Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:50 - Годишен хороскоп - РАК 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2300 Коментари: 0 Гласове:
1



 Годишен хороскоп – 2015 година - Рак

Отива си една емоционална година от вас. От една страна, тя ви помогна да приключите с много изостанали дела и да докарате докрай отдавна отлагани задачи, но от друга, донесе ви някои емоционални разочарования, притеснения и психическа нестабилност.

Направили своите изводи за бъдещето, през 2015-а година звездите ви намират още по-силни, по-можещи. Това е година на ново начало за мнозина от вас и препоръките са да се възползвате изцяло.

Любов и лично щастие. Емоционални натури сте и вие мените настроенията си често. Това е и най-големият ви чар, и най-сериозният ви проблем. Хората ви обичат заради бликащата страст, но и често се чувстват объркани, защото не виждат достатъчна стабилност в мислите и действията ви. Ето на какво трябва да наблегнете през 2015-а. Ако искате да поемете по нова посока, независимо дали в лично, или професионално направление, вие сте длъжни да се научите да владеете емоциите си. Внимавайте с фазите на Луната и тях следете стриктно. Знаете, че на пълнолуние сте превъзбудени, а на новолуние придобивате чувство за слабост и ставате уязвими. Въпреки цялата си чувствителност, самотните притежават шанса да се влюбят в тази година, като намерят своя верен и истински партньор, а обвързаните – да обмислят дата за своята сватба. В сферата на любовта и личния живот годината на Сатурн е успешна за вас.

Кариера. За да избягвате поводите за излишни ядове, по-добре е да работите бавно, постепенно и с повече внимание към всичко, което вършите. Възможно е да преживеете ново начало и в сферата на работата и професионалната реализация. През тази година мнозина от вас ще си намерят нова работа, дълго търсена и според техните предпочитания. Възможно е и да се нагърбите с повече от едно начинания. Направете си сметка дали имате възможност да вършите всичко паралелно. Не се надценявайте. Прибързаността и силната емоция са ваши врагове, с които трябва да се сбогувате, ако не желаете да търпите неудачи. Внимавайте в периодите, когато Меркурий е ретрограден, тъй като именно тогава ще сте привлечени от желание да осъществявате промени и да поставяте начало, но направите ли го, всичко ще се срива в мига, в който планетата тръгне отново в своето директно движение.

Здраве. Емоциите са вашето слабо място и те рушат нервната ви система. През 2015-а година ще бъдете емоционални, защото имате прекалено много очаквания за бъдещето. Мислите за страшно много неща, а това вреди на психиката ви. Оттам бяга сънят през нощта, а с него – и концентрацията през деня. За да си спестите проблемите, просто избягвайте стреса и вълненията.

Януари

Януари е месец, през който трябва да балансирате между работата, почивката, семейството, издръжката на семейството и разходите, които са така характерни за дните след Нова година. Избягвайте да хвърляте излишна енергия в разправии, които са маловажни за вас. Налага се да направите една цялостна промяна в екипа, с който работите, особено ако се занимавате с частен бизнес и имате съдружници. Предстои ви да вземате важни решения в началото на месеца и следва да сте подготвени за това. Финансовите проблеми ще решавате лесно, ако не мислите за кредити и допълнителни пари, взети под формата на заем. Внимавайте, какво договаряте след 22-а дата, когато Меркурий е в своята ретроградна фаза. Възможно е да ви измамят именно тогава.

Февруари

През февруари сте податливи на чужди влияния. От една страна, в първите две седмици от месеца ретроградният Меркурий ви кара да раздавате пари и на хора, които сте сигурни, че няма да ви ги върнат. Възможно е и да изтеглите кредит в този период, което би било пагубно за бъдещето ви. От друга страна, вие самите не си осъзнавате грешките, защото не сте в състояние да отказвате. Съветът ми е да бъдете малко по-твърди. През втората половина от месеца ви чака сериозно раздвижване в професионален план. Нови контакти, нови перспективи и шансове за реализация. Ако не ги приемете, ако не сте активни, със сигурност ще загубите по точки, а можете и да останете без работа в следващите месеци.

Март

Рутинен, от една страна, и доста изненадващ, от друга, ще бъде месец март за вас. Рутинните ангажименти преобладават и тях трябва да вършите навреме, за да имате възможност, когато ви се отдаде шанс да се впуснете в промени, да го направите. И да го сторите, без да има друго какво да вършите. С две думи, не оставяйте работа за утре, защото всъщност, не знаете, какво точно ви чака утре. Движението на Слънцето през Риби и Овен този месец ви носи повече подвижност и адаптивност, а в последната десетдневка – интензитет в работата. Няма да подмина и личния ви живот, където въздействието на лунното затъмнение около 20 март ще почисти всички стари грешки, стига вие самите да ги осъзнаете и да се извините на хората, които сте наранили. Съветвам ви да го сторите.

Април

Април е един от щастливите ви месеци в годината. Имате за задача първоначално, още в самото начало на месеца да се освободите от хората, които ви вредят, да разредите срещите си с тях и да се заредите с нова, положителна енергия от свежите идеи, които ви идват на ума. В първата част на месеца, до 15-о число работата ви спори. Вършете я с удоволствие и радост, не отлагайте нищо за утре. Активни сте. След 15-о число намирате полезни контакти, с които имате общи цели и идеи. В семеен план месецът отново е разделен на две части. През първите две седмици желанието ви е да бъдете обградени с хора и близки, но след това – все повече ще искате да оставате насаме със себе си. Нека всички ви осигурят това лично пространство, от което се нуждаете.

Май

На фона на цялото напрежение, което се сипе през май, вие някак си оставате непокътнати и гледащи отстрани, като на филм. В крайна сметка това е доста добра позиция, защото сте на защитено от пререкания, загуби и драми място. Избягвайте контактите и новите запознанства, защото с колкото повече хора общувате, толкова по-зависими ставате от тях. На 8 май Венера навлиза във вашия знак, където ви дарява своята безмерна подкрепа. Внимавайте, ставате прекалено обсебващи спрямо своите близки. Желанието ви е да ги закриляте, да знаете всичко около тях и по този начин досаждате, без да се усещате. Ще осъзнаете тази си грешка през последната десетдневка на месеца, когато Меркурий обръща движението си в ретроградно. Това е време за анализ и поглед назад. Отложете важните задачи и в никакъв случай не подписвайте документи, касаещи бъдещето ви в периода 19 – 31 май.

Юни

През първата седмица от юни Венера все още се движи във вашия знак и вие усещате нейната подкрепа в личен и духовен план. След това тя се устремява към съседния на вашия знак Лъв и е време да направите ценен анализ на финансовото си състояние. Междувременно месецът изисква и анализ на отминалите пет до шест месеца във всички аспекти – взаимоотношения, дела, контакти, постижения и неосъществени планове. Може да се каже, че през юни по-скоро мислите, отколкото действате и това е съвсем нормално, като се има предвид характера на месеца за вас. Това е период на себевглъбяване, анализиране на грешки и вадене на поуки. Често ще искате да бъдете оставяни насаме със себе си, без никой да ви обезпокоява. Не забравяйте, че до 12 юни Меркурий е ретрограден и той ви създава излишни страхове, които безпричинно преграждат пътя ви напред.

Юли

Юли е месец, през който вашата активност е разковничето за повечето благоприятни развития. Налага се да работите по-здраво от всякога, а това от самосебе си отрича юли като един от почивните месеци за лятото. По-добре е да бъдете в службата, защото там развитието ви е гарантирано. На 9 юли Меркурий влиза във вашия знак с надеждата да подобри начина ви на мислене и начина, по който вие възприемате новостите и промените около себе си. Именно новостите ще направят юли критичен месец за мнозина представители. Време е да свикнете, че пластовете се разместват и трябва да се нагодите към вече създалите се нови обстоятелства. В последната седмица на юли, когато Венера е ретроградна в Дева, се налага да се усамотите на едно по-спокойно място и да си направите важни анализи за взаимоотношенията с хората. Някой, който наскоро е искал вашето безмерно доверие, вече не го заслужава.

Август

През август ще трябва да внимавате с разходите, за да не останете неусетно и изведнъж без пари. Месечната издръжка ви стига напълно, но сега сте в състояние да надскочите регулярните си доходи и да изхарчите пари, без да сте си направили предварителната сметка. От друга страна, гледайте по няколко пъти всяко едно предложение, което ви се отправя в службата, за да не се окажете излъгани. Общувате свободно, лесно и нямате нужда от усамотение този месец. Това ви прави желани събеседници, но и попивателни на чуждите проблеми, което е вредно за вас самите. Избягвайте да съчувствате и съпреживявате мъките на другите хора, защото по този начин не им помагате, а вредите на своята психика. Довършете докрай някои наскоро започнати ангажименти, за да посрещнете с отворени обятия новостите и промените, които са ви отредени в месец септември.

Септември

След поредицата от емоции, които чувствахте през предходния месец август, сега, през септември следва да се овладеете и да продължите напред смело и без излишни отклонения встрани. На работното място септември е труден, защото по-често мислите за домашните си проблеми, особено във втората половина от месеца, когато Меркурий е ретрограден. Проблеми от битов характер, неизправности в техниката или често закъснение заради това, че е трябвало да се съобразявате се близките си, са съвсем възможни заради Меркурий. Ето какво ви изважда извън кожата ви, но няма как да го преодолеете. Просто трябва да оставите обстоятелствата да отминат и планетата отново да тръгне в директното си движение през октомври. Избягвайте да се дразните за дреболии, вършете рутинните си ангажименти и не отлагайте нищо за утре – това е ключът към справянето с всички трудности.

Октомври

Октомври е месец, през който ще имате късмет. Не прекалявайте с активността, защото ако бягате пред вятъра, нещата никак няма да се случват така, както сте ги предвидили. Ретроградното движение на Меркурий до 10-о число е причина в семейството да чувствате доза напрежение. Дразни ви това, че там няма ред и в забързаното ежедневие близките не ви оказват нужното внимание. И това ще си дойде на мястото. Венера навлиза в Дева и ще се движи в този знак от 9 октомври, за да ви помогне в търсенето на нови хобита, на нова среда и на хора, с които се разбирате перфектно. Не се страхувайте да излизате на срещи с приятели и да споделяте с тях общите си интереси. Това ще ви разтушава емоционално.

Ноември

Месецът разгръща нови перспективи в сферата на контактите и запознанствата. Говорете свободно и без задръжки, осъществявайте нови контакти и заздравете връзките си с досегашните. Меркурий се движи в Скорпион между 3 и 21 ноември – положение, което ви подкрепя изцяло, дори когато трябва да правите непредвидени и внезапни промени. Освобождавате се от задръжки и комплекси и се чувствате окрилени от новите си идеи. В последната седмица от месеца ви чака сериозно раздвижване на работата. Не отлагайте нищо за декември, а вършете задълженията си своевременно, защото и в следващия месец ви чакат доста задачи с къс срок за действие.

Декември

През декември трудностите са съвсем нормални и предсказуеми, защото в последно време вие и вашите колеги отлагаха доста неща за края на годината, а този край вече чука на вратата. Организирайте се и не отлагайте нищо за по-нататък, а го свършете веднага, още в началото на месеца. Добрата новина е, че мислите позитивно всеки ден и по този начин формирате нагласата си за добър изход от всяка една ситуация. Коледните празници прекарайте вкъщи със семейството си, не канете много гости и избягвайте шума, защото той ви товари допълнително.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890406
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930