Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 12:15 - Годишен хороскоп - ТЕЛЕЦ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 4951 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През 2013-а година вие научихте основния си урок – че животът е колело, което се върти и след спадове винаги се задават възходи, и обратното. Не ви беше лесно, но въпреки трудностите, пред вас се разкриха много възможности, които използвахте пълноценно.

През 2014-а година не планирайте големи промени в живота си, за да не предизвикате Съдбата в негативен план. За вас това ще бъде по-скоро рутинна година и ако я възприемете като такава, лесно ще изживеете всеки един ден от нея.

Акцент в хороскопа ви поставям на планетите Уран, Венера и Нептун. Уран ще ви научи, че за да успявате, трябва да полагате големи усилия. Всеки успех е нужно да бъде изстрадан и заслужен, само тогава удоволствието от постигането му ще е гарантирано. Често ще се бунтувате за различни неща, ще страдате заради несправедливостите, които се случват с другите хора, но няма как да промените и чуждата Съдба.

Венера е планетата-управител на вашия зодиакален знак. Тя ще ви помага да преодолявате трудностите с любов и целомъдрие. Ще ви подсказва, как да редите всеки един ден от годината така, че да вървите напред, а не да изоставате назад. За съжаление, през тази година Венера няма как да ви обещае доходите, които сте запланували в мечтите си. Приемете и малкото, което получавате и не бъдете максималисти. Максимализмът може да ви накара да загубите работата си и да останете без стотинка доход, а този сценарии не е никак благоприятен за момента, в който се намирате. В отношенията си с хората ще можете да преценявате всички около себе си по най-правилния и точен начин. Отделете се от лицемерите.

Нептун е планетата на знанието, целомъдрието. Нептун ще изисква и от вас, както от всички други зодиакални знаци, да учите и да се обогатявате. Приемете, че доброто е за добро, но и злото също е за добро. Неволите, които ви се случват, имат за цел да ви научат, как да се справяте с трудностите по-лесно и безболезнено. Бъдете силни и включете ината си на максимална скорост. Нептун ще ви дари много щастие в любовта и личния живот, което до голяма степен ще може да компенсира ежедневните проблеми в служебния.

Не забравяйте периодите 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. Тогава Меркурий е ретрограден и в никакъв случай не бива да подписвате договори, да сключвате споразумения, да стартирате нови начинания, да започвате работа или да предприемате промени. Сторите ли го, можете да предподпишете всички документи веднага след  приключването на периода на ретроградност, например след 22 февруари, след 1 юли или след 25 октомври. Само така ще си гарантирате безпроблемни отношения и дела.

Януари

През януари ще трябва да направите важни планове за цялата година, като се стремите да запазите стабилността си, без да залагате на новаторски идеи или рискови начинания. Все още сте повлияни от новогодишните емоции. Трудният старт на годината ще ви се отрази негативно и ще бъдете доста нервни. Съветвам ви да не бъдете прекалено дръзки нито с колегите, нито с шефовете. В бизнеса запазете също пасивно поведение, а в любовта не обвинявайте другите за собствените си грешки.

Февруари

Февруари е противоречив месец. от една страна, дарява ви със стабилност и шансове да започнете нещо ново като личен бизнес. Някои ще бъдат подтикнати да сменят работата си с уж по-високо платена. Като се има предвид годината, в която се намира, е редно да залагате на сигурното, дори и да е по-ниско платено. Избягвайте всякакви рискове, за да не загубите големи суми пари. В никакъв случай не подписвайте каквито и да е било договори в периода 13 – 28 февруари. В любовта ще сте прекрасни партньори – мили и любвеобилни.

Март

Нервността ви през по-голямата част от месец март ще бъде причина за повечето ви сривове – и професионални, и лични. Ще се нуждаете постоянно да бъдете разбирани, ще искате съчувствие, но трудно ще го намирате. Нямате право да вините близките си за грешките, които сами допускате. През първата половина от месеца ще сте разсеяни и ще приемате драматично всяка новост около себе си все едно е лоша новина. През втората половина от месеца опитайте да стабилизирате емоционалното си състояние. Нуждаете се от малко почивка.

Април

Месецът е прекрасен, ведър и ще се чувствате великолепно. Единственото, с което трябва да се съобразите на всяка цена, е желанието ви да поставяте ново начало в професионален аспект. Отново ще повторя, че годината е не особено благоприятна за промени в това направление и за да предприемете такава крачка, трябва да сте повече от сигурни в успеха си. Избягвайте да се обвързвате с финансови условия и в никакъв случай не теглете кредити, въпреки че през този месец ще получите много оферти от банки за пари на кредит.

Май

През май се налага да бъдете малко по-отстъпчиви и да се съгласявате по-често с чуждото мнение. Погледнете назад и огледайте състоянието си – всичко постигнато от началото на миналата година до ден днешен. Този месец е преломен и ще ви покаже накъде да тръгнете отсега нататък. Отново апелирам да избягвате рисковите начинания с пари и кредити, за да не влошите състоянието си. В любовта ще бъдете раздразнителни и ще искате само вашата дума да се чува. Това е невъзможно, примирете се.

Юни

През юни, дори и да ви застрашава ретроградното движение на Меркрурий, ще изживеете един великолепен, лек и благоприятен месец. След трудния май юни ще ви се стори песен и вие ще бъдете склонни да предприемате рискови начинания с надеждата, че най-тежкото от годината вече е история. Грешите в преценката си. Отново ще направя апел да не подписвате финансови споразумения и договори, да не обещавате пари назаем и да не теглите кредити. През този месец ще сте склонни да си угаждате и да купувате много неща, без да са ви нужни.

Юли

През по-голямата част от летния месец спазвайте добра финансова дисциплина. Ако сте на работното място, имате шанса да стабилизирате доходите си. Ако сте в почивка, ще харчите безмерно и разточително, угаждайки не на себе си, а на близките си. През този месец ще пожелаете да купите нещо за дома си. Избягвайте прекалено големите харчове, за да не останете без пари през цялото лято. В края на месеца задължително направете една парична равносметка и разчет на разходите за идния месец.

Август

През август, въпреки отпускарския месец, ви очаква много работа и извънредни ситуации на работното място. Ще трябва да отложите отпуската си, ако сте я планирали за дните през август, защото е по-добре да бъдете на работа, отколкото на почивка. Насъбрало се напрежение около 10 август ще ескалира и ще ви докара проблеми. Гледайте около тази дата да бъдете безупречни, за да не останете безработни, без да сте го планирали. Избягвайте да споделяте идеите си с хора, които са ви доказвали, че не бива да им вярвате.

Септември

През септември трудностите ще са породени от липсата ви на такт и желанието да постигнете успехи на всяка цена, без оглед на средствата. Това е и причината да се обвързвате с ненужни клаузи в различни договори, за което ще съжалявате до два месеца. Опечете си ума, преди да предприемете каквото и да е било. Месецът не е критичен, но заради стремежа ви да бъдете едни гърди пред другите можете да го превърнете в критичен. През тази година в никакъв случай не се съревновавайте с когото и да е било.

Октомври

През октомври очаквайте рокади в живота ви, които не са предизвикани от вас, а от странични фактори или от странични хора. На работното място ще се случват промени, а вие няма как да им противодействате. Бъдете по-тихи от тревата и в никакъв случай не давайте предложения, защото след това вие ще бъдете обвинени за несполуките. В любовта нервното напрежение е неизбежно и ще желаете все повече да оставате насаме със себе си. Това няма как да не се изтълкува от половинката, че губите интерес към нея.

Ноември

През ноември ще сте доста разсеяни, но ще имате достатъчно жизнена енергия и няма да се чувствате изтощени, нищо че последните няколко месеца бяха трудни. Сега се заемете здраво за работа и си напишете поне десет причини да продължите напред. Не се отказвайте, по-трудната част от годината вече е зад гърба ви. В любовта и личния живот за щастие нещата започват да се стабилизират. Синусоидата сочи нагоре.

Декември

Планирайте по-голямата част от отпуската си за 2014-а година за декември. Звучи налудничаво, но е по-добре да имате достатъчно свобода и свободно време, а стоенето вкъщи ще ви зареди с положителна енергия, особено след 11-о число на месеца. Слейте празниците и си пожелайте нещо хубаво, което да ви се случи още до Нова година. Внимавайте с алкохола и не преяждайте, защото това ще се отрази зле на здравословното ви състояние и килограмите. Посрещнете новата 2015-а година в тесен кръг – семейство и близки.

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891297
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930