Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 22:52 - Годишен хороскоп - ДЕВА 2015 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2166 Коментари: 0 Гласове:
0



 Годишен хороскоп – 2015 година - Дева

През 2014-а имахте една основна цел пред себе си – да пречупите своята материална същност и малко по малко да започнете да гледате на живота от духовната му страна. При мнозина от вас се получи. Процесът, започнал в последните месеци, ще продължи още няколко години.

2015-а може да ви се стори по-трудна, защото тя отново има за цел да ви отдели от материята и да ви пренесе в ефирния свят на духовното във всичките му измерения. Това е година на силно трудолюбие, но и на радост, доставена от постигнатите резултати. Успехът няма да ви убегне.

Любов и лично щастие. Въпреки че преживявате една по-трудна година, в личен план няма да ви липсва подкрепата на вашите близки, на семейството и на половинката. Споделяйте повече с тях, за да ви олеква. Недейте да таите в себе си негативни мисли. Само така ще почувствате освобождаването, от което имате нужда. Като цяло, годината е щастлива и ви носи много поводи за радост. Преодолявайте трудностите в живота си с достойнство и не отказвайте на подадената ви за помощ ръка. През втората половина от годината чувството за щастие ще бъде все по-чест гост във вашето ежедневие. Ще имате все повече поводи да се усмихвате. Самотните нека не прибързват, ако са се влюбили. Все още е рано да се каже дали са го направили във верния човек. За сватба е рано. Но въпреки всичко, нека изживеят всички красиви моменти с човека, когото са срещнали по своя път.

Кариера. Вие сте трудолюбиви хора и през 2015-а година ще имате възможност да изявите качествата, които притежавате. Освободете се от комплексите и задръжките. Идеите ви са новаторски и трябва да бъдат чути, а защо не  - и реализирани. Ще бъдете перфектните служители – стриктни и педантични към своята работа. Ако сте на ръководен пост ще искате прекалено много от своите подчинени, а и ще ги задължавате да остават след работно време – нещо, което не бива да правите. Не оставайте без работа, защото това би ви накарало да се почувствате непотребни. Чрез вършенето на много работа вие правите нещо полезно и по този начин сте доволни от себе си.

Здраве. Прекалената ви амбиция за успех през тази година е причина да не обръщате внимание на малките знаци, които тялото ви дава, когато е преуморено и когато има нужда да намалите темпото. Ето защо рискувате да се разболявате изведнъж и – тежко, а оздравяването ще идва за не по-кратко време от седмица. За да не се стига до там, трябва да си обръщате внимание, да си почивате и в мига, в който почувствате неразположение, да си вземате половин или един почивен ден. По-добре е отколкото цяла седмица, ако ви повали болест.

Януари

През януари ви съветвам да се съсредоточите в своята собствена работа, без да гледате чуждата. Налага се да правите чести промени около себе си, които засягат най-вече личния ви живот. Неспособни сте обаче да прецените дали правите най-верните крачки, или не. Налага се да бъдете малко по-концентрирани и да мислите за бъдещето в детайлно отношение. През целия месец работата ще ви спори, ще бъдете здрави и кипящи от енергия. След 22 януари, когато Меркурий обръща движението си в ретроградно, сте застрашени от много, чести и застрашително грешни ходове. За да не ги допускате, просто си правете по-чести анализи и мислете, преди да вземете поредното решение.

Февруари

В първата половина от февруари сте решени да направите сериозни реформи с бизнеса, с който се занимавате. Деловите промени не са съобразени с периода на ретрограден Меркурий и със сигурност ще си донесете много разочарования, ако ги сторите в интервала 1 – 12 февруари. След това можете да правите, каквото си решите, стига то отново да е съобразено с желанията и целите на хората около вас. Добрата новина е, че през целия месец съдбата е зад гърба ви и ви закриля. Ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. Ако нещо не ви отредено, колкото и усилия да влагате в него, нещата няма да потръгнат. За ваше добро е. В личен план след 20-о число, когато Венера навлиза в Овен, ви чакат нови запознанства, интригуващи контакти. Това се отнася както за несемейните, така и за семейните. Вторите нека внимават.

Март

Това е силен месец за вас, особено в деловата сфера. Сферата на личните взаимоотношения също се подобрява с всеки изминал ден. През първата половина от месеца сте активни, дейни и продуктивни. Не пропускайте нито един миг, работете съвестно и това ще ви донесе доста добри дивиденти. Все пак, избягвайте да правите необмислени финансови операции, да давате и вземате пари на доверие. Втората половина от месеца ви позволява да обърнете повече внимание на връзките и взаимоотношенията, които влошихте в последните месец и половина – два, когато властваше ретроградната фаза на Меркурий. В момента хората лесно ви разбират, прощават и искат да продължат напред, в изгладени взаимоотношения с вас. Постарайте се да не проваляте дните си с мърморене и критикуване.

Април

През април на преден план изникват вашите финансови интереси и намерения. Оказва се, че не печелите толкова добре, колкото желаете или поне колкото е в плановете ви. Затова се налага да направите нов разчет на бюджета си. Слънчевото затъмнение в първите дни от месеца ви предлага шансове и възможности да промените нещо в живота си – от личния живот до професионалния. Повече късмет ще имате през втората половина от месеца, когато планетите изцяло подкрепят действията ви. Очаква ви раздвижване, промяна и обновление в много аспекти. Мисленето ви също се променя и вече не е толкова ретроградно, колкото беше до този момент. Мнозина ще осъзнаят нуждата си да се сдобият с нови знания. Идва време за семинари, обучения и дори записване на преквалификационен курс, за да влезете в час с всички новости около себе си.

Май

Май е доста емоционален месец и като цяло емоцията ще се отрази главно върху вашето професионално поприще, върху служебния ви живот. Бъдете особено внимателни. Сдобили сте се с прекалено висока самоувереност. Критериите ви към колегите, с които работите, също са доста високи. Меркурий навлиза в Близнаци и активира именно служебните ви дела. Използвайте времето до 19 май пълноценно, тогава наистина сте във вихъра си и можете да работите дори без почивка. След тази дата обаче заради ретроградната фаза на планетата не всичко ще върви така, както на вас ви се иска. Малки, дребни проблеми ще ви препъват ежедневно. Често ще бъдете зависими от хората, с които работите и общувате. Недоволни от тях, вие ще ги ругаете, критикувате, а всичко това ще бъде възприемано като досадно мрънкане. Добре е да ревизирате поведението си и да не изпадате в крайности. В периода 19 – 31 май не подписвайте никакви важни документи, за да си спестите бъдещи проблеми.

Юни

След емоциите, които изживяхте през май, юни ще ви предложи малко повече хармония и спокойствие. Разбира се, до 12 юни Меркурий, вашата планета-управител е в своето ретроградно движение  и създава хаос около вас и вашите служебни занимания. Плановете ви не се сбъдват изцяло през тези дни, а това буди различни поводи за разочарования от ваша страна. По-добре се успокойте. Повече активност ви чака след 12-о число, защото Меркурий, заедно с Марс и Слънцето ще заработят съвместно за вашия професионален възход. Внимавайте през втората половина от месеца, защото е възможно да разрушите семейната хармония, градена толкова дълго време. Неусетно добивате лика на деспоти и желаете всички да ви удовлетворяват желанията. На работа, ако заемате ръководен пост, това ще стане, но в семейството – просто ще предизвиква излишни дрязги и конфликти.

Юли

През по-голямата си част юли ще бъде щастлив месец за вас. Меркурий се движи в Близнаци и Рак – знаци, които отговарят за високата професионална реализация при вас и за хората, които все ви помагат, когато имате нужда от едно рамо. През първата десетдневка от месеца сте целеустремени. Това е и времето да поставите в плановете си вършенето на най-важните за това време от годината професионални ангажименти. След 10-о число ще бъдете по-емоционални, по-чувствителни и ще имате нужда да си почивате вечер с приятели или с половинката, вместо да оставате в службата и да работите. Венера навлиза в знака ви и през последната десетдневка от юли ще ви подложи на различни тестове. Първо ви дарява с много положителна енергия. Очаква ви подем в периода 20 – 25 юли, но след това тя е ретроградна и ви прави прекалено критични към другите. Говорите и не си мерите думите, възможно е и да обиждате, ако не сте съгласни с чуждото мнение. Внимавайте, защото ако продължите така и през август, ще загубите подкрепата на много важни за вас хора.

Август

Предстои много важен месец за вас, защото той е продължение на вече започнали процеси на преоценка и анализ от предходните месеци. Меркурий, вашият управител, се движи във Везни и ви вдъхва кураж при вземането на решения, когато те се отнасят до личните ви финанси или до закупуването на вещ за дома. Внимавайте, защото същата планета е ретроградна за трети път през тази година в периода 18 – 30 септември и ви предупреждава да сте внимателни при планирането на бюджета и при отдаването на пари назаем. Също така и ако ви се налага да вземете заем, е добре да отложите начинанието за дните през октомври, когато Меркурий отново ще е директен и ще ви подкрепя изцяло в делата.

Септември

Време е да направите сметка на парите си и да стабилизирате финансовото си положение, за да не се окаже, че в последно време сте изхарчили прекомерно много пари. Венера се движи във вашия знак и ви зарежда с енергия, творчески потенциал и шанс да се изявите изцяло. Разбира се, набивате се в очите на другите хора и това е неизбежно. Общувайте със среда, която ви възприема, а не отхвърля. Това е разковничето да се чувствате добре и да бъдете достатъчно уверени. Меркурий този месец обръща движението си в ретроградно от 18-о число, затова и дните от 18 до 30 септември са тежки в сферата на общуването. Не осъществявайте нови познанства, те ще ви товарят с проблеми и емоции в следващите месеци. На работното място сте стриктни и точни, но прекалено зависими от колегите и настроенията на шефовете.

Октомври

Очаква ви месец, в който наистина ще почувствате щастие. Първите десет дни са подвластни на ретроградния Меркурий, който руши по всякакъв начин финансовата ви стабилност, градена толкова прилежно досега. Избягвайте да пазарувате излишно, да подписвате финансови договори и прочее. Бъдете пестеливи. След 9 октомври Венера, планетата на любовта, хармонията и щастието навлиза във вашия знак. Неминуемо ще усетите прилив на положителна енергия, а промените ще ви доставят силен позитивен заряд. Влюбване или хармонизиране в настоящите взаимоотношения е основният принцип на месеца. Радвайте се на добрите възможности и се впуснете в една нетипична за вас авантюра.

Ноември

Месецът е на стабилизация и добро настроение. Още в началото се чувствате окрилени, защото мнозина от вас получават финансова инжекция за добре свършена в последно време работа. Меркурий, управителят на зодиакалния ви знак, се движи в Скорпион между 3 и 21 ноември – положение, което е изгодно, ако искате да създадете нови контакти и запознанства. Говорите и сте слушани от другите. Моментът е подходящ за водене на всякакъв вид кореспонденция и вършене на административни дела. В любовта също ви чака подем между тези дати. В последната седмица от ноември си вземете отпуск, или си осигурете по-малко физическо и психическо натоварване. Време е да обърнете повече внимание на себе си.

Декември

През декември, от една страна, правите анализ на цялата изминала 2014-а година, за да осъзнаете не само грешките си, а и пропуските в изпълняването на плановете. Бяхте си поставили високи цели, които е нормално да не достигнете за една година. От друга страна, през декември предстоят едни от най-любимите ви празници – Коледа и Нова година. Еуфорията по тях ви обзема още в началото на месеца. Купете подаръци на близките и приятелите, изненадайте ги. По този начин ще доставите удоволствие на самите себе си. Посрещнете новата 2016-а година в приятна компания, сред хора, които ви обичат и уважават.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887564
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031