Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 13:45 - Годишен хороскоп - СКОРПИОН 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 5411 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2013-а за представителите на вашия знак постави началото на един 4 годишен преход в служебен и личен аспект. Важно беше да не очаквате бързи резултати а да приемете, че каквото градите сега тухличка по тухличка, на него ще разчитате след 2017-а година.

Извървявайки този дълъг път, през 2014-а година ще се наложи да наблегнете на своята дисциплина. Ако сте емоционални, безотговорни и нетърпеливи, ще изживеете новата 2014-а година в постоянни противоречия със самите себе си. Ще бъдете жертва на собствените си прибързани и недодялани постъпки. Ще се скарате с всички, защото по ваше мнение те са на отсрещния бряг и не ви разбират.

Ако обаче проявите отговорност и съзрете, че вече сте тръгнали по трудния път на постоянството и дългосрочните цели, 2014-а година ще ви се отблагодари за това, че не сте се отклонили от вярната пътека. За вас тази година с особена любов и внимание ще греят три планети – вашите управители Марс и Плутон, редом с Нептун, господарят на 2014-а година.

Марс ще ви дарява със сила тогава, когато ви е нужна. Ако прекалявате с претенциите си, ако надвишавате правомощията си, Марс ще ви праща импулс, който да ви забавя и да проваля прибързаните планове. Вървите ли по правата пътека, Марс ще ви помага да намирате верните хора на точното място и винаги във времето, в което те са ви нужни. Не ги използвайте едностранно, а се опитайте да се сработите с тях и да си бъдете взаимно полезни. Егоизъм в тази година не е допустим.

Плутон, вашият управител, е причината да се стремите към власт и надмощие над всички останали. През 2014 година ще се наложи да смекчавате тази своя черта от характера си. Няма как само вие да бъдете правите, когато живеете в свят от хиляди други човешки същества. Важно е да се научите да приемате и чуждата гледна точка, чуждото мнение. Само така ще успявате напред в живота и делата. В любовта също не бива да сте прекалено деспотични, за да не загубите доверието на половинката.

Нептун властва не само при вас, а и при всички зодиакални знаци тази година. Това е планетата на голямото знание и на силния успех, но само ако този успех е предварително заслужен. Ето защо е толкова важно да не се отклонявате от дългата пътека, по която сте поели, колкото и кратки да ви изглеждат другите пътища към успеха. Нептун ще ви даде шанс през тази година да подобрите квалификацията си, да учите нещо ново, което да ви е полезно и да подобри доходите ви през следващата 2015-а година.

За да не прогоните успеха си в дните между 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври, не насрочвайте стартиране на новости, подписване на договори, сключване на споразумения, поемане на инициативи, както и даването на обещания. През тези периоди Меркурий е ретрограден по своята орбита и ще ви обрича на неуспех, ако се инатите и предприемете нещо ново и сериозно. 

Януари

През януари ще ви се налага да контактувате с много и различни по произход и култура хора, въпреки че въобще няма да ви се иска да бъдете обезспокоявани от когото и да е било. Осъществете най-важните си срещи до 18 януари, тези, от които зависи професионалното ви развитие през годината. Месецът е прекрасен за поставяне на служебни цели. Ще бъдете достатъчно амбициозни, но и страшно разсеяни. Внимавайте, последното може да има и фатални последствия.

Февруари

През февруари, заради ретроградното движение на Меркурий ще ви посъветвам да бъдете пасивни и да не поставяте начала на нови проекти, особено в периода 7 – 13 февруари. През останалото време вие дори няма да желаете новите начала. Ще бъдете емоционални и чувствителни, което няма как да не се отрази върху взаимоотношенията ви в семейството и във връзките с близките. След 13 февруари имате нуждата да останете насаме със себе си. Не прекалявайте с контактите и анализирайте поведението си.

Март

През март ще имате възможност, от една страна, да поправите сторените грешки в общуването и контактите от изминалите месеци. Също така, от друга, ще имате шанса да вървите напред с гордо вдигната глава по пътищата на своята професионална реализация. Тук не се мислете за безпогрешни, а понякога се обръщайте назад и осъзнавайте, че има моменти, в които в служебно отношение допускате големи грешки. След 18 март си поставяйте само цели, които можете да изпълните.

Април

През април ще разполагате с достатъчно жизнена сила и енергиен тонус, но заради стари грешки, непоправени дела и факти, за които трябва да се връщате назад, ще се наложи да забуксувате и да забавите темпото. Месецът е изцяло рутинен и ако го приемете като такъв, проблеми със себе си няма да имате. Най-големите трудности ще дойдат, ако точно сега искате да си поставите нови цели и пристъпите към тяхното осъществяване. Моментът не е най-подходящият и по-добре изчакайте. След 25-о число ви чака успех от положените преди това усилия.

Май

Май ще бъде един от успешните ви месеци, защото напористо ще търсите нови и нови контакти, с които да осъществявате взаимно своите общи цели. На работното място ви е нужна малко деликатност в периода 4 – 30 май, защото самочувствието ви е достигнало такива размери, че не допускате критика и наставления. По този начин самите вие ставате уязвими. В личен план желаете да обсебите половинката си, ставате прекалено хапливи и подчертавате само лошите й черти с цел да я унизите и по този начин да й покажете, че сте повече от нея.

Юни

През юни ви очакват трудности в общуването заради прекалената горделивост в последните месеци. Ще ги преодолеете по-леко, ако се вгледате в себе си и осъзнаете прегрешенията. Също така ще бъде нужно да потърсите прошка за всички обиди, изказани по адрес на половинката, семейството и колегите. В службата месецът не е благоприятен за промени заради ретроградното движение на Меркурий. Въпреки всичко, през този месец имате възможност да си стъпите на краката в материално положение. Някои от вас ще получат добри доходи в периода 1 – 23 юни.

Юли

Помислете върху всички възможности, които ви дава 2014-а година, ако подобрите квалификацията си. През юни ще имате шанс да стартирате курс за преквалификация за служебно усъвършенстване. Също така можете да запишете и ускорен езиков курс, който в отпускарските летни месеци ще карате с удоволствие и без никакъв проблем. Юли, особено във втората си половина, е благоприятен и за почивка. Замислете се за едно хубаво пътуване, което ще ви даде възможност да отпуснете и психически.

Август

През първата половина от август ще бъдете запалени от нови и добри идеи, които ще ви отворят пътя към успеха за по-нататък. Мога да ви посъветвам до 15 август да не вземате годишния си отпуск, а да останете на служебното поприще. Моментът е подходящ за работа, а не за почивка. Ще осъществите пряк контакт с ръководителите си и по този начин лесно ще им споделите целите си. За мнозина месец август е началото на нов етап в служебно отношение. Някои дори ще сменят и работата си.

Септември

През по-голямата част от септември ще бъдете особено дребнави и хапливи не само към близките си хора, а и към обществото, в което живеете. Желанието ви да бъдете забелязани на работното място ще се превърне в идея-фикс, от която нямате нужда. Въпреки това, всячески ще се стремите да засенчите всички останали. Ако искате професионално издигане, направете го по-галантно, а не толкова агресивно. Последните четири месеца от годината рефлектират върху доходите ви. Както можете да печелите много, така и можете да загубите, стига да нямате нужния подход.

Октомври

През октомври е повече от задължително да сверите натрупаните знания с желанието и възможността да ги проявите на работното място и като цяло в живота. Меркурий отново обръща движението си в ретроградно. В периода 5 – 10 октомври ще ви направи особено магнетични натури, но в периода 10 – 26 октомври часовникът ви все ще изостава и нормалният ритъм на живот ще се забави. Внимавайте с какво се заемате и дали имате силите да го сторите. Не се надценявайте.

Ноември

През ноември, когато повечето от вас празнуват своя рожден ден, е много важно да наблегнете на средата, в която живеете и на приятелите, с които се движите. В никакъв случай новите запознанства не са най-подходящите и винаги трябва да ги гледате под лупа, за да не си причините много разочарования след това. Има кой да ви дава съвети и това винаги са били вашето семейство и близки. За съжаление, през този месец не сте решени да ги слушате и затова ще си патите.

Декември

През декември е много важно да бъдете верни на принципите си и да не изневерявате на своите железни устои, които сте съхранили до този момент. Избягвайте да се вълнувате прекалено от мнението на колегите си в службата, защото те се стремят да ви направят зависими от тях. В личен план месецът е прекрасен, защото ви зарежда с топлота. Празниците прекарайте в най-тесен кръг от близки и семейството си. В никакъв случай на Нова година не се събирайте с много непознати хора. Пожелайте си нещо хубаво и то ще се сбъдне.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890395
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930