Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 13:36 - Годишен хороскоп на България за 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 4731 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

2014-а няма да е лека, но това не означава, че е лоша.

Зад гърба ни остава една година, която можеше да е доста по-успешна и благотворна, защото това беше годината, посветена на Венера – покровителката на красотата, любовта, хармонията световния ред и мир. Случиха се обаче много и непредвидими събития в негативен план, които чертаят Съдбата не само на България, а и на целия свят в следващите пет до седем години. Очевидно е, че светът се променя. Променят се ценностната система, приоритетите, пренастройват се интересите.

Стоим на прага на една сериозна година. 2014-а е посветена на Нептун и най-важната ни задача през нея е да осъзнаем с каква мисия сме дошли на този свят. Това осъзнаване обаче изисква много стабилни знания, натрупан опит и високо равнище в духовно и интелектуално отношение. Това означава, че ще трябва да се обърнем към духовното си Аз. Ако през 2013-а материалното можеше да задоволи празнините в човешката душа, то през 2014-а и 2015-а тези празнини ще предизвикват все по-дълбоки рани, а болката трудно ще се лекува с красиви вещи и скъпи придобивки.

Козът ни през тази година е, че Нептун се намира в собствения си знак – този на Рибите, където се чувства прекрасно, и ще ни дарява с цялата си сила и енергия, за да вървим напред по пътя на познанието и духовното самоосъзнаване. Процесът е труден и няма да стане за ден или два, защото в нас като човешки същества е програмирана алчността, злобата и ненавистта, а и слабостта да ги проявяваме. Време е да започнем малко по малко да изтръгваме тези негативни черти от характера си, за да влезем уверено в бъдещето. Този път е дълъг и труден, но ще ни отведе към истината.

 

 

Какво очаква повечето от зодиакалните знаци:

През 2014-а година ще бъдем интуитивни и чувствителни. На моменти ще страдаме в желанието си да сме съпричастни с чуждата болка. Няма да съдим правилно, защото разумът ни е отстъпил зад чувствителността. Всички, които са родени във водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, ще са магнетични, привлекателни, но и свръхчувствителни. Те трябва да внимават и с положителните, и с отрицателните емоции. Не бива да остават сами и да изпадат в депресия поради това, че са изоставени. Депресиите са особено вредни за тях през тази година. За родените в огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, 2014-а ще донесе много успехи, ако са наясно с възможностите си. Тръгнат ли да надскачат себе си, провалите са гарантирани. Ще се палят лесно от малкото и по този начин ще вредят необратимо на нервната си система. 2014-а година за земните знаци Телец, Дева и Козирог ще е благоприятна. Нептун ще им помага да градят умело професионалната си кариера, но за да се случи това, трябва да отговарят на едно условие – да имат нужната квалификация. При липса на такава могат лесно да влязат в час с преквалификационен курс или сезонно обучение. Нептун им напомня, че не бива да превръщат парите в цел на живота си. Материалната стабилност ще дойде като следствие от положения труд. Въздушните зодиакални знаци Близнаци, Везни и Водолей също ще имат успешна година. Те трябва да намират сили да се усмихват всеки ден, да гледат позитивно на живота и да бъдат изпълнителни, когато им се възложи задача.

Близнаците, Девата, Стрелците и Рибите е нужно да са внимателни в сферата на любовта и финансите. В любовен аспект мнозина от тях ще започнат извънбрачна връзка, която ще бъде разкрита и ще породи голям конфликт. В професионален аспект манията им за величие е основната пречка да видят собствените си грешки и недостатъци. Често ще отказват да поемат отговорност. Родените под знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог ще са със засилена интуиция, на която не само те, а и хората около тях трябва да вярват. За съжаление много често ще страдат за всички около себе си и тази състрадателност ще им навлича нещастия и проблеми, особено при Раците, които са особено чувствителни натури. Лъвовете и Везните да са внимателни с всяко едно предложение. През тази година Съдбата ще ги изпитва и ще ги държи под око. Овните и Водолеите също са на прицел. Те ще трябва много да учат и да трупат опит. Желанието им да заемат ръководни позиции няма да се осъществи през тази година.

 

 

Какво вещаят звездите за България през 2014-а година:

За България 2014-а няма да е никак лесна и това е съвсем предвидимо, като се обърнем към събитията от началото на 2013-а година. Успяхме да изберем крайно некомпетентен и апатичен парламент, а правителството се състави от хора, които не носят полза за народа си. С присъствието на толкова планети в знака Близнаци и в десети дом в хороскопа си правителството на Пламен Орешарски е много адаптивно и лесно се нагажда към всяка извънредна ситуация. Ето защо не е ни най-малко притеснено от неспиращите протести, а напротив, използва ги умело като параван, зад който да скрие своята дейност. Този метод действаше доста успешно в годината на Венера (2013-а), защото Венера отговаря и за социалните маси, които се контролират лесно чрез финансови поощрения и материални придобивки. През 2014-а нещата ще се променят драстично. Социалното мислене ще се трансформира. Хората подсъзнателно ще искат да отмъстят за всичко, което им е причинено в годините от 2011-а досега.

Ако продължи управлението си и през 2014-а година, ще има рязък завой в международната политика. Той няма да е особено благоприятен, ще влоши дипломатическите ни взаимоотношения със страните, с които имаме общи интереси и пазари. Ще станем все по-зависими от големите сили, които контролират политико-икономическия живот в страната. И понеже влиянието на Русия е огромно в парламентарния ни хороскоп, можем да очакваме събития, които да ни обвържат силно с тази държава.

През втората година от управлението на правителството прозрачността ще е още по-голям мираж и политиката ще се води изключително и само задкулисно. След месец май Сатурн преминава в тъмния дванайсети дом на правителствения хороскоп, което предполага тайнствени и скрити от обществото действия. От друга страна, обществените вкусове през май-юни ще претърпят осезаема промяна. Ако правителството в този момент не излезе с яснота по своите действия, ще загуби и подкрепата, която има към определената дата.

Всъщност, което и правителство да управлява през 2014-а, го чакат много трудности и изпитания. Те трябва да се преодолеят с умела дипломация, диалог между народа и управлението. Нужни са опитност и компетентност. Доходите не бива да се увеличават изкуствено, защото това автоматично рефлектира върху следващите години до 2018-а – 2020-а. Разходите в хазната трябва да са съобразени с приходите, нещо, което беше залегнало и в предупрежденията за 2013-а. Правителството на Орешарски, а и ние като народ на България ще си патим с години от това, че се вземат международни заеми, за да се раздадат като социални плащания. Това е абсолютно забранено във време, в което Сатурн се намира в знака на Скорпиона и всеки един дълг трябва да бъде сведен до минимум.

Бизнесът ще се изкуши да отстъпи в сивия сектор и все повече ще се налага тенденцията за укриване на доходи. Това обаче също действа като бомба със закъснител в 2014-а година, защото спестеното ще излезе скъпо през 2015-а в годината на Сатурн. Това е годината на възмездието и разплатата. Хубаво е да се мисли за всяко действие, защото разплатата, макар и късно, винаги идва. Собствениците на малки фирми трябва да действат по правилата и макар със загуба или по-малка печалба, да завършат годината спокойни.

 

 

Положителното в новата 2014-а година

и къде да търсим щастието:

Новата 2014-а ще бъде щастлива за всички, които умеят да се радват на малките неща. Тя ще донесе много щастие на бездетните семейства, които имат шанс да се сдобият с рожба. Ще има новини за хората, които чакат лекарство за своята неизлечима болест, защото в годината на Нептун ще бъдат разработени новаторски лекарствени формули. Ще бъде щастлива и от техническа гледна точка, защото прогресът и там е заложен в годишната прогноза.

 

Трябва да оценяваме дребните радости, които всъщност градят позитивния ден. Ако успеем да се съсредоточим в тези малки детайли, ако осъзнаем, че през 2014-а Слънцето ще изгрее още 365 пъти, за да освети пътя ни, ще станем още по-щастливи. Обръщаме ли внимание само на лошото, мърморим ли, недоволстваме ли, неминуемо ще изпаднем в депресия, алкохолна зависимост или дори по-лошо. Всеки сам решава за себе си как ще изживее новата година. Всяка година идва с щастливи мигове и с предупреждения. Ако вземем предвид предупрежденията, можем да удвоим щастливите си мигове и да живеем по-спокойно.

 




Гласувай:
10



1. minevv - da
06.01.2014 17:19
благодаря за хороскопа. Особенно за БЪЛГАРИЯ
дано 2015 има възмездие
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890437
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930