интереси. Време е да се освободите от оковите на чуждите страдания и да погледнете себе си. През месец юни е повече от важно това да стане. До 12-о число Меркурий все още е ретрограден в Близнаци. Вашето семейство има нужда от вниманието ви. В службата също следва да се съсредоточите в ангажиментите си. След 12 юни Нептун, планетата-управител на знака ви, започва своята ретроградна фаза – време за ценни анализи и размисли относно битието ви. Това движение активира вашата състрадателност, но и изисква да живеете с мъката на другите хора, без да влизате прекалено навътре в нея. Не навсякъде сте в състояние да помогнете и ако не го осъзнаете, ще си създадете много проблеми за в бъдеще.

Юли

Срещате се с трудности, които няма да попречат на развитието ви. Това е месец, в който трябва да сте силни, упорити и бавно, но уверено да крачите по пътя на своето професионално и лично развитие. Мнозина ще са зарадвани от желани промени в личен аспект. Любовта претърпява раздвижване в първите десет дни. След 10-о число, когато Меркурий навлиза в Рак, и начинът ви на мислене се променя. Очаква ви оживление, повече възможности и мигове, в които можете да се наречете щастливи. На работното място действайте според обстоятелствата, но отново с нужната увереност. Във вашите ръце е шансът да успеете, както и ключът да се справите и с най-тежката ситуация. Не щадете усилията си, защото си заслужава да ги положите. Внимавайте, в последната седмица от юли сте прекалено критични към половинката си и това може да доведе до някои проблеми в общуването ви и оттам – в любовта.

Август

Месецът, който предстои за вас, е активен и се налага с всичка сила да действате, за да не изостанете и милиметър зад конкурентите си. Ще преодолеете някои комплекси за малоценност, едва ли вече ще бъдете толкова толерантни, че ви мачкат и използват. Този месец ще ви покаже вашето истинско място в обществото и вие трябва да го заемете. Трудите се усърдно и заслужавате повече. Прекалявате с помощта, която отдавате на другите хора около вас. Нерядко тя си остава недооценена. Е, сега е моментът да погледнете себе си и да не се раздавате безрезервно на другите. В любовта ще бъдете резервирани и това е една от защитните функции, които проявявате във връзка с казаното по-горе – да не се раздавате изцяло и безрезервно.

Септември

Септември е активен и ви носи шансове да преодолеете някои свои притеснения, които имахте в последните месеци. Движението на Слънцето в Дева ви помага да хармонизирате семейните взаимоотношения, да стабилизирате бюджета си и дори да си позволите някои придобивки в периода 6 – 18 септември. След 18-о число Меркурий е ретрограден и ви предупреждава да внимавате с финансите и харченията си. Не закупувайте нови стоки, особено ако са техника, защото лесно може да дефектира след това. Като цяло, месецът е благоприятен и щастлив, носи ви любов и разбирателство, активност и шансове да се справите с ежедневните си ангажименти с лекота.

Октомври

Октомври е месец, през който с право можете да се обърнете назад, да погледнете грешките си и да се опитате да ги поправите, доколкото това е възможно. Меркурий все още е в ретроградно движение, което ще продължи до 10-о число. Внимавайте с разходите, за да не се надскочите и това да рефлектира в следващите месеци. Не вземайте заеми, както и не давайте пари назаем. След 10-о число ви чака цялостна стабилизация – и в личен, и в професионален план. Бизнес делата потръгват, защото започвате да срещате все по-подходящи хора, които ви пленяват с идеите и начина си на мислене. През този месец ключовата дума е партньорство. Не вземайте никакви еднолични решения, а винаги се съветвайте с мнението на своите партньори. Ключов принцип както в професионалния живот, така и в любовта.

Ноември

През ноември ще бъдете изненадани от финансовите постъпления в дома си. Имате нужда да си купите нещо малко преди Коледните празници. Възможност ще ви се отдаде и от парична гледна точка. В периода 3 – 21 ноември вие сте в прекрасно настроение и привличате към себе си погледите на другите хора. Дружелюбни и отзивчиви, често ставате център на компанията, въпреки че вие не се чувствате съвсем комфортно в тази си роля. Обърнете повече внимание на служебните предложения в последната седмица от месец ноември. Тя е важна, защото ви отправя в посоката, която ще гоните през идната 2016-а година.

Декември

Това е месец, през който сте прекалено крайни и емоционални в мислите и действията си. От една страна, длъжни сте да завършите всички започнати, но недокарани докрай задачи от 2015-а година, но нямате достатъчно време за това. Молите хората за помощ, ала за съжаление, те са заети със своите си дела. Венера навлиза в Скорпион и ще ви помогне със сили и подкрепа. Очакват ви редица случайности, които действат във ваша полза и във ваш плюс. Ето защо, декември от емоционален и безнадежден месец, може да се превърне в един изключително щастлив и приятен период. Пожелайте си нещо, което да сбъднете през идната 2016-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891389
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930