Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 12:00 - Годишен хороскоп - ОВЕН 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 4133 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Изпращате една благоприятна година зад гърба си. Дори и да не си го признавате, 2012-а за вас беше успешна и вие сбъднахте поне половината от плановете, които имахте за нея.

2014-а в никакъв случай няма да е безуспешна. Но ще е малко по-тромава отколкото очаквате. Сега е време да се поспрете и да направите анализа, от който имате нужда. Само така през следващите години ще продължите напред, без да очаквате подводни камъни и провали.

В работата се налага да учите, да се обогатявате, да се преквалифицирате и да не очаквате бързи резултати. Годината ви е дадена, за да подобрите уменията и способностите си. Не да ставате лидери. Заемете ли лидерски пост, мигновено ще се сблъскате с непреодолими трудности и ще се наложи да се сбогувате с работата си. Планирайте шефска длъжност не през 2014-а, а през 2015-а, за да отговаряте на условията напълно.

В отношенията с близките, с приятелите, с колегите и с хората, които ви заобикалят, ще сте дръзки. Ще бъдете прекалено емоционални, спонтанни и често ще вините другите за грешките, които самите вие допускате. Това е характерна черта за вас, но не я проявявайте. В любовта трудни ще са първите месеци от годината, защото ще чувствате напрежение, а и непреодолимото желание за промяна ще ви облива ежедневно. Не правете необмислени ходове и не приключвайте връзки. През тази година ще имате нужда да имате човек до себе си в любовта.

Здравето ще пазите по-лесно, ако се примирявате малко повече с обстоятелствата около себе си. Ако не искате нещата да се случат на сто процента и на всяка цена. Пазете се от драстично напълняване, което ще се отрази и на кръвното ви налягане, и на самочувствието. Преумората ви е гарантирана, особено през летните месеци. Затова си планирайте годишния отпуск за някой от  първите шест месеца в годината.

Обръщам внимание на периодите, в които Меркурий ще бъде ретрограден - 7 – 22 февруари, 7 юни – 1 юли и 5 – 25 октомври. През тези периоди в никакъв случай не подписвайте никакви договори – било делови, трудови, граждански и прочее. Избягвайте да поставяте нови начала и не правете драстични промени. Така ще си гарантирате успеха.

Януари

През първия месец от новата година сте подвластни на различни емоции и чувства, които няма да ви позволят да мислите трезво. На работното място желаете на всяка цена да се сдобиете с лидерската позиция и дори си го поставяте за основна цел за 2014-а година. Бъдете малко по-сдържани както в службата, така и в семейството. Очертават се много остри конфликти и ако не внимавате, ще си изпатите. След средата на месеца избягвайте да се замесвате в любовни афери с обществено значими личности.

Февруари

През февруари отново основен акцент в прогнозата е силната ви емоционалност. Ретроградното движение на Меркурий от 7 до 28 февруари ще е причината да се чувствате подкрепени от колегите, приятелите и близките хора, но това чувство е лъжливо и ще се окаже, че сами сте си го създали без основание. Опитайте се да се вгледате в себе си и да осъзнаете причината за грешките. В службата този месец е абсолютно неподходящ за поставянето на каквито и да е било нови начала, още повече за промяна на работното място.

Март

През първата половина от март се опитайте да осъзнаете грешките, допуснати до момента. Това е прекрасен месец, защото имате шанс да се срещнете с нови хора и да общувате освободено с тях. За жалост, желанието ви да властвате над чуждото мнение и стремежът ви да се покажете във възможно най-добрата светлина ще са причина често да бъдете изоставяни или пренебрегвани. Дори и от добрите ви приятели. С вас ще се говори трудно, защото няма да желаете да разберете отсрещната страна. В любовта месецът носи промени след 18-а дата.

Април

Месецът е труден, а вие няма и да пожелаете да положите усилия за своя просперитет. Желанието ви е да бъдете освободени. Личната ви свобода ще бъде над всичко и това ще е причина за най-големите ви разочарования и драми. Не сте в състояние да осъзнаете отговорностите, които поемате на работното място. Мисълта ви ще бъде ретроградна и назадничава, ще обиждате хората около себе си, без те да са виновни за случващите се провали. Като цяло, тук е много важно да осъзнаете, че сами вредите на себе си.

Май

Май ви дарява лъч светлина и шанс за положителна промяна, която сте в състояние да направите, стига да го решите. Сега късметът внезапно се обръща на ваша страна и вие лесно ще вземате решения. Но отново бъдете внимателни. Време е да покажете на приятелите и партньорите си, че на вас може да се разчита, след като в последните три месеца успешно прогонихте голяма част от добрите контакти в обкръжението си. Направете обновление, купете си нови дрехи, повдигнете самочувствието си и продължете напред. В любовта ви чакат добри новини.

Юни

През юни, въпреки ретроградното движение на Меркурий от 7-а дата до края на месеца, ще общувате освободено и без особени задръжки. Въпреки това се опитайте да не давате много големи обещания. Месецът изисква да си стъпите на краката и да държите стабилно поведение, без много дръзки промени и без рискове. След средата на месеца отново ще започнете да изливате агресията си върху близките и приятелите. Причината е, че на работното място плановете ви не вървят така бързо, колкото си ги представяхте. Просто се иска търпение.

Юли

Юли ви носи добрата новина, че след дългото лъкатушене между нерви, агресия и очаквания за по-добро бъдеще, сега изникват шансове и възможности. От този месец малко по малко напрежението ще започне да стихва и вие бавно ще започнете да излизате от кризата, в която бяхте попаднали. Кризата се изразяваше в емоционално отношение, но даде отражение и върху социалния ви живот, а оттам – и върху професионалния и финансовия. Сега имате шанс да оправите нещата. Изгответе планове за второто полугодие на 2014-а година.

Август

Въпреки, че август е любимия ви отпускарски месец, ще ви посъветвам да присъствате във всеки един работен ден и да отложите отпуска за друг месец. Причината за този апел е в добрите позиции лично за вас през месеца. Имате шанс да промените начина си на работа, да се възползвате от благоприятните обстоятелства и да изкарате някой друг лев отгоре като допълнителни финанси. Някои дори могат да стартират частен бизнес през август. Обстоятелствата са благотворни за това начинание. В любовта месецът ще е спокоен и пълноценен.

Септември

През септември се иска много труд и постоянство заради промените, които предприехте в последните два месеца. Не е правилно да се отказвате, защото сега ще се уверите, че усилията ви започват малко по малко да дават плодовете, които очаквахте. Месецът е благоприятен за работа, а не за почивка, въпреки че няма как да не почувствате изтощение. Позволете си няколко дни и слейте уикенда с отпуската, за да си доставите удоволствие и релакс. Заслужавате го, но като се върнете на работа, бързо се адаптирайте и не изпускайте нишката.

Октомври

Обещанията за октомври са, че ще бъдете доволни от себе си. Започвате да берете плодовете от труда си, но заради обстановката в страната не бива да очаквате прекалено големи резултати. Стига ви фактът, че вървите напред, а не назад, както се случва с много други знаци. Ще бъдете изпълнени с желание за действие, въпреки че през този месец трудно ще намирате подкрепа за проектите си. Разчитайте на личната си инициатива и отговорност, а не на колективната. Точно сега няма да се разберете с колектива и колегите. Невъзможно е.

Ноември

Ноември е един от най-критичните месеци през годината ви. Бъдете особено внимателни, защото сами можете да се докарате до провал, нищо че в последните два-три месеца имахте възход. В никакъв случай не се доверявайте на обещания, не сключвайте споразумения и не влизайте в съдружия в частния сектор. Измамите и последствията след това ще са пагубни за вас. Моментът е напрегнат и ще се отрази зле на взаимоотношенията ви в семейството и любовта. Поведението ви е напрегнато, а сте склонни да вините и близките си за собствените си грешки.

Декември

През декември добрите аспекти преобладават. Ще си отдъхнете от напрежението, което чувствахте през месец ноември. Не се отпускайте обаче. Въпреки празниците и, ви чака много работа и сериозен апел да планирате следващата, 2015-а година. През този месец ще чувствате вътрешна сила и не пропускайте шанса да я влеете в нов проект, като направите малките първи стъпчици, а не грандиозни крачки. Добре комбинирайте идеите си с възможностите, които държавната обстановка ви предлага към този момент. Семейните празници прекарайте в тесен кръг с любимите хора.

Станислав Климентов




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890558
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930