Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2013 13:15 - Годишен хороскоп - ДЕВА 2014 г.
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 7965 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не можете да имате претенции откъм своята 2013-а година, защото тя беше достатъчно добра и плодотворна. Всяка Дева успя да сбъдне поне едно свое желание – ако се обърнете назад, ще видите, че е така.

Не по-лоша ще бъде и новата 2014-а година. За вас това е година на Юпитер, Меркурий и Нептун. Юпитер е планетата на късмета! Тя ще ви подкрепя и обича в следващите месеци. Ще ви отправя добри пожелания от космоса, а вие ще черпите вдъхновение и енергия от нея. В комбинация с Нептун ще ви помага да развиете малко повече своята духовност, особено през втората половина от 2014-а.

Бъдете не толкова материални, а малко по-духовни. Това е мотото на вашата нова 2014-а година. Не обвинявайте другите за грешките, които допускате вие самите. Не властвайте постоянно в живота на своите близки, приятели и роднини. Дайте им шанс да дишат, без да им правите забележки на всяка крачка.

Това е година, в която вие ще се преродите и за любовта. Нептун ще ви помогне да чувствате по-дълбоко, да се вдъхновявате и радвате на обичта си. Внимавайте в извънбрачните връзки, защото рано или късно ще бъдете разкрити. Може и да не стане през тази година, но ще си заплатите за измамата ведно с лихвите.

В службата ви очаква подем. Това не е новина за вас, защото вие сте добри изпълнители и можете да се радвате на подкрепа отстрана на ръководството. Обърнете малко повече внимание на отношенията си с колегите. Често се задълбочавате прекалено много в дребни детайли, което отстрани е дразнещо. Често търсите чуждите кусури, без да виждате своите. Това също е дразнещо и ще бъде повод за повечето ви разправии.

Не подписвайте договори, не сключвайте допълнителни споразумения, не правете големи крачки или промени в периодите, когато Меркурий, вашият управител, е ретрограден. Така ще се предпазите от евентуални провали и лоши изходи. А той е ретрограден в периода 07.02.2014 г. – 28.02.2014 г., в периода 07.06.2014 г. – 01.07.2014 г. и в периода 05.10.2014 г. – 25.10.2014 г.

В здравословен аспект ще се чувствате най-добре тогава, когато не се претоварвате – и психически, и физически. Избягвайте прекомерния прием на лекарства, защото в тази година ако прекалявате с лекарствата, ще се пристрастите към тях.

Януари

Добрите позиции на небесните тела в началото на новата година за вашия знак ще допринесат за прекрасното ви настроение и мотивацията да се борите с трудностите и да преодолявате препятствията въпреки всичко. В любовта ще се правите на прикрити и резервирани, но това е само маска, зад която криете своето истинско, пламенно и страстно лице. За съжаление, то ще остане загадка още няколко месеца.

Февруари

През февруари ще бъдете изнервени, поне през по-голямата част от месеца. Дразни ви всичко, което не е по ваша диктатура и строго искате да го промените и „вкарате” в правия път. Тази мисъл ще пронизва ежедневието ви на работа, в личния живот и дори в приятелските среди. Месецът не е подходящ за започване на работа, особено през втората половина, когато Меркурий е ретрограден във Водолей. Тогава ще общувате и комунизирате трудно. Просто се сдържайте.

Март

Март е един коренно различен месец. Тук сякаш всичко тръгва така, както винаги сте го желали. Настъпва време за стабилизация, когато ще можете да се обърнете назад и да огледате детайлите в работата, която вършехте до този момент. Очакват ви доходи от извънредни дейности, така че не се чудете, ако някой ви предложи допълнителна служебна задача. В любовта ще бъдете прекалено претенциозни, но можете да стартирате една нова връзка или да внесете малко свежест в старата.

Април

Праз април от вас се иска да бъдете делови, но уви това е твърде непостижимо. Ще бъдете състрадателни към болките на другите хора дотолкова, доколкото просто желаете да опознаете техния личен живот и свят, да влезете в него и да можете свободно да командвате парада след това. В работата този месец също ще ви донесе много доходи, но и харчове, особено по дните около Великден.

Май

Дайте си почивка от 1 до 7 май, когато се очаква да има доста национални празници, но след това се върнете сериозно на работните места и се заемете с отговорните си задачи. От 8 май до края на месеца Меркурий е на своя трон в Близнаци и ви помага да изградите добър авторитет пред шефовете. Някои от вас дори ще бъдат провъзгласени за лидери и ще оглавят шефското място. Не се възгордявайте, някой ви крои шапката и ако го дразните, ще има ответен удар.

Юни

През юни трябва да сте много внимателни с всички думи и жестове. Щастието ще бъде ваш верен спътник през целия месец. Насладете му се, но междувременно не позволявайте на някой да поругава авторитета, който градихте в предходните месеци. В периода 7 – 17 юни се очакват клевети по ваш адрес. Внимавайте с новите запознанства. В периода 18 – 30 юни не подписвайте никакви договори и внимавайте с документацията на работното място. Очакват се грешки.

Юли

Не планирайте отпуск през първата и втората десетдневка от месец юли. Ако го сторите, ще пропуснете важни шансове за израстване в работата. Всъщност, това е натоварен период, в който ще имате много ангажименти, но и признанието няма да се забави. Гледайте да свършите по-важните задачи до 23 юли, а след това забавете темпото и се наслаждавайте на добре свършената работа. В любовен план този месец се свързва с прекрасни и обещаващи запознанства. Не ги пропускайте.

Август

За разлика от месец юли, август е прекрасен за почивка. Няма да се чувствате толкова работоспособни, дори и да останете в службата. Опитайте се да се заемете с неотложните задачи – онези, които не търпят отлагане. Ако се занимавате с нови дейности следва да сте скептични с резултатите. Към края на месеца можете да почувствате по-силен тонус и приток на добро настроение. Използвайте дните от август за почивка, релакс и сън.

Септември

Активни ще бъдете през септември. Това е месецът, през който мнозина от вас празнуват рождения си ден. Посрещнете го, както подобава. Когато работите, се задълбочавайте изцяло в действията си. Когато си почивате, правете го истински. Не забравяйте да си оставяте поне един почивен ден в седмицата, за да не претоварите нервната си система. През този месец се очакват радостни мигове и мигове, в които можете да се наречете истински щастливи. След 15 септември се съобразявайте малко повече с желанията на хората около себе си.

Октомври

През октомври ще имате шансове да подобрите финансовото си състояние отново чрез допълнителна работа или чрез повишение в настоящата си. Месецът е добър, въпреки трудностите. Ще преживеете някои малки разочарования в личен план, но сами си причинявате драмите. Просто сте прекалено нервни и никак не се съобразявате с мнението на своите близки – черта, която започна да пречи на взаимоотношенията ви още през септември. Опитайте да коригирате поведението си.

Ноември

През ноември бързо ще дръпнете напред, ако се заемате с дейности, които са ви по силите. Тук се очаква едно оживление около вас, някой ще ви даде надежда и шансове да се заемете с нови проекти. За съжаление, склонни сте да обърнете всичко това в битка и съревнование с конкурентите. Ето как ще загубите много енергия, без да постигнете резултати. Тръгнете бавно, с малки стъпки към успеха. Големите крачки ще се окажат доста изнервящи и непосилни за вас.

Декември

През декември, още от началото на месеца сте окрилени от идващите празници. В първите дни ще създадете уюта и топлата атмосфера. Украсете дома си и внесете празнично настроение. На работното място месецът е успешен и благоприятен. Носи ви доходи и признание. Мнозина ще бъдат възнаградени за годишния си труд чрез Коледен финансов бонус. Това е прекрасно, защото ще имате възможност да посрещнете Коледа по-спокойно, а и ще влезете в новата 2015-а година с пълен джоб.

Станислав Климентов




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887588
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031