Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 13:30 - Годишен хороскоп - ВЕЗНИ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 6788 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2013-а за вас беше добра година. Малцина дари с бързо развитие и сбъдване на мечтите, но поне през нея успяхте да отстраните повечето пречки от пътя си.

Предстои ви една доста по-сериозна година. 2014-а изисква от вас да бъдете отговорни и да градите бъдещето си тухла по тухла, без пропуски поради недоглеждане или недоизкусуряване. За вас това е година, в която акцент ще имат три планети – Венера, Нептун и Уран. Венера винаги ви е правила симпатични, суетни и обичани от другите. Тя е причината да бъдете много меркантилни на момент, както ще е и през 2014-а година. Нептун обаче изисква да си дадете ясна оценка на възможностите и действията си. Тази планета ви налага ограничението да предприемате инициативи само тогава, когато сте сигурни в себе си. Не бива да рискувате.

Уран е с особен акцент в хороскопа ви за тази година. От една страна, Уран се намира в Овен и е в пряка опозиция на вашия знак. Това положение ви налага запор върху важни житейски области от вашето битие. На първо място, в любовта ви прави непостоянни в чувствата и повече от взискателни към чувствата на партньора до себе си. В междуличностен план сте агресивни. Чрез нервност и недоволство ще се опитвате да прикривате своята колебливост. В професионален аспект е хубаво да избягвате острите и внезапни промени. Не рискувайте. В социален план общувате по-трудно, защото си мислите, че всички са срещу вас.

Уран в Овен ви прави и доста по-импулсивни, което със сигурност е повод да сте още по-харесвани отстрана на противоположния пол. Внимавайте с извънбрачните интимни връзки и със забежките, ако имате сериозна любовна история с партньора си. Малки игри могат да ви причинят много разочарования.

В професионален аспект се опитайте да се задържите на работното място, на което започнахте работа в някоя от предходните години. Сега не е много подходящо да сменяте попрището си, освен ако не сте достатъчно подготвени за това. Годината е прекрасна за учене и за подобряване на служебната квалификация. Един курс ще ви даде нови умения и ще ви отвори вратички към нови светове след година или две. Важно е да мислите в перспектива. Нищо няма да се случва бързо и вие не бива да се отчайвате. Всичко с времето си.

И не на последно място ще ви предупредя за датите, когато Меркурий е ретрограден по своята орбита – това са дните между 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. Категорично забранени в тези периоди са всякакви новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, както и даването на обещания, в което вие сте неудържими. Трябва да знаете, че всяко нещо, подето по време на ретрограден Меркурий, е обречено на неуспех. 

Януари

Ще започнете новата 2014-а година в затворен кръг от хора – вашите близки и роднини или семейството ви. През първите десет дни от месеца не поставяйте никакви нови начала. Ще бъдете напрегнати и нервите ви ще са обтегнати до крайност по различни поводи. След 12 януари се чувствате доста по-освободени. Тогава и ще проявите своя индивидуализъм. В любовта ще бъдете доста затворени и консервативни. Очакват се чести сблъсъци с половинката.

Февруари

От февруари си отделете първата седмица – до 7-о число – за важните дела. След това Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза и времето не е подходящо за смели постъпки и грандиозни начинания. От 7 до 13 февруари изпитвате липса на активност и мотивация. Не винете колегите си, ако вие самите грешите. След 13 февруари до края на месеца ще бъдете обсебени от чувство на абсолютна независимост във всичко, което граничи с безотговорност.

Март

През март сте доста емоционални, избухливи и трудно се съобразявате с чуждото мнение. Нуждаете се от анализ на поведението си, но и такъв няма да направите, защото ще се имате за безпогрешни. Комбинацията от ретроградния Марс във вашия знак с навлизането на Венера във Водолей може да допринесе до епизодични интимни връзки, изневери и проблеми в любовта. Дори и да не се проявят в този месец, вие ги запечатвате да избухнат след време.

Април

Април е важен месец за вашата кариера и за професионалното ви развитие. Наред с любовта трябва да върви и работата ви, така че се мобилизирайте и обърнете внимание на онова, което искате да постигнете за тази година. Бъдете много внимателни след 10-о число когато редом с амбицията расте и вашата разсеяност. Ще правите грешки, без да се усещате, а те ще лъснат до седмици. Проверявайте по два пъти всичко, което сте свършили – за своя собствена сигурност.

Май

Използвайте почивните дни около 6 май за мобилизация и успокоение на натрупаното напрежение. След 8 май Меркурий се премества в Близнаци, откъдето ви праща подходящите хора за вашата дейност, идеалните условия и възможността да подпишете добри договори. Очаквайте предложения. За съжаление, в преговорите няма да сте никак деликатни, а напротив – несдържани, нетолерантни и напрегнати. Хубаво е да прикриете тези негативни черти.

Юни

През юни можете да пожънете успехите от преговорите си в предходния месец. Венера е на своя трон в Телец и оттам ви праща шансове да заздравите финансовото си състояние, да получите допълнителни доходи или да подпишете важни финансови договори, от които ще получавате добри пари дълго време. Последните обаче подпишете до 7 юни, защото след това Меркурий е ретрограден и ще попречи на успехите.

Юли

Удоволствията и насладата ще са централна тема в хороскопа ви за месец юли. През първите 20 дни от юли ще се отдавате изцяло на разнообразието, удоволствията и забавленията – в най-добрия смисъл на думата. Ще бъдете прекрасни събеседници и така ще спечелите много приятели. По-отговорни ще бъдете след 20-а дата, когато задължително трябва да бъдете на работа, а не в отпуск. Предстои ви едно невероятно предложение, а то не е за изпускане.

Август

През по-голямата част от август ще бъдете в своя професионален апогей. Очакват ви добри предложения, работата ви ще върви хармонично. Затова не ви съветвам да си вземате летния отпуск точно в този месец. Ще бъде по-добре за вас да действате, а не да почивате. До 13 август внимавайте да не правите непожелано добро. След това ще сте брилянтни във всяко едно отношение. Ще се чувствате и ще изглеждате добре.

Септември

Насрочете своя годишен отпуск за месец септември. Заслужавате добра почивка, след като през по-голямата част от летния сезон вие полагахте доста големи усилия. През този месец ще сте доста по-критични – и към себе си, и към хората около вас. Мрънкате, заяждате се за глупости. Всичко това може леко да влоши отношенията ви. Признайте грешките си, осъзнайте минусите. Пътувайте или отидете на едно късно море. Всичко това ще ви направи по-щастливи и освободени откъм ядове.

Октомври

През октомври, когато Венера навлиза във вашия знак, ви очаква бурен подем. От една страна, ще стабилизирате състоянието си, което градихте до този момент. От друга, ще внесете хармония във връзките и взаимоотношенията си. Като цяло, месецът е доста позитивен и като такъв, ще ви донесе подходящите мигове, за да постигнете много от своите цели. Бъдете активни и ще постигнете всичко, което искате. В любовен план ви очаква едно ново, хубаво и красиво начало.

Ноември

Станали сте доста приказливи през месец ноември. Прекалената бъбривост може и да отдалечи някои хора от вас, защото на моменти ставате досадни с приказките си. Не им се сърдете. Този месец е добър за финансите ви. Можете да си стъпите на краката откъм парична гледна точка. Една допълнителна работа няма да ви се отрази зле. Внимавайте, ако изцяло промените работното си място – следете за уловки, особено ако са ви предложили новата работа в миналия месец.

Декември

Активната част от месец декември за вас са дните до 10-о число. Тогава ще бъдете дейни, ще сте общителни и активни. След това отново ще ви се работи, но с всеки отминал ден в душите ви идва Коледния дух и емоционално ще сте раздвоени между работата и приготовленията за празниците. А Коледа изкарайте в много тесен кръг – само със семейството си. Новата 2015-а година също посрещнете в тиха компания, най-добре вкъщи. Пожелайте си нещо от сърце и то ще се сбъдне.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890282
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930