Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 13:00 - Годишен хороскоп - ЛЪВ 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 5990 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

2013-а за вас не удовлетвори напълно, защото беше година за обучение, опознаване на себе си и вникване в духовното. Вие, представителите на царствения Лъв сте на мнение, че всичко си знаете и затова годината ви се стори мудна и скучна. Но скоро ще осъзнаете, че беше доста полезна.

Каквото научихте през 2013-а ще започнете да прилагате в новата 2014-а година. Ще видите, че си е заслужавало да минете през всички перипетии, през трудната материя на знанието, за да стигнете до тук.

Новата 2014-а година изисква от вас да приложите онова, което научихте. Това е година на Нептун, Слънцето и Сатурн. Нептун ще ви вдъхновява, ще ви помага да прилагате знанията си и да вървите напред в духовно направление. Не си мислете, че знаете всичко. Човек се учи в движение, докато е жив. Осъзнаете ли го, няма да имате проблеми занапред.

Слънцето е звездата-управител на вашия зодиакален знак. То ще ви озарява с много жизнена енергия, ще ви вдъхновява и вдъхва импулс за борба с трудностите. То ви напомня, че сте родени, за да творите добро и да получавате такова. Не се самозабравяйте, защото направите ли го, хората ще ви изоставят.

Сатурн е планетата на ограниченията и ви предупреждава, че и през тази година предстоят някои важни за живота ви трудности. Но от друга страна, Сатурн ще ви изпита и ще провери дали сте достатъчно отговорни, за да се справите с проблемите. Ако преодолеете пречките сами, без чужда помощ, то планетата на ограниченията щедро ще ви награди с добра професионална реализация и заслужени доходи. Пуснете ли се по течението, заобикаляте ли бариерите, ще се провалите. От вас зависи.

През по-голямата част от годината Юпитер ще се движи във вашия знак. Втората половина от 2014-а е отредена, за да се радвате на живота, да бъдете щастливи, обичани и обичащи. Каквото дадете, такова и ще получите. Ще се радвате на късмет, който можете да впрегнете и да използвате при реализацията си. И помете едно – винаги ще успявате, ако се борите. Очаква ви една по-добра година.

Януари

Навлизате в новата 2014-а година с ясната цел, какво първо искате да свършите. Януари ще бъде месец, изпълнен с емоции, от една страна, и със спорна работа, от друга. Емоционалният заряд ще се формира главно в личен план, защото там чувствате неудовлетворение. В професионалния живот обаче се нуждаете от силна подкрепа на идеите. Сега събуждате своята жизненост и градите плановете, които ще постигате през първото шестмесечие от годината.

Февруари

През февруари ще бъдете отзивчиви, контактни и добронамерени. Бъдете по-резервирани към колегите си на работното място, особено ако ви искат пари назаем или ви предложат сътрудничество с финансова цел. Целта е ясна – желаят да градят успехите си на ваш гръб и да ви измамят. Ако започвате бизнес, то той трябва да е едноличен и да го започнете преди 7 февруари, докато все още Меркурий е в директното си движение.

Март

През първата половина от март ще сте неконцентрирани, дезорганизирани и трудно ще вземате решения. прекалената ви добронамереност към всички останали хора често ще бъде причина да се чувствате използвани нечестно. В любовта този месец ви прави магнетични, симпатични, но и страшно свободолюбиви. Възможни са изневери при мнозина Лъвове, защото те ще искат да покажат на половинките си, че ревността не ги плаши и че това чувство не е метод за приковаване на вярност във връзката.

Април

През април ви очаква силна мощ. Придобивате желание да правите промени и да реформирате всичко около себе си. След 10 април ще бъдете заредени със страст и на работното място. Ще успявате в разговорите и деловите ангажименти. Успешни ще бъдат и начинанията ви в частния бизнес, защото тъкмо през този месец съумявате да изградите доверието към себе си. Мнозина ще потърсят ново професионално поприще след 25 април. Промяната се оказва доста обещаваща. Осъществете я.

Май

Въпреки трудния характер на месец май, вие няма да сте поставени в лоши ситуации и ще успеете да извлечете полза дори и от постоянните затруднения, в които попадате. В професионален аспект трябва да сте малко по-последователни. Отстоявайки позициите си, лесно ще се преборите с недоброжелателите. В личен план обаче този месец ще бъде труден, веднъж заради желанието ви да наложите промени в досегашната си връзка и втори път, заради постоянното ви бягство по тъч-линията, което граничи с безотговорност в семейството.

Юни

През юни сте длъжни да обърнете внимание на служебната си реализация, като изкусурите малките детайли, които пропускахте вече шест месеца. Ретроградното движение на Меркурий ви прави меланхолични в периода 7 – 17 юни и твърде екзалтирани и агресивни е периода 18 – 30 юни. През тези два отрязъка от месеца поведението ви ще бъде коренно различно и хората ще ви възприемат трудно. Гледайте да не отделите приятелите от себе си, особено в края на месеца.

Юли

През юли ще бъдете в така наречената Сатурнова дупка, но това не е основание да се разпуснете и да не поемате никаква отговорност. Напротив, предлагам ви през първата част от месеца да бъдете максимално активни, да промените маниера си на работа и да защитите името си. През юли вие просто давате заявка, че ще се издигате в следващите оставащи месеци от годината. Можете да се отдадете на почивка след 15-о или 20-о число до края на месеца.

Август

Август е вашият месец – летен, запомнящ се, горещ и романтичен. Този август ще бъде твърде емоционален, но не в лошия смисъл на думата, а в положителния. Гледайте да си докарате максимални позитивни емоции, особено около рождения си ден. Знаете, че както изкарате периода около рождения си ден, такава ще бъде и цялата следваща година за вас. А през август 2014-а почти няма да имате лош ден, така че може да се каже, че и година напред ви очаква подем.

Септември

През септември трябва да се настроите за задълбочена работа. Който почивал, почивал. Предстои важна есен, защото се налага да покажете на всички, че на вас може да се разчита. След 7 септември Венера ще ви помогне да вкарате ред в паричните си средства, в документите, отнасящи се до заеми, кредити и пари. Включително в счетоводните си регистри. Очакват ви приходи, ако сте активни. В любовта този месец носи успокоение и стабилност.

Октомври

Октомври ще бъде благоприятен месец и в службата, и в личните взаимоотношения. В любовния ви живот настъпва оживление. Важно е вие също да давате любов, а не само да искате да получавате. Обичайте, за да бъдете обичани. В службата ще сте аналитични и това ви прави търсени служители. Шефовете ще ви ценят точно заради умението да се справяте с трудностите в напрегнати ситуации. Поемайте отговорността си, без да я прехвърляте върху другите. Прехвърлите ли я, можете да загубите работното си място.

Ноември

През ноември трябва да сте внимателни. Склони сте да се пуснете по течението и да разчитате на стари лаври или на постигнатото през предходния месец. През първата част от ноември нямате желание за работа. Губите мотивация за действие, защото очаквате нереално големи приходи от това, с което сте се занимали в предишните месеци. Забравяте, че с малки стъпки вървите към успеха. Желанието ви е да крачите бързо, но то няма да се осъществи. Наложете си самодисциплина.

Декември

За разлика от ноември, който беше критичен месец за вас, декември ви носи радост, оживление и емоционална възбуда. Въпреки трудностите на работното място, ще бъдете щастливи от развитието си в личен аспект. В службата проблемите са продиктувани главно от безотговорното ви отношение през миналия месец. До 15 декември ще се справите с нередностите. След това ще готвите семейните празници с много любов и очаквания. Пожелайте си нещо хубаво и посрещнете в най-любимата си компания новата 2015-а година!

Станислав Климентов




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890465
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930