Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2014 09:55 - Месечен хороскоп за август 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1456 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Прогноза месец август 2014 година

Важни звездни аспекти през август:
Мнозина считат август за отпускарски, спокоен месец, но през 2014-а година изненадващо той предстои да се докаже като един доста натоварен откъм ангажименти и събития период. Обновете мисленето си, разкрепостете съзнанието си и действайте активно.

Още на 1 август с навлизането на Меркурий в Лъв се усеща огнен заряд в атмосферата. Освобождаваме се от задръжки, хрумват ни нови идеи и се втурваме да ги превръщаме в реалност. През първата десетдневка от август очаквайте разясняване на много проблеми, „проглеждане” и един изцяло нов начин на мислене.

Налага се да се вписваме в обстановката и да се простим със закостенялото си мислене, ако имаме такова около 10 август, когато настъпва пълнолунието в двата срещуположни знака Лъв – Водолей. То, подкрепено от аспектите на Меркурий, Марс и Уран през десетдневката, изисква от нас да се освободим от всякакви задръжки. Ще се учудим от талантите, които проявяваме. От смелостта, с която се сдобиваме. Имаме нов поглед върху това, що е красиво и естетично.

На 13 август Венера, от своя страна, навлиза в Лъв, където ще престои до 4 септември. Използвайте това време, за да влезете в крак с новостите около себе си. Бъдете модерни, съвременни и в начина си на мислене, и в начина по който изглеждате. Този аспект отключва късмета в любовта, но все пак се пазете от ласкателства и лицемерие.

На 16 август Меркурий навлиза в своя собствен знак – Дева. Изпивайте всеки детайл до най-дребната подробност. За работещите втората половина от август е прекрасен миг за доказване на способности.

Възползвайте се от прекрасните вибрации, с които започва третата работна седмица на месеца. 18 август е прекрасен ден заради съвпада на Венера и Юпитер в Лъв. Добро настроение, нови идеи и възможности за поемане на нови ангажименти, които са ни по силите – това са малка част от перспективите, дарени от този аспект.

На 23 август Слънцето навлиза в Дева. Не се отпускайте, въпреки месецът да е почивен, след тази дата ни предстоят зачестяване на спешните ангажименти.

Запомнете денят 25 август заради неговия позитивен заряд. От една страна, новолунието в Дева ни позволява да реформираме живота си по свое желание и виждане. От друга, денят е богат на благоприятни аспекти между Меркурий, Марс, Венера и Уран, които ни даряват с мощ и сила да поемем във вярната посока. Съвпадът Марс-Сатурн, който е не особено често срещан аспект, изисква да изчистим от съзнанието си стари проблеми, които са ни затормозявали до този момент. Двете планети окриляват всички решителни хора. Бъдете сред тях и не забравяйте, че звездите винаги сочат верния път, но от нашата воля и решителност зависи дали ще тръгнем по него, или ще се отклоним неизменно.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Лесно изкарвате пари

Въпреки, че август е любимия ви отпускарски месец, ще ви посъветвам да присъствате във всеки един работен ден и да отложите отпуска за друг месец. Причината за този апел е в добрите позиции лично за вас през месеца. Имате шанс да промените начина си на работа, да се възползвате от благоприятните обстоятелства и да изкарате някой друг лев отгоре като допълнителни финанси. Някои дори могат да стартират частен бизнес през август. Обстоятелствата са благотворни за това начинание. В любовта месецът ще е спокоен и пълноценен.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Внимание, високо напрежение

През август, въпреки отпускарския месец, ви очаква много работа и извънредни ситуации на работното място. Ще трябва да отложите отпуската си, ако сте я планирали за дните през август, защото е по-добре да бъдете на работа, отколкото на почивка. Насъбрало се напрежение около 10-а дата ескалира и ще ви докара проблеми. Гледайте около тази дата да бъдете безупречни, за да не останете безработни, без да сте го планирали. Избягвайте да споделяте идеите си с хора, които са ви доказвали, че не бива да им вярвате.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Моделирате средата си на живот

През август ще ви бъде доста трудно да реализирате плановете си не защото вие сте неспособни, а защото няма да попадате на правилните хора за това. А да разчитате единствено на себе си е повече от невъзможно. През първата половина от месеца контактувате лесно и можете да подберете така средата си, че да се чувствате добре в нея. Пазете се от ласкатели. През втората половина от месеца е много важно да си вземете отпуск, защото няма да сте склонни да работите, ще бъдете разсеяни, раздразнителни и може да допуснете много грешки.

РАК

(21.06 – 22.07)

Оценяват труда ви с отличен

Август наричам месец на новото начало при вас, тъй като точно през този период ще усетите известно оживление – както в личен, така и в професионален план. Бъдете по-изпълнителни и не се сърдете, ако някой ви нареди да свършите определена работа. Приемайте всяка допълнителна дейност като допълнително задание. Колегите ви ще се нуждаят от заместване, за да ползват годишния си отпуск. Нямате причина да им откажете съдействието си, ако вече сте си използвали своята почивка през юли. Около 20-о число очаквайте толкова желаната от вас оценка за труда ви. Ще бъдете похвалени и това ще се превърне в най-радостната новина за вас.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Една обещаваща прогноза

Август е вашият месец – летен, запомнящ се, горещ и романтичен. Този август ще бъде твърде емоционален, но не в лошия смисъл на думата, а в положителния. Гледайте да си докарате максимални позитивни емоции, особено около рождения си ден. Знаете, че както изкарате периода около рождения си ден, такава ще бъде и цялата следваща година за вас. А през август 2014-а почти няма да имате лош ден, така че може да се каже, че и година напред ви очаква подем.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Това е вашият месец за почивка

За разлика от месец юли, август е прекрасен за почивка. Няма да се чувствате толкова работоспособни, дори и да останете в службата. Опитайте се да се заемете с неотложните задачи – онези, които не търпят да бъдат местени в графика за други дни. Ако се занимавате с нови дейности следва да сте скептични с резултатите. Към края на месеца можете да почувствате по-силен тонус и приток на добро настроение. Използвайте дните от август за почивка, релакс и сън.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Ангажирани в службата

През по-голямата част от август ще бъдете в своя професионален апогей. Очакват ви добри предложения, работата ви ще върви хармонично. Затова не ви съветвам да си вземате летния отпуск точно в този месец. Ще бъде по-добре за вас да действате, а не да почивате. До 13 август внимавайте да не правите непожелано добро. След това ще сте брилянтни във всяко едно отношение. Ще се чувствате и ще изглеждате добре.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Нов етап в служебно отношение

През първата половина от август ще бъдете запалени от нови и добри идеи, които ще ви отворят пътя към успеха за по-нататък. Мога да ви посъветвам до 15 август да не вземате годишния си отпуск, а да останете на служебното поприще. Моментът е подходящ за работа, а не за почивка. Ще осъществите пряк контакт с ръководителите си и по този начин лесно ще им споделите целите си. За мнозина месец август е началото на нов етап в служебно отношение. Някои дори ще сменят и работата си.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Не прекалявайте с алкохола

Август е най-добрият месец да си вземете годишен отпуск и да отидете на хубаво и спокойно място за почивка. Избягвайте алкохола и прекаляването с нощния живот, защото всичко това ще генерира допълнителна агресия в подсъзнанието ви, от която на този етап не се нуждаете. Налага ли се да работите, просто не вземайте решения. Ще бъдете крайни в преценките си, а идеите ви са размити и неясни. Искате много любов, без да давате такава – основен минус, заради който през по-голямата част от месеца ще се чувствате самотни и изоставени.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Преценете добре силите си

През август ще си патите за първи път през тази година от факта, че не се учите от грешките си. Все се хвърляте през глава в най-амбициозната цел и в никакъв случай не си давате сметка за усилията, които трябва да положите. Правите го винаги и затова успехите ви са все така изстрадани, придружени с много усилия. През август се отпуснете. Не вървете по тънката лайстна, но и също така не бива да се преуморявате само защото искате всичко на всяка цена и на момента.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Осигурете си спокойствие

Август е месец, през който ще бъдете особено раздразнителни и ще търсите причина за проблемите си във всички други, само не и в себе си. Анализирайте действията, които ви докараха до това състояние. Може би ще откриете много отговори на задаваните въпроси, ако се обърнете към действията си през юли. Август е прекрасен месец, стига да си давате нужната почивка, за да не товарите излишно нервната си система, а и психиката. Спокойствието е от особено важно значение за личния и професионалния ви просперитет.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Нови цветове в личния живот

През първата половина от август – до 15 число е важно да работите здраво и да не излизате в годишен отпуск. Това е времето, в което трябва да градите стабилност на работното място и отсъствието ви само може да бъде във ваша вреда. След 15-о число можете да излезете в отпуск и да си починете след добре свършените дела. Тогава ще преживеете и много срещи и флиртове, които ще дойдат като свежа глътка въздух за личния ви живот. Всъщност, ще са благоприятни, ако не сте обвързани. За обвързаните тези флиртове ще доведат до нова порция от проблеми. Помислете дали трябва да си ги причинявате.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте Лъвове, родени на 1 август - ето какво ви носи незадоволеното желание за власт и лидерство в живота. Закриляни сте от вибрациите на Слънцето и често това се превръща в повод за себелюбие. Понякога егоцентрични, понякога деспотични, знаете как да обърнете вниманието върху себе си. Целите се и към лидерските позиции на работното място, но ставате ли за добри ръководители? Във вас е ключът към успеха и той е в постоянството и създаването на организация. Ако сте концентрирани и гоните целите си докрай, успехите ще следват един по един. Ако сте прекалено ангажирани със себе си и опитвате от това, от онова – ще живеете живота си на парчета. Повече постоянство е съветът, който се отправя към вас от звездите сега.

Навлизате в прекрасна година, в която ще успеете да изясните мислите си. Това е година на себеанализ, поглед назад и преоценка. За мнозина това ще бъде година за започване на обучение или курс за преквалификация. Не изпускайте възможността да учите, защото още от догодина ще ви се отвори възможност да практикувате онова, което сте научили.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфната система.

Родени на 2-о число от месец август, вие сте от онези Лъвове, които се чувстват сигурни в себе си само тогава, когато са обичани и подкрепяни. Не сте от хората, които сами прокарват пътя си напред. Напротив, вървите по отъпкани пътеки и печелите по точки тогава, когато знаете, че има някой зад гърба ви, тоест – че сте подкрепяни. Научете се да сте малко по-решителни, да правите лъвски скоци. Заложено ви е по съдба да успеете в този живот. Не сключвайте ранен брак.

Годината, в която навлизате, е една от най-успешните в служебен и бизнесплан. Това е година на финансова стабилизация и силно изразен напредък в тази насока. Мнозина ще сменят работата си с по-добра, други ще се окажат обект на повишение. Със сигурност материалните ви интереси ще бъдат задоволени напълно.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Ако сте родени на 5 август, то вашата дружелюбност е черта, която всеки би забелязал при първата ви среща. Усмихнати сте и това ви прави симпатични и общителни. Доброто настроение и оптимизмът, с които посрещате всяка неволя, са пословични и служат за пример. Ето защо, винаги сте желана компания. Вие никога не говорите за проблемите си, а често изслушвате чуждите мъки. Може да се каже, че не натоварвате, а разтоварвате отсрещната страна. Добре е да поработите върху доверчивостта, която е една от лошите за вас самите характерна черта. Често ставате обект на използвачество именно защото не сте допреценили правилно хората, подходили дружелюбно, а оказали се лицемери в последствие.

Годината, в която навлизате, се свързва с един достоен завършек. На много моменти тя е емоционална и не ви позволява да мислите трезво. Новите начала са нежелани. По-добре се заловете с изостаналите дела, които с течение на времето не е имало възможност да завършите в срок.

Здраве: Възможни са чести появи на главоболие, повишено кръвно налягане, проблеми с очите.

Станислав Климентов

    



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891530
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930