Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 23:14 - Дневен хороскоп - 28 юли 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 402 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Макар и с един по-неудобен понеделник
седмицата вещае много радости и шансове за просперитет.


image




Дневен хороскоп за понеделник, 28 юли 2014 година

Луната е в Лъв. Фаза – новолуние. Лунният ден преминава от 2-и в 3-и в 7.44 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърцето, сърдечно-съдовата област, диафрагмата. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, сърцебиене, аритмия и сърдечно-съдови проблеми.

Красота и външен вид: През целия ден можете да подстрижете косите си. Заради новолунието растежът се забавя и прическата остава в същата форма дълго време. Денят също така е благоприятен за промяна на цвета на косата. Не правете масажи на кръста и гърдите. От СПА процедурите не се препоръчва сауната. Водните процедури с много топла вода могат да доведат до проблеми със сърцето.

Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на хранителен режим. Хапвайте по малко и начесто. Следва четиринайсет дневен период, през който организмът по-трудно преработва енергията от храната и се пълнее бързо. Храненето през два часа с малки количества лесно решава този проблем.

Цветове, носещи късмет: Сребристо, жълто, оранжево.

Номерологичен хороскоп: Днешният ден, от една страна, ни дарява с шансове да изявим лидерските си качества и да тръгнем в нова посока, но от друга, ни съветва да не прекаляваме с укорите към другите и с критиката към чуждите действия. Ако балансираме поведението си, денят може да ни донесе много щастие в личен план и успех в професионален.

Звездни аспекти за деня: Понеделник е ден, в който Луната се е оттеглила в своите покои за почивка. Не общува с останалите планети и поради тази причина смело можем да кажем, че денят е неблагоприятен за важни действия и големи инициативи. От друга страна, две планети са войнствено настроени една срещу друга – Венера и Плутон застават в опозиция. Пазете хармонията в личния си живот, защото там отношенията са подложени на изпит. В никакъв случай не правете капиталовложения, защото рано или късно тази инициатива може да се окаже губеща.

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Ограничете общуването

Нервни и напрегнати сте в понеделник, защото стартирате мъчно работната седмица. Избягвайте да се конфронтирате с когото и да е било. Ако е възможно, ограничете контактите и спрете общуването с хора, които са ви неприятни. Предстои да решите един важен личен проблем, но и това ще стане без ваше участие. От самосебе си.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Изтощавате се

Прекалено уязвими отстрана на чужди удари, Телците днес следва да бъдат особено внимателни. Предстои един тежък ден, който в първоначалните часове не дава вид на такъв. Не пропускайте възможност да си почивате, избягвайте да се претоварвате и физически, и психически. Накрая на деня можете да се почувствате изтощени до болка.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

По-добре затворени в себе си

Доста дилеми летят около вас към този момент. Трудно ще вземете решение тази седмица, защото сте в неудобна позиция, а и психически се чувствате лабилни, за да предприемете правилни стъпки. В понеделник ограничете неподходящите и неприятни контакти. Избягвайте да разказвате как сте прекарали почивните си дни и не общувайте излишно с хората наоколо.

РАК

(21.06 – 22.07)

Внимавайте

В понеделник сте прекалено напрегнати и това неминуемо се отразява на работата, която вършите, както и на взаимоотношенията, в които влизате. Денят е абсолютно неподходящ за всякакви договорни инициативи, покупки и започване на каквото и да е било. В бизнеса бъдете внимателни, за да не си причините сериозни парични утежнения.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Настроението ви е лошо

Стартирате новата работна седмица с критичен ден. Съветът ми е да ограничавате контактите и да не се заяждате с никого, ако ви дразни или просто не е на вашето мнение. Липсата на достатъчно психическа почивка през уикенда е причината в момента да сте в лошо настроение. Не вгорчавайте настроението и на хората около себе си.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Идват по-добри дни

Трудностите в понеделник няма да са малко, но те имат за цел да ви покажат вярната посока. Не предприемайте никакви инициативи. Сами ще се убедите, че съдбата не ви подкрепя, ако искате да направите нещо ново. Предстоят по-добри дни, в които ще можете да се изявите изцяло и напълно.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Завършете нещо старо

Избягвайте да вземате решения в този ден. Предизвикателствата са нищожни и няма да ви впечатлят с нищо. На работното място трудности, породени от стари грешки, са в основата на повечето проблеми и разочарования. Можете да изживеете деня си по-пълноценно, като се заемете с рутинните си ангажименти и завършите стара, изостанала работа.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Ден за почивка

Днес не бива да очаквате много от деня и ако не ви спори, просто не подхващайте каквото и да е било. Можете успешно да завършите стари дела или да приключите взаимоотношения с хора, които вече са ненужни в живота ви. Избягвайте да се натоварвате с чужди проблеми.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Направете си план

Лесно можете да превърнете този ден в успешен, ако предвидливо направите план за действие и го спазвате. Разбира се, в плана не бива да включвате стартиране на нещо ново, защото то няма да се развие според очакваният. В личните взаимоотношения не намесвайте пари, за да останат чисти и неопорочени.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Завършете нещо старо

Мога да нарека понеделник критичен ден, защото трудно ще постигате своето и е от особено значение да се вслушвате в думите на другите хора. Предстои да завършите едно свое вече поето дело. Не поемайте никакви допълнителни задачи и когато някой ви критикува, чуйте причината. Повод за упреци явно има.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Промени в личен план

Днес сте прекалено нервни и това ще се отрази зле на взаимоотношенията с колеги, приятели, познати и контрагенти. В бизнеса не поставяйте никакви ново начало, защото всичко, подето днес, няма да бъде увенчано с желания успех. В личния ви живот стартират промени, които до есента ще оформят възможност да започнете начисто с нещо важно.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Конфликти с любимите колеги

Разчитайте на действия, които ви носят стабилност. Не предприемайте никакви промени днес, защото ще останете разочаровани от крайния резултат, до който те ще доведат. Предстои ви един по-ниско активен ден. На работното място нервността ви е повишена и това може да доведе до известни конфликти и пререкания.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Енергични и вечно бързащи, вие си поставяте прекалено много цели, но времето не ви достига да ги постигнете изцяло. Това е защото се разпилявате прекалено много. Давайте го по-целенасочено, и сами ще се убедите, че нещата едно по едно се редят много по-бързо, отколкото наведнъж. Признавайте мнението на околните и не се мислете за безгрешни.

Навлизате в година на стабилизация, любов и вътрешно духовно успокоение. Това е година на по-бавно темпо, но на стабилност и увереност. За онези, които са пред брачната дилема, следващите дванайсет месеца са най-подходящи за сключване на брак или среща на подходящата половинка.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, чести настинки и грипове през зимата.

Станислав Климентов

 

 

 

 


 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887569
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031