Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2014 08:26 - Дневен хороскоп за сряда, 29 октомври 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прогноза за 29 октомври, сряда

Луната е в Козирог.  Фаза – първа четвърт.  Лунният ден преминава от 6-и в 7-и в 12.01 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До прехода на Луната в Козирог нежелани са плановите операции. След това – Здраве: Нежелани са операциите в областта на костите и кожата. Ваденето на зъби може да протече с много усложнения, отложете го. Денят е добър за профилактика на кожни заболявания, за преглед на зъбите и процедури по заздравяване на костите.

Красота и външен вид: Днес можете да се погрижите за косите си. Разрешени са къдренето, боядисването, подстригването, като така ще се намали бързината на растежа. Парните бани на кожата оказват благоприятен ефект.

Хранене и диета: Опитайте се да хапвате постна храна, богата на витамини и минерали. Солта днес не е вредна, но все пак ограничавайте приема й, за да не си докарате високо кръвно налягане и проблеми със здравето. Салатите от кореноплодни зеленчуци са прекрасна храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Черно, синьо.

Номерологичен хороскоп: Ще възникнат трудности, които няма да преодолеем сами и е хубаво, ако разчитаме на своите приятели, роднини, близки и колеги за помощ. Разбира се, след това не бива да се чувстваме изцяло задължени към тях, решени да сторим всичко, което пожелаят. Денят изисква да проявяваме своята собствена воля смело и категорично.

Звездни аспекти за деня: Сряда е по-напрегнат ден, в сравнение с останалите през тази седмица. Не всички дела вървят благополучно. Луната, движейки се през Козирог, засяга някои деликатни зони на Зодиака и влиза в конфликт с Меркурий, Уран и Плутон. За да успеем, е нужно да разчитаме единствено и само на себе си, да не вярваме на чужди обещания. Днес волята ни е поставена на изпитание и от нас зависи дали денят ни ще бъде благоприятен, или не.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Без разпиляване

Сряда няма да бъде лоша като ден, но от днес стартират процеси, чиято цел е да ограничат онази енергия, която пръскате в много и излишни посоки. Не се притеснявайте да действате смело, но по най-належащата си задача. Нежелателно е да се разпръсквате в различни начинания, защото е повече от сигурно, че разпиляването ще ви донесе само загуби.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Чака ви подем

При вас настъпва период на хармония, който ще обхване първо личния ви живот и след това – сферата на служебните взаимоотношения. Делата по бизнес ще вървят благополучно, стига да проявявате малко повече сдържаност и да ги насрочите за следобедните часове. Сутринта гледайте да свършите онова, което ви създава проблеми и ядове.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Стар проблем напомня за себе си

В сряда ще ви се отдаде възможност да се усамотите и да свършите онова, което ви е належащо като задължения и ангажименти. Разбира не бива да отказвате помощта си на колегите и партньорите, но този път избягвайте да сте прекалено всеотдайни. В личен план ще почувствате огорчение от един стар, позабравен проблем в домашните ви взаимоотношения.

РАК

(21.06 – 22.07)

Не бързайте

Колкото по-спокойни сте в сряда, толкова по-бързо ще постигнете желаните успехи. Положението на Луната не позволява хвърляне в новостите през ръце. Промени са вероятни, но те ще са постепенни и ще се случват бавно и напред във времето. Днес обърнете внимание на ангажиментите си в личен план, в семейната сфера и дома.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Не си премълчавайте

За да преодолеете досадната нервност, която е причина за толкова много емоционални сблъсъци в сряда, ще трябва да говорите открито и смело. Разкажете за проблемите си, потърсете съмишленици и ще видите, че светът наистина е едно прекрасно място, в което има хора, които ви разбират и подкрепят. Ключът е във вас, но не си премълчавайте.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Шансове

Сферата на контактите и деловите взаимоотношения е активна в сряда и там са залегнали сериозни интереси, а и шансове да постигнете своите цели. В службата ще говорите повече, отколкото ще действате, но лесно ще убедите всеки в своята гледна точка. Това е хубав ден за среща с приятели и хора, на които имате пълно доверие.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Нужда от промяна

Въпреки проблемите, които вещае този ден, за пагубни сцени не можем да говорим. В живота ви напоследък всички неудачи са си предизвикани от вас самите, а вие все се сърдите на другите. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете нуждата от една коренна промяна. Сега е подходящият момент именно за подобна радикална стъпка.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Вземете си едно наум

В сряда внезапно ставате прекалено прибързани и често вземате решения, без да сте ги обмислили напълно. Нужно ви е търпение в съвсем малка доза. Не си ли го набавите, ви чака разтрисащ провал. Вие сте интуитивни и доста находчиви хора, но в един такъв момент не мислите разумно, а когато облакът отшуми, съжалявате за всичко, което се е случило по време на бурята.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Приключване и планиране

Стрелците навлизат в един доста по-спокоен период. Още от вчера те усетиха, че напрежението около тях утихна. Сега следва затишие и в емоционалната част от живота им. Ще могат да си починат и да преосмислят отиващия си месец октомври. Също така, няма да е зле да планират оставащите месеци до края на годината. Те са два, няма да им е трудно.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Променете външния си вид

Преминаването на Луната през вашия знак е критичен момент, който можете да преодолеете с повече търпение и разумност във всяка една стъпка. Не предприемайте нови начинания. Ако ви се прави нещо ново, можете да експериментирате с външния си вид. Отидете на фризьор, купете си нови дрехи. Но в служебен план – вършете само рутинната си работа.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Днес не е ден за почивка

В сладък период на затишие, повечето Водолеи сега се чувстват прекрасно. За съжаление, често ще се случва да бъдат обвинявани за стари грешки или за грешки, които въобще дори не са допускали. Въпреки затишието, моментът е неблагоприятен за почивка. Планирайте бъдещето си в краткосрочен аспект. Избягвайте да говорите с неприятни хора.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Прекрасен ден

Развълнувани сте от различни ситуации в този ден, повечето от които са благоприятни. Предстои ви хубав ден и сега лесно можете да продължите напред с оптимизъм и настроение. Не обръщайте внимание на някои закачки отстрана на колегите. Приемете ги като опит те да скъсят дистанцията с вас. Днес всички искат да ви подражават и да бъдат до вашата особа.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Датата, на която сте се родили, говори, че сте добри души, плахи и нерешителни натури, които позволяват да бъдат често потъпквани и ранявани. Това трябва да изкорените безвъзвратно от своя характер, ако желаете да живеете спокойно и пълноценно. Бъдете ловци, а не жертви, за да успявате. Научете се да оспорвате мненията, които са различни от вашите, да налагате своето и да вършите неща в своя угода. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете! Една крачка ви дели от успеха и това е решителността.

След досадната емоционална година, от която излизате, сега ще навлезете в много дългоочаквана година на ново и успешно начало. Гледайте напред, защото ви предстоят доста позитивни неща. Бъдете активни и сменете всяка част от живота си, от която недоволствахте досега. Ще имате възможности и перспективи. Планирайте следващите девет години и се заемете с нещо, чието начало да положите още днес.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, предизвиквани от претоварване или емоционална нестабилност.

Станислав Климентов

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891422
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930