Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:55 - Годишен хороскоп - КОЗИРОГ 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1975 Коментари: 0 Гласове:
0



 Годишен хороскоп – 2015 година - Козирог

2014-а за вас беше година на силни стабилизационни процеси, имащи за цел да ви представят в нова светлина пред обществото. Трябваше да се представите по нов, по-добър начин пред личните си приятели, пред ръководителите в службата и пред партньорите си в частния бизнес.

2015-а предстои да бъде година на кариерно развитие и много работа, от която обаче вие не се страхувате. Ще развиете непоказвани досега заложби и таланти. Ще подобрите взаимоотношенията си и ще бъдете доволни от себе си.

Любов и лично щастие. Заети сте с прекалено много ангажименти и през тази година личното ви щастие отново става на заден план. Трябва да имате предвид, че хората около вас ви възприемат за студени и бездушни не защото сте такива, а просто защото нямате сили и време да им покажете своята истинска същност. Въпреки всичко, близките ви знаят, че вие ги обичате и че давате цялата си душа за тях. В любовта нещата не стоят толкова добре, ако половинката ви е обсебваща и иска изцяло вниманието ви. Често ще й го давате, когато вие имате нужда от ласки и добро отношение. Постъпвате егоистично в такива случаи. Самотните представители ще проявят слабостта да се доверят на партньор, който е неподходящ за тях. Нека внимават, в кого се влюбват, за да не страдат. Прекрасно би било, ако срещнете половинката си в службата и работите заедно, тогава ще останете с нея дълго време, а и ще се разбирате прекрасно.

Кариера. През тази година ще работите доста и ангажиментите сякаш не свършват и не свършват. Гонете целите си докрай. Все пак, това е година на Сатурн, на вашата планета-управител и е особено успешна и щастлива за вас самите. Сменете работата си само ако сте сигурни в стабилността на новата. Нямате ли тази сигурност, по-добре направете постъпки да подобрите състоянието си в настоящата работа. Подходящо е да се квалифицирате на по-високо равнище, да учите и да подобрите уменията си. Изучаването на нови езици също е похват, който ще ви генерира изстрелване на върха в следващите години, стига да имате времето и енергията да посещавате подобни курсове.

Здраве. Обръщате прекалено малко внимание на здравето си, без да си давате сметка, че е от първо значение да сте здрави, за да се реализирате изцяло през годината. Прекалената ангажираност често генерира безсъние и с лекота посягате към хапчетата за сън или алкохола като естествено средство за отпускане. Много внимавайте, за да не станете зависими.

Януари

Разнороден по усещания, емоции и преживявания, януари ви поставя на различни изпитания и от вашата издръжливост зависи развоя на всички тези събития. Още в началото на месеца сте поставени пред избор, накъде да тръгнете. Това е повече от провокативно, защото все още не сте се отърсили от емоциите по Коледа и Нова година. Влезте бързо в час, за да не се окажете разочароващо измамени. След 21 януари Меркурий навлиза в своята първа за 2015-а година ретроградна фаза, която може да се окаже пагубна за финансите ви, ако не сте внимателни. Не подписвайте никакви документи, касаещи кредити и плащания. Избягвайте да правите нови начинания в служебен и делови аспект, за да не си навлечете неприятности. Спазвате ли тези предупреждения, януари може да се окаже много благоприятен и лесен за изживяване месец.

Февруари

Още в миналия месец ви предупредих да внимавате с ретроградния Меркурий и да не предприемате каквито и да е било финансови действия. Предупреждението важи в пълна сила и през първата половина от февруари – до 12-о число. Избягвайте всякакво вземане или даване на заеми, подписване на документи, споразумения, трудови договори. В периода 13 – 20 февруари можете да сложите подпис на всички отложени документи и така ще сте сигурни, че сте постъпили правилно. Времето ще покаже, че клаузите са ясни, издържани и стабилността ви е гарантирана. През целия месец проявявате агресивност в личен план, която не може да се обясни с нищо, защото не сте провокирани към такава. Опитайте да се владеете, за да не вгорчите взаимоотношенията си, особено след 20-о число на месеца.

Март

През този месец текат активни трансформации в съзнанието ви и това няма как да не се отрази на вашата психика, действия и намерения. От една страна, през по-голямата част от месеца Слънцето се движи в Риби и около вас се роят много хора, желаещи на всяка цена вниманието ви. Вие обаче не желаете да бъдете обезпокоявани от никого, а целите своето уединение, за да се справите с емоционалните си проблеми. От друга страна, Сатурн обръща движението си в ретроградно на 15 март. Последната половина от месеца е обречена на застой, колкото и активни да бъдете вие към този момент. Организирайте делата си предварително и си направете необходимите планове. Лунното затъмнение на 20 март ви подтиква да си направите равносметка за контактите и хората около себе си, както и да се освободите от ненужните такива, ако те пряко ви пречат.

Април

На фона на развиващата се ретроградна фаза на Сатурн в Стрелец, този месец изисква да проявите своята воля и чрез упорство да задвижите колелото напред, без да пропускате нито една минутка време, което можете да вложите в работа. Не мързелувайте, мързелът само ще ви докара нови, по-сериозни проблеми. Слънчевото затъмнение в първите дни на месеца ви поставя в ситуация на коренна промяна към нещо ново и непознато досега. Силно изявеният ви консерватизъм е поставен на изпитание и от вас самите зависи дали ще го проявите, или ще се разчупите. По-авантюристично настроени сте през първите две седмици от месеца. В следващите трудно излизате от всякакви норми и догми. И въпреки всичко, това е месец, който ще ви накара да се проявите в нова светлина и всичко това ще е за ваше добро.

Май

През месец май се чувствате силни и непоклатими. Движението на Слънцето в Телец е причината с лекота да правите промени, които в друг момент от годината не бихте подели. Работете усърдно до 8 май, чакат ви успехи. След тази дата Венера активира сферта на деловите ви взаимоотношения. Лесно можете да стартирате бизнес до 19 май, да откриете подходящите хора, с които да си партнирате. В същото време нещата потръгват и в личния ви живот, където влиянието на хармоничната Венера е осезаемо. Внимавайте в периода 19  - 31 май, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита. Това е време, в което не бива да надценявате възможностите си, а да ги мерите прецизно. Не се претоварвайте, защото всяко прегряване води до проблеми със здравето и оттам – до излишна неработоспособност.

Юни

През юни ви очаква много работа, шанс да се изявите напълно и възможности да си създадете условия за бъдещо благоприятно развитие. Няма да минете без трудности по пътя, създадени и от външни фактори, и от вас самите. До 12 юни Меркурий все още е ретрограден. Налага се да влагате малко повече усилия в ежедневните си задачи, за да ги свършите толкова добре, колкото, ако Меркурий не е ретрограден. Ще се справите. През втората половина от месеца активността ви е задължителна. След 16 юни Сатурн отново се връща в Скорпион, за да внесе ред в отношенията ви с околния свят. Време е да се вземете насериозно, с всички качества, котио притежавате и да ги изявите изцяло и в пълна степен. Това е важен месец и не бива да го пропускате, защото от него зависи развитието ви през втората половина от 2015-а година.

Юли

Месецът ви носи промени и шансове. Той е особено важен за вашия семеен живот, тъй като точно сега сте длъжни да подобрите и хармонизирате взаимоотношенията вкъщи, които бяха разклатени в последно време. На работното място най-голям успех имат бизнесмените, чиято задача сега е да затвърдят своите идеи и намерения пред колектива и хората, в които работят. За обикновените служители месецът също носи промени, но е по-спокоен от предходните два. След 19 юли Венера навлиза в сродния на вашия знак Дева и от там ви праща положителна енергия. Очакват ви добри новини в периода 20 – 24 юли, които ще искат да направите дългосрочни планове до края на годината. Внимавайте с контактите след 25 юли, за да не допуснете грешки в социалния си живот по невнимание или просто защото някой ви се е харесал и ви е влязъл под кожата, без да сте го проверили предварително.

Август

Ключовите думи в този месец са освобождаване и затвърждаване. През август мнозина ще работят усърдно, без да почиват, защото просто са насрочили отпуските за друг месец, не и за този. Взели са правилно решение. През август всички ще почувствате вътрешно удовлетворение от нещата, които вършите и с които се занимавате. Освобождавате се от комплексите по време на общуване с другите хора и сега ще видите, колко по-свободно разговаряте на различни теми с тях. Кариерата ви се развива добре, особено в последната седмица от месеца, когато около вас предложенията буквално валят. В любовта месецът е тежък, защото икономисвате от вниманието, което обикновено давате на половинката и семейството си.

Септември

През септември самите вие ще бъдете доволни от всяка стъпка, която сте осъществили самостоятелно към успеха си. Проявявате здрав разум в много отношения и на вас просто може да се разчита. Доходите ви започват да растат във втората част от месеца в следствие на вече започнати процеси на утвърждаване и освобождаване от различни служебни задръжки. Внимавайте след 18 септември, защото ретроградният Меркурий ви носи опасност от грешки, които вие допускате веднъж заради самонадеяност, и втори път заради прибързаност. Искате да свършите максимално много работа за минимално време, а това генерира опасност от пропуски. В личен план искате да бъдете подкрепяни, да чувствате, че половинката стои зад вас във всеки един момент, дори и тогава, когато на работа ви е трудно и служебната заетост ви носи напрежение и притеснения.

Октомври

Октомври ви носи шансове да спечелите пари, да тръгнете по нов път в служебен аспект или просто да реализирате една покупка, която сте планирали от дълго време. Ще ви посъветвам да я отложите за дните след 10-о число, когато Меркурий отново ще бъде директен по своята орбита. От своя страна, Венера навлиза в Дева на 9 октомври. Планетата е добронамерено настроена към вас и ви дарява с шансове да промените начина си на живот. Да активизирате силите си и да внесете малко повече промени в личен и обществен план. Да станете по-социални, активни и приказливи. Бъдете повече време с половинката и семейството си, обръщайте внимание на малките, дребни неща. Всичко това ще ви прави щастливи, а и ще радва хората около вас.

Ноември

Въпреки че това е един от емоционалните ви месеци за тази година, вие ще бъдете доста целенасочени и ще работите усърдно, сякаш компенсирайки по този начин зараждащите се проблеми в личен план. А проблемите се пораждат от факта, че сами рушите хармонията във взаимоотношенията си с агресия, гняв и пренебрежение към своите близки хора. Вътрешното ви усещане е, че нещата в интимния живот не вървят подобаващо, но все още не искате да го признаете дори пред себе си. Съветвам ви да говорите честно и откровено с половинката и само по този начин да коригирате грешките си. Взаимоотношенията ви имат нужда от развитие и за да е благотворно то, трябва да се помъчите. Всичко е във вашите ръце.

Декември

В декември ви чака едно ново начало. Въпреки месецът да е празничен, много от вашите партньори по работа да са заети с мисли за Коледа, или въобще да са в отпуск, вие работите усърдно. Меркурий се движи в Козирог след 11 декември и ви мотивира да сте амбициозни и да гоните всичко, което сте си поставили за цел. Намирате се в така наречения период на Сатурнова дупка, в което няма нищо страшно. Моментът изисква да си направите анализ на предходната година и да приключите с онези контакти, които ви използваха в последно време, без да са ви дали нищо. Коледа отпразнувайте в най-близък семеен кръг, но по Нова година се отпуснете и бъдете с приятели. Имате нужда от развлечение.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890438
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930