Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 12:45 - Годишен хороскоп - РАК 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 6168 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През 2013-а година вие минахте през много промени. За вас това беше динамична година. Година, богата на събития и в личен, и в професионален план. Успяхте да се нагласите към обстоятелствата и да започнете нови начала в сферите, в които пожелахте да го сторите.

2014-а ще ви се стори още по-динамична и забързана, особено в периодите, когато сте под напрежение. А те няма да са никак малко, защото се налага да работите под пара.

През тази година ще сте подвластни на три небесни тела – Нептун, Марс и Луната. Вечно сменящите се фази на Луната ще диктуват вашите чувства, емоции и успехи. При нарастваща Луна до пълнолуние ще вършите най-добре задачите си, а при намаляваща до новолуние – ще сте със занижени сили и ниска самооценка.

Марс ще ви зарежда с магнетизъм, но и често ще бъде причината да изпадате в различни противоречия с хората от най-близкото обкръжение. В месеците, когато това се случва, просто трябва да проявявате нужното търпение. Нептун е причината годината да ви се стори благоприятна и ползотворна както в любовта, така и в работата. Ще се радвате на силна интуиция, която ще ви води напред дори през трудностите. Едно влюбване ще бъде причината за оптимизма ви през тази година.

Вие ще усетите най-силно смисъла на 2014-а година заради влиянието на Нептун, на която планета е подвластна и самата 2014-а година. Обърнете повече внимание на духовното си начало, на взаимоотношенията с близките, семейството, приятелите и хората, с които всеки ден пресичате пътищата си. В служебен план ще се наложи да учите и да се преквалифицирате, защото високата квалификация ви извежда на нови хоризонти и ще ви помогне през 2015-а да си намерите по-добре платено поприще.

Обръщам внимание на периодите, в които Меркурий ще бъде ретрограден - 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. През тези периоди в никакъв случай не подписвайте никакви договори – било делови, трудови, граждански и прочее. Избягвайте да поставяте нови начала и не правете драстични промени. Така ще си гарантирате успеха.

Януари

Началото на годината ще бъде трудно за вас. През месец януари ви очакват проблеми с документи. Ако тогава трябва да слагате подписа си някъде, бъдете мнителни и внимателни. През първите петнайсет дни от месеца ще критикувате всички около себе си повече от позволеното. В семейните взаимоотношения ще проявявате абсолютен егоизъм и ревност към половинката и близките. Напрежението вкъщи ще се усеща през целия месец, защото ще сте избухливи и за най-малкото ще излизате извън релси. Бъдете внимателни и си наложете самодисциплина.

Февруари

През февруари ще бъдете доста капризни. През целия месец ще проявявате неудържимо желание да показвате емоциите си и на всеослушание да разказвате за своите житейски неудачи. В седмицата 7 – 13 февруари ще привличате неподходящи контакти и ще им се доверявате изцяло. След 14 февруари внимавайте с всякакви общи пари, не теглете кредити и не бързайте да давате суми назаем, ако някой ви поиска. През този период бъдете пестеливи, защото е възможно да се нуждаете дори от спестеното през предходната година.

Март

Ако сте успели да удържите бушуващото желание през февруари да харчите и да пилеете пари, сега, през март ще успеете да стабилизирате положението си. Втората част от месеца е благоприятна и ще ви осигури допълнителни доходи в семейството. Тогава и ще пресеете контактите в живота си, които допуснахте през първите два месеца от годината. Все още ще бъдете доста емоционални и несдържани, като ще продължите да проявявате необичайни за себе си капризи – и в любовта, и в работата.

Април

Април ще изживеете далеч по-спокойно, ако се залавяте с малките стъпки към успеха, вместо с големите скокове и непремерени рискове. Налага се да бъдете малко по-съсредоточени от друг път. За съжаление, ще проявявате разсеяност във всяко едно отношение. Ще бъдете лесна мишена за различни измамни ситуации, защото сте склонни да вярвате на всичко, което ви се казва. Приемате всичко за чистата истина, без да влагате никакво съмнение. В любовта това ще бъде доста вълнуващ и магнетичен месец. Пролетта ще ви донесе една очаквана промяна в личен план.

Май

През месец май бъдете особено внимателни, за да не допуснете груби грешки на работното място. Там ще преживеете криза и от вас самите зависи дали ще преминете успешно теста на съдбата, или ще загубите позициите, градени до момента. Ако водите преговори за работа през този месец, е добре да сте по-настоятелни и да отстоявате идеите си. Не се съгласявайте сляпо на каквито и да е било условия, ако те са нови и неизвестни за вас. Очаквайте спънки и юридически проблеми, особено ако през януари не сте действали внимателно с договорите и обещанията. В любовта избягвайте споровете и кавгите.

Юни

През юни по всичко личи устремът ви към нови посоки и светове в служебния ви живот. Ако не сте успели да се справите с противоречията, създали се през предходните два месеца, то сега мислите, че ако поставите ново начало и отидете на ново работно място, ще си решите проблема. Юни обаче е крайно неблагоприятен за подобни начинания и ще ви коства доста трудности, ако предприемете преместване. Това не се отнася за безработните, те ако започнат работа, само трябва да съблюдават условията и клаузите в трудовите си договори, за да не се окажат измамени.

Юли

През по-голямата част от месец юли си дайте почивка. Нуждаете се от малко време за себе си. Ще бъдете доста разсеяни и дезорганизирани. Ако нямате право на отпуск в този месец, просто не се замайте с прекалено отговорна работа. През втората половина от юли ще сте крайно несигурни и ще си губите времето в излишни оспорвания на чуждото мнение. Завършете делата, започнати от началото на годината и се обърнете назад, като си направите нужния анализ. Оценете грешките си и гледайте повече да не ги повтаряте. Това се отнася и за любовта.

Август

Август наричам месец на новото начало при вас, тъй като точно през този период ще усетите известно оживление – както в личен, така и в професионален план. Бъдете по-изпълнителни и не се сърдете, ако някой ви нареди да свършите определена работа. Приемайте всяка допълнителна дейност като допълнително задание. Колегите ви ще се нуждаят от заместване, за да ползват годишния си отпуск. Нямате причина да им откажете съдействието си, ако вече сте си използвали своята почивка през юли. Около 20-о число очаквайте толкова желаната от вас оценка за труда ви. Ще бъдете похвалени и това ще се превърне в най-радостната новина за вас.

Септември

Септември е щастлив месец за вас, защото ще общувате с лекота, ще осъществите много нови запознанства и в социален план няма да имате никакви задръжки. Не така ще стоят нещата в личен обаче, защото заради непримиримата си емоция ще рушите връзките с най-доверените си хора около себе си. На работното място ще се справяте по-добре, ако се заемете с важните ангажименти, които отлагахте повече от шест месеца. Избягвайте да предприемате рискови начинания в началото на месеца.

Октомври

През първата десетдневка на октомври ще бъдете доста самоуверени и неоправдано ще положите едно ново начало в личен план. Това може да се окаже пагубно за мнозина от вас, защото само след две седмици от постъпката ви ще разберете, че не е трябвало да действате така. Напрегната ще бъде втората половина от месеца, когато работата ще пречи на личните ви взаимоотношения и обратното. Възможно е да получите неприятна новина на работното място или известие за дължими суми. През този период не се преуморявайте, защото преумората ще преминава в често главоболие.

Ноември

Въпреки че през целия период ще бъдете особено напрегнати, месец ноември има и доста добри и обещаващи аспекти. От една страна, ноември ще ви донесе шансове за малки, плахи и регулярни промени в сферата на личния ви живот, където напоследък се беше насъбрало малко повече напрежение. Около 10-а дата се сдържайте и не бъдете прекалено агресивни. По възможност си вземете отпуск, за да не настроите колегите си срещу себе си. След това ви чака успокоение. Имайте предвид да бъдете малко по-толерантни към другите.

Декември

Декември ще прекарате в приготовления за празниците. При вас това са сакрални дни, защото искате да подготвите всичко до най-малкия детайл, за да изглежда перфектно. На работното място използвайте времето, за да си направите годишна равносметка. След 21 декември си вземете отпуск. Ще си изкарате прекрасно почивните дни в обкръжението на най-любимите хора. Не пилейте парите за подаръци, а купете нещо практично и символично. Направете си планове за идната 2015-а година.

Станислав Климентов




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890457
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930