Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:47 - Годишен хороскоп - ОВЕН 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2121 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2015 година - Овен

Намирате се в края на една трудна година, защото тя ви подложи на хиляди съдбовни изпити и от вашата издръжливост зависеше справянето ви. От една страна, трябваше да се учите от грешките си, а от друга, нямахте право да ги допускате прекалено често, защото всяка ви носеше своите негативи. Положителното през 2014-а година беше, че се научихте на търпение. Случиха ви се важни житейски промени, които обуславят развитието ви в следващите 9 години. През 2014-а обърнете малко повече внимание на личната си материална реализация, финансова стабилност и кариерата.

Любов и лично щастие. В личен аспект годината е благоприятна, ако приемете хората около себе си с техните плюсове и минуси, без да се ядосвате и да искате да ги променяте. През всичките месеци можете да градите положителни отношения, стига вие самите да не сте прекалено прибързани, да не избухвате и да не използвате близките и семейството си като буфер на насъбралото се в службата напрежение. Влюбването в тази година би довело до дългосрочни връзки, които ще оставят трайна черта във вашето битие. Каквото и да правите, трудно ще я изтриете, затова ви съветвам ако намерите партньора си през тази година, да не бързате да се разделяте с него. И да го направите, вие отново ще бъдете заедно някъде напред в бъдещето.

Кариера. 2015-а ще бъде успешна за вас. В годината на Сатурн вие се чувствате прекрасно, защото сте мотивирани да работите здраво и да постигате високи кариерни върхове. В служебен аспект годината ви предлага шансове, които не са идвали в живота ви до момента. През първите месеци от годината се радвате на благоприятни премени, които ви завъртат в своя вихър и ви помагат да се ориентирате в новосъздалата се обстановка. До юни можете да си стъпите на краката и да заработите ритмично и успешно, но доходите ви все още няма да са в размера, който сте си представяли. От юли до септември внимавайте при вземането на финансови решения. Не мисля, че е правилно да си правите експерименти с парите си. След края на септември и от началото на октомври за вас следва подемен период, който ви изкачва на върха на професионалната кариера, стига да се борите усърдно. Не мързелувайте и ще видите, че си заслужават усилията.

Здраве. В годината на Сатурн здрави са онези хора, които са доволни от труда, който полагат. Чака ви много работа и ежедневието ви ще бъде натоварено. Хвърляте много енергия в целите си, но усилията ви ще бъдат възнаградени и вие ще сте доволни от себе си. Почивайте си, когато можете, но избягвайте да го правите пред компютъра или телевизора. Слабите ви места са очите и главата, а от претоварване често се стига до силно главоболие, предхождано от зрителни смущения. Мигрената лесно ще лекувате, ако през уикендите се отдавате на почивка, а не на допълнителна работа.

Януари

През по-голямата част от месец януари сте заслепени от своята емоционалност. Често грешите при вземане на решения не защото някой ви подвежда, а просто защото в желанието си да се изявите навсякъде и на всяка цена, губите ценна енергия, която можете да насочите ползотворно в едно-единствено, но печелившо направление. На работното място концентрацията ви е трудна. Нужна ви е промяна в маниера на работа. През втората половина от месеца Марс навлиза в Риби, а след 22 януари Меркурий обръща движението си в ретроградно. Дайте си ясна сметка кои хора са истински около вас. Отсейте добронамерените от лицемерните познанства. Разполагате с шанс да обновите средата си на живот, но пак повтарям, следете за лицемери в живота си.

Февруари

Можете да наречете месец февруари като месец на новото начало, но ако го предприемете в първите му две седмици, началото ще бъде по-скоро неблагоприятно за вас. Не забравяйте, че Меркурий все още е ретрограден и до 11-о число не бива да предприемате каквото и да е било. Слънцето се движи във вашия щастлив сектор от звездната ви карта и изпраща много любов и разбирателство с всички хора наоколо. В професионален вече предприетите проекти вървят гладко. В дните след 15-о число ентусиазмът вие доста по-голям. На 20 февруари Марс навлиза във вашия знак, зареждащ ви с енергия, хъс и желание за силна борба на арената на живота. Внимавайте през последната седмица от месеца, когато сте прекалено агресивни, за да не развалите много взаимоотношения около себе си.

Март

Въпреки че през март ще бъдете закриляни от съдбата, това е месец на сериозни трансформации, месец, през който си давате сметка за множество факти и събития от изминалата година. Радостите винаги ще са примесени с доза напрежение, което е неизбежно. Вашата планета-управител Марс участва активно в аспекти с Плутон и уран, което поражда чувство за нестабилност. Всъщност, тази нестабилност е в основата да вземете бъдещите си решения и да предприемете някои отдавана отлагани промени в живота си. Лунното затъмнение на 20 март ви подтиква да дадете всичко от себе си, за да решите екзистенциални проблеми, проблеми, будещи безпокойството ви в последните шест месеца. Време за приключване на стари дела, стари ангажименти, връзки и взаимоотношения.

Април

През месец април вашите лични инициативи винаги са пряко зависими от другите хора, с които искате или не, се налага да се съобразявате. Ще бъдете център на компанията, но в същото време все нечии желания ще диктуват вашите решения. Няма как да го избегнете, просто се опитайте да не се ядосвате допълнително. Месецът е подвластен и на слънчевото затъмнение, което се случва на 4 април и е в пряка зависимост с вашия зодиакален знак. Направете си плановете за идните месеци, програмата, която да изпълните стопроцентово до есента. В любовта месецът ви дарява повече свобода, особено след 13-о число, когато Венера се движи в Близнаци. Разбира се, внимавайте свободолюбивото ви поведение да не прерасне в мания по осъществяване на контакти, особено ако сте семейни или сериозно обвързани.

Май

Очаква ви един малко по-труден месец, през който пререканията с хората наоколо са повече от нормалното. Палите се от малкото и по този начин сами си предизвиквате всички неудачи в месеца. През първите дни, когато Марс се движи в Телец, сте спокойни, уравновесени и сякаш хората около вас дори и да ви дразнят, вие стоите непоклатими. Нещо, което не се случва след 13-о число. Марс навлиза в Близнаци, прави ви разпилени, неконцентрирани и заядливи. На 19 май Меркурий обръща движението си в ретроградно, каквото ще е до края на месеца. Много внимавайте и следете да не попаднете в среди, които са крайно неподходящи за вас. Слушайте семейството и близките си, особено в средата на месеца. Те са правите и ви дават най-добрите съвети. В периода, когато Меркурий е ретрограден, избягвайте да подписвате каквито и да е било документи, за да си спестите бъдещи проблеми.

Юни

През юни около вас се случват промени, които вие предизвикахте в някой от предходните месеци. Като цяло, това са благоприятни възможности да започнете начисто с дейности или задачи, занемарени неотдавна. Не забравяйте, че до 12 юни Меркурий е ретрограден и все още забранява всякакви нови инициативи. До тази дата си направете сметка за хората, които ви заобикалят и това доколко те заслужават вашето внимание. Марс, вашата планета управител, е в добра позиция през този месец. Дава ви шансове да подобрите средата си на живот. През втората половина от месеца много внимавайте за финансите си, за да не загубите част от своите пари по нелеп начин. Избягвайте необмислените постъпки и глупавите инициативи, защото те ще ви донесат само разочарования.

Юли

Месец юли ви сблъсква с ангажименти в семейството и дома, които отнемат повечето ви време за професионално развитие. Добрата новина е, че ще бъдете доволни от всичко, което правите за своите близки. Мнозина могат да се ангажират с ремонт вкъщи. До 9 юни разчитайте на доброто си настроение и контактите, създадени в последните месеци. Почивката в нчалото на летния месец е добра идея, особено ако я споделите с приятели. След 10 юли Уран е ретрограден във вашия знак. Не всичко се случва така, както сте го планирали и както го желаете. Бъдете честни първо със себе си и след това с всички около вас. Налага се да пренаредите своите приоритети. В последната седмица от месеца, когато Слънцето навлиза в Лъв, ви чакат добри новини и резултати от всичко онова, което направихте за близките си през юли.

Август

През август сте длъжни да си направите пълния анализ на всичко онова, което ви притеснява и буди безпокойство в съзнанието ви. През първата десетдневка все още сте в състояние да стабилизирате взаимоотношенията си вкъщи, в семейството и да вкарате ред в домашните си дела. След 10-о число с навлизането на Марс в Лъв около вас настава еуфория, предизвикана главно от прииждащите в живота ви промени. Отново имате възможност да поставяте начала, но този път внимавайте, как го правите. Бъдете отговорни към всяка предприета инициатива и я вършете с нужното внимание. Венера се движи ретроградно в Лъв и ви отправя апел да сте внимателни именно с хората, които будят съмнението ви по това време. Щом имате повод да се усъмните у тях, значи сте получили знак да го сторите.

Септември

През септември полагате огромни усилия на работното място, но пропорционално с труда ви растат и доходите, затова си заслужава да се жертвате. Венера отново е директна и през втората седмица от месеца ви помага да се ориентирате към промени, които да са благоприятни за вас и вашите близки и чието проявление ще бъде през всичките оставащи месеци до края на годината. От 18 септември Сатурн окончателно навлиза в Стрелец, откъдето ви дарява с енергия в социално отношение. Време е да преодолеете някои сериозни пречки в общуването с останалите хора, за да можете в следващите три години да се сработите с колектива безпроблемно. Внимавайте, защото от 18 септември започва третата ретроградна фаза на Меркурий. Планетата се движи „назад” във Венера, за да ви покаже грешките, доупскани в семейството и начините, по които да ги поправите – без агресия, налагане и проява на твърд характер.

Октомври

През октомври крайностите в поведението ви преобладават. Често вините семейството и близките си за неуспехите, които ви сполетяват. До 10 октомври Меркурий е ретрограден във Везни – срещуположен на вашия знак и блокира изцяло мисленето и разсъдъка ви. Избягвайте необмислените изказвания, за да не си докарате големи проблеми на главата. След 9 октомври Венера навлиза в Дева. Време е да се заемете по-сериозно със здравето, външния си вид и физическата си форма. Имате нужда от емоционално и психическо разтоварване, което ще дойде едва в последната десетдневка на месеца. Избягвайте пререканията, премълчавайте си и всичко ще бъде наред в този месец.

Ноември

В началото на месец ноември чувствате силен подем в следствие на съвпада Марс-Венера във Везни. Този аспект спомага начинанията и ви дава възможност да оцените реално възможностите си за действие. В периода 3 – 21 ноември Меркурий се движи в Скорпион. Съветвам ви да мерите приказките си, да мислите разумно и трезво, без да се замозалъгвате и заблуждавате допълнително. На 13 октомври Марс, вашата планета-управител навлиза във Везни, една от критичните точки в хороскопа. Не бъдете войнствени и давайте време събитията в живота ви да се случат, когато им дойде времето. В любовта избягвайте да бъдете дръзки и агресивни.

Декември

През декември се опитайте да се оставите на течението. Вашата задача е да нормализирате ритъма си на живот и да си дадете сметка дали сте постигнали онези цели, които си поставихте в началото на годината. Колкото и да ви е трудна задачата, все пак имайте предвид, че вие положихте доста усилия и те са си заслужавали. Мнозина от вас ще се наложи да работят по Коледа или Нова година. Ще получите разбиране от близките си, защото още веднъж те ще ви подкрепят в служебните ви начинания. Годината завършва с работа и разбира се, с добри резултати.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887605
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031